jak oglądam telenowele to zawsze lubię patrzeć jak ubrane są bohaterki , zazwyczaj dobrze je ubierają ale styl Luciany mi się nie podoba , wiem że to stroje regionalne ale jednak nie , drażnią mnie te suknie i opaski . Mi najbardziej odpowiada image Gali , super się ubiera , modne i kobieco ale nie wulgarnie , July też niczego sobie
Mi też się najbardziej podoba styl Gali, choć styl Melisy też lubie- taki na luzie, nieoficjalny :)
Dużo strojów podoba mi się Roseleny, (i czarne szpilki Vicky). A tak w ogóle to bardzo zastanawia mnie sposób ubierania się bohaterów. Jedni chodzą na lekko (krótki rękaw itd.) a znowu inni golfy, kozaki. Wydawało mi się, że tam cały rok jest lato.
Gala ma świetną garderobę, bardzo elegancką, ale nie wulgarną. Klasa i szyk po prostu.
Melissa i Jana - ich styl jest taki młodzieżowy, luźny, ale bardzo mi się podoba. Jednak bardziej skłaniam się w stronę Melissy.
Juli tez często ma ciekawe kreacje, ale nie wszystkie mi się podobają.
Roselena i Conny ubierają się bardzo elegancko. Zapewne podobałyby mi się ich stroje, ale gdybym miała 40 lat.
ale mam nadzieję że póżniej Luciana zmieni swój styl na bardziej kobiecy i seksowny
Wg mnie najlepszy styl ma Melissa.
Gala też prezentuje się dobrze, ale często ją krzywdzą fryzurą. Wg mnie na tym przyjęciu koncernu Torreslanda wyglądała źle...
Melisa bardzo ładnie dziś w sądzie wyglądała :) Na początku w ogóle jej nie poznałam :)
Dlamnie też Melisa . Ładna miła i mądra dziewczyna . ( W Zakazanym uczuciu wyglądała ładniej niż w tym serjalu kiepsko jej wcześniej dobierali makijaż i fryzury , ale w scenie w sądzi pokazali wkońu jej prawdziwom urode . )
Według mnie Melissa i oczywiście Gala. Ona ma super elegancki styl z klasą jak prawdziwa bizneswoman :) nie wiem czemu nikt nie lubi tej aktorki , wiem ze w telenowelach pokazuje agresywny styl bycia i często gra zołzę ale świetnie nadaje sie do tych ról i ja osobiście uważam ze ona ma talent :D
Ja aktorkę lubie, choć ogladałam ja tylko w telkach gdzie gra negatywne postacie :)
Dla mnie Gala, Hanna i Melisa.
Rosselena i Cony rownież.
Ale reszta... ;/
Styl Luciany PORAŻKA.
Szkoda, że Violeta tak śmiesznie się ubiera, pamiętam ją z CME tam wyglądała bardzo kobieco