PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

jak oglądam telenowele to zawsze lubię patrzeć jak ubrane są bohaterki , zazwyczaj dobrze je ubierają ale styl Luciany mi się nie podoba , wiem że to stroje regionalne ale jednak nie , drażnią mnie te suknie i opaski . Mi najbardziej odpowiada image Gali , super się ubiera , modne i kobieco ale nie wulgarnie , July też niczego sobie

ocenił(a) serial na 7

Mi też się najbardziej podoba styl Gali, choć styl Melisy też lubie- taki na luzie, nieoficjalny :)

Gala fajnie się ubiera, jeśli chodzi o styl bardziej sportowy /dziewczęcy to Hanna

użytkownik usunięty

najładniejszy styl ma Brigida i Lucha

użytkownik usunięty

haha...Brygida jak chłop się ubiera a Lucha jakby była zajebistą laską

ocenił(a) serial na 5

Jak ja pierwszy raz ujrzalam to bylam swiecie przekonana, ze to chlop :P

ocenił(a) serial na 7

Dużo strojów podoba mi się Roseleny, (i czarne szpilki Vicky). A tak w ogóle to bardzo zastanawia mnie sposób ubierania się bohaterów. Jedni chodzą na lekko (krótki rękaw itd.) a znowu inni golfy, kozaki. Wydawało mi się, że tam cały rok jest lato.

użytkownik usunięty
Selena_Evrillo

właśnie upała a Achilles w garniaku , albo Jana w kozakach ....

Gala ma świetną garderobę, bardzo elegancką, ale nie wulgarną. Klasa i szyk po prostu.
Melissa i Jana - ich styl jest taki młodzieżowy, luźny, ale bardzo mi się podoba. Jednak bardziej skłaniam się w stronę Melissy.
Juli tez często ma ciekawe kreacje, ale nie wszystkie mi się podobają.
Roselena i Conny ubierają się bardzo elegancko. Zapewne podobałyby mi się ich stroje, ale gdybym miała 40 lat.

ocenił(a) serial na 6
cocco03

Gala najlepiej :)

pati1109

W tej konkurencji miażdży wszystkie kobiety w serialu.

użytkownik usunięty
pati1109

ale mam nadzieję że póżniej Luciana zmieni swój styl na bardziej kobiecy i seksowny

Nie miej nadziei, wiele się nie zmieni, tylko małe szczegóły.

użytkownik usunięty
cocco03

tak? to beznadziejnie , myślałam że zmienia jej styl

Wg mnie najlepszy styl ma Melissa.
Gala też prezentuje się dobrze, ale często ją krzywdzą fryzurą. Wg mnie na tym przyjęciu koncernu Torreslanda wyglądała źle...

użytkownik usunięty
jagodajulia

zgadzam się , jakoś dziwnie wtedy wyglądała

ocenił(a) serial na 7

Melisa bardzo ładnie dziś w sądzie wyglądała :) Na początku w ogóle jej nie poznałam :)

ocenił(a) serial na 6
p_o_n_

Dlamnie też Melisa . Ładna miła i mądra dziewczyna . ( W Zakazanym uczuciu wyglądała ładniej niż w tym serjalu kiepsko jej wcześniej dobierali makijaż i fryzury , ale w scenie w sądzi pokazali wkońu jej prawdziwom urode . )

p_o_n_

WSpaniale! To było wejście!
Świetne włosy, tutaj to miła odmiana, bo ma ciągle kręcone. :)

Według mnie Melissa i oczywiście Gala. Ona ma super elegancki styl z klasą jak prawdziwa bizneswoman :) nie wiem czemu nikt nie lubi tej aktorki , wiem ze w telenowelach pokazuje agresywny styl bycia i często gra zołzę ale świetnie nadaje sie do tych ról i ja osobiście uważam ze ona ma talent :D

ocenił(a) serial na 7
Blab

Ja aktorkę lubie, choć ogladałam ja tylko w telkach gdzie gra negatywne postacie :)

Blab

Pewnie, że ma talent. Z resztą ta co gra Roselenę też.

Blab

Ja nie lubię Coch... Wg mnie ma coś irytującego w sobie... Jednak może jako osoba jest fajna.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Dla mnie Gala, Hanna i Melisa.
Rosselena i Cony rownież.
Ale reszta... ;/
Styl Luciany PORAŻKA.
Szkoda, że Violeta tak śmiesznie się ubiera, pamiętam ją z CME tam wyglądała bardzo kobieco

użytkownik usunięty
madzia124

Luciana beznadziejnie najgorzej ze wszystkich pań w tej telce