PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

naiwność Luciany

użytkownik usunięty

jak łatwo się domyślić po nocy spędzonej z Rodrigiem zajdzie w ciąże , zastanawia mnie dlaczego ten schemat powtarza się we wszystkich lub większości telenowelach :1, pierwsza noc i ciąża

Porywy namiętności więc nie myślą o zabezpieczeniu :D Rodrigo i Luciana zaraz gadali o dzieciach to niech mają ;)

Ale masz rację zaraz zachodzą, od razu nasuwa mi się Ana Paula i Gustavo - raz w hotelu i siup.

cocco03

Tak, jest to bardzo częsty motyw w telkach. Z tego, co pamiętam to w PESE i AB tak nie było :) Ale w większości telek tak właśnie jest...

ocenił(a) serial na 6

Mnie to irytuje bardziej dlatego,że wcześniej mają partnerki i z nimi jakoś dzieci nie ma,..
Np. Rodrigo co chwila sypiał z Galą i jakoś ona nie jest w ciąży a z Lucianą raz i od razu pewnie zajdzie w ciąże ..i znając życie będzie tak,że z jakiś powodów kościelnego nie wezmą , ona mu nie powie o ciąży ..rozwiodą sie i później w ostatnim odcinku wezmą ślub kościelny ;]
Jak zgadne to jestem mistrzem haha :D

użytkownik usunięty
pati1109

no na pewno tak będzie , ale te kobity są głupie , jak to mówią co rok prorok hhhaaa

pati1109

Gala pewnie się zabezpieczała :P
Ślubu kościelnego mogą nie wziąć, bo Rodrigo dowie się o pracy Luciany w Piekle i pewnie będzie miał do niej o to pretensje. Może ją jakoś urazi, ona się obrazi, uniesie dumą i zażąda rozwodu... albo może jeszcze wcześniej Rodrigo prześpi się z Galą, bo znowu coś sobie ubzdura, ale wtedy Luciana już nie będzie chciała z nim być... Gala zajdzie w ciąże, bo się nie będzie zabezpieczała, albo będzie chciała złapać Rodriga na dziecko i jej się uda. Będzie w ciąży i w tym samym czasie Luciana dowie się, że jest w ciąży, ale nic nie powie Rodrigowi i postanowi sama wychować dziecko. I Rodrigo weźmie ślub z Galą, a dopiero później dowie się o ciąży Luciany... Jednak w małżeństwie z Galą nie będzie mu się wcale układać. Będzie z nią tylko dla dziecka...

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

Pewnie tak będzie.

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

To chyba wątek z Triumfu miłości ;)

dropsik417

Niestety z URPEA...

Poza tym Luciana raczej nie zostałaby kochanką Rodriga...

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

Dobrze by bylo napisac, ze urodzi mu syna. Nie pamietam telenoweli w ktorej glowna bohaterka rodzi swojemu mezczyznie corke :) Moze ktos zna taka?

użytkownik usunięty
dropsik417

Na Miłość i przeznaczenie główna bohaterka urodziła córkę , ale tam akurat nie tylko ten wątek jest inny od wątków w innych telenowel . Po za tym nie pamiętam innej telenoweli gdzie bohaterka ma córkę . W wielu telkach są podobne schematy .

ocenił(a) serial na 5

Zawsze musi byc "dziedzic" i przewaznie nosi imie po ojcu. Mam kolege Zdzislawa, ktory imie nosi po ojcu, a ten po swoim ojcu...ogolnie kupa smiechu. W Polsce rzadko sie zdarza, a tam jest na pozadku dziennym.

ocenił(a) serial na 5
dropsik417

*porzadku

dropsik417

Kto urodzi syna? Gala chciałaby urodzić Rodrigowi syna, ale SPOILER jednak urodzi Rodrigowi córkę. Syna urodzi Rodrigowi Luciana...
Możliwe spoilery:
Chyba Paulinie, Paulina urodziła córeczkę.
W Yo soy Betty, la fea Betty też urodziła córeczkę.
W PESE Helena urodziła JC córeczkę.
W Amor Bravio Miriam urodziła Danielowi córeczkę. Ale to nie była para protów.
Jednak przeważnie protki rodzą synów.

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

Uswiadomilas mi wlasnie, jak nie wiele teleonwel widzialam :(

ocenił(a) serial na 5
dropsik417

*niewiele

Ta pogoda na mnie jakos dziala i nie wiem co pisze ;)

dropsik417

Ja też wcale dużo telek nie widziałam. Niektórych czasem do końca nie oglądnęłam, bo nie miałam czasu, a później jakoś nie zdążyłam nadrobić... PESE (leci na tvPuls) i AB są nowe. Brzydula Betty leciała u nas trochę dawno, ale ja oglądnęłam ją kilka lat temu, bo jak byłam młodsza to telek nie oglądałam... Paulina też dawno u nas leciała, ale ja też ją niedawno oglądnęłam, chyba w tamtym roku.

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

Ja mam do dyspozycji tylko TV4 :/
Tv Puls w Niemczech mi nie odbiera no i troche za pozno zalapalam, ze na TVN7 leci "Teresa"...po ktorej niestety nic nowego nie puscili. O Zone Romantica moge tylko pomarzyc :(

dropsik417

Ja też mam tylko tv4, ale też oglądam w necie jak ktoś wrzuca...

dropsik417

ja tez moge ogladac tylko na tv4. i w porownaniu do innych ktorzy tutaj pisza to obejrzalam niewiele telek ale staram sie nadrabiac :) (sorki za to ze dziwnie pisze ale nie mam polskich znakow xD)

ocenił(a) serial na 5
Blab

Tez ich nie mam :)

dropsik417

ooo laczymy sie w bolu xD

użytkownik usunięty
dropsik417

ja mam Romantice ale czy ja wiem czy fajne tam są telki ? ogladałam tam Kobietę ze Stali

Kobieta ze stali to była świetna telka. Dobrze, że ZR ją zakupiło.

użytkownik usunięty
jagodajulia

była też tam swego czasu taka telka : KRAINA NAMIĘTNOŚCI z Gabrielą Spanic . sceny bójki to tam mnie rozwalały

Nie oglądałam, ale moja amiga jest wielką fanka Gaby i chyba teraz ogląda ja trzeci raz, bo ponownie na ZR leci. Chyba w niedzielę...

użytkownik usunięty
jagodajulia

tak,tak powtarzają , zresztą tam ciągle te same puszczają , skończy się to od nowa leci
Sapnic pamiętam jeszcze z "PAULINY" ach....ale to była telka ...mogliby puścić