jak łatwo się domyślić po nocy spędzonej z Rodrigiem zajdzie w ciąże , zastanawia mnie dlaczego ten schemat powtarza się we wszystkich lub większości telenowelach :1, pierwsza noc i ciąża
Porywy namiętności więc nie myślą o zabezpieczeniu :D Rodrigo i Luciana zaraz gadali o dzieciach to niech mają ;)
Ale masz rację zaraz zachodzą, od razu nasuwa mi się Ana Paula i Gustavo - raz w hotelu i siup.
Tak, jest to bardzo częsty motyw w telkach. Z tego, co pamiętam to w PESE i AB tak nie było :) Ale w większości telek tak właśnie jest...
Mnie to irytuje bardziej dlatego,że wcześniej mają partnerki i z nimi jakoś dzieci nie ma,..
Np. Rodrigo co chwila sypiał z Galą i jakoś ona nie jest w ciąży a z Lucianą raz i od razu pewnie zajdzie w ciąże ..i znając życie będzie tak,że z jakiś powodów kościelnego nie wezmą , ona mu nie powie o ciąży ..rozwiodą sie i później w ostatnim odcinku wezmą ślub kościelny ;]
Jak zgadne to jestem mistrzem haha :D
no na pewno tak będzie , ale te kobity są głupie , jak to mówią co rok prorok hhhaaa
Gala pewnie się zabezpieczała :P
Ślubu kościelnego mogą nie wziąć, bo Rodrigo dowie się o pracy Luciany w Piekle i pewnie będzie miał do niej o to pretensje. Może ją jakoś urazi, ona się obrazi, uniesie dumą i zażąda rozwodu... albo może jeszcze wcześniej Rodrigo prześpi się z Galą, bo znowu coś sobie ubzdura, ale wtedy Luciana już nie będzie chciała z nim być... Gala zajdzie w ciąże, bo się nie będzie zabezpieczała, albo będzie chciała złapać Rodriga na dziecko i jej się uda. Będzie w ciąży i w tym samym czasie Luciana dowie się, że jest w ciąży, ale nic nie powie Rodrigowi i postanowi sama wychować dziecko. I Rodrigo weźmie ślub z Galą, a dopiero później dowie się o ciąży Luciany... Jednak w małżeństwie z Galą nie będzie mu się wcale układać. Będzie z nią tylko dla dziecka...
Dobrze by bylo napisac, ze urodzi mu syna. Nie pamietam telenoweli w ktorej glowna bohaterka rodzi swojemu mezczyznie corke :) Moze ktos zna taka?
Na Miłość i przeznaczenie główna bohaterka urodziła córkę , ale tam akurat nie tylko ten wątek jest inny od wątków w innych telenowel . Po za tym nie pamiętam innej telenoweli gdzie bohaterka ma córkę . W wielu telkach są podobne schematy .
Zawsze musi byc "dziedzic" i przewaznie nosi imie po ojcu. Mam kolege Zdzislawa, ktory imie nosi po ojcu, a ten po swoim ojcu...ogolnie kupa smiechu. W Polsce rzadko sie zdarza, a tam jest na pozadku dziennym.
Kto urodzi syna? Gala chciałaby urodzić Rodrigowi syna, ale SPOILER jednak urodzi Rodrigowi córkę. Syna urodzi Rodrigowi Luciana...
Możliwe spoilery:
Chyba Paulinie, Paulina urodziła córeczkę.
W Yo soy Betty, la fea Betty też urodziła córeczkę.
W PESE Helena urodziła JC córeczkę.
W Amor Bravio Miriam urodziła Danielowi córeczkę. Ale to nie była para protów.
Jednak przeważnie protki rodzą synów.
Ja też wcale dużo telek nie widziałam. Niektórych czasem do końca nie oglądnęłam, bo nie miałam czasu, a później jakoś nie zdążyłam nadrobić... PESE (leci na tvPuls) i AB są nowe. Brzydula Betty leciała u nas trochę dawno, ale ja oglądnęłam ją kilka lat temu, bo jak byłam młodsza to telek nie oglądałam... Paulina też dawno u nas leciała, ale ja też ją niedawno oglądnęłam, chyba w tamtym roku.
Ja mam do dyspozycji tylko TV4 :/
Tv Puls w Niemczech mi nie odbiera no i troche za pozno zalapalam, ze na TVN7 leci "Teresa"...po ktorej niestety nic nowego nie puscili. O Zone Romantica moge tylko pomarzyc :(
ja tez moge ogladac tylko na tv4. i w porownaniu do innych ktorzy tutaj pisza to obejrzalam niewiele telek ale staram sie nadrabiac :) (sorki za to ze dziwnie pisze ale nie mam polskich znakow xD)
ja mam Romantice ale czy ja wiem czy fajne tam są telki ? ogladałam tam Kobietę ze Stali
była też tam swego czasu taka telka : KRAINA NAMIĘTNOŚCI z Gabrielą Spanic . sceny bójki to tam mnie rozwalały
Nie oglądałam, ale moja amiga jest wielką fanka Gaby i chyba teraz ogląda ja trzeci raz, bo ponownie na ZR leci. Chyba w niedzielę...