W jakim sensie sepleni?? Wg mnie ona mówi może jakiś dialektem, było wspomniane, że jest z północy...
No dokladnie o to mi chodzi, jak slysze co chwile "muszias grasjas" to nie wyrabiam :P
Mi też się to podoba ;)
Nie wiem, czy zauważyłyście i pamiętacie taką scenkę (Coco03, pewnie tak), jak Luciana weszła do pokoju Pato i przypomniała sobie ich spotkanie. I powiedziała, że przyniosła śniadanie i postawi tacę tutaj, ale jeszcze rozsunie zasłony "...su charol aqui." (suszarolaki). Po prostu na północy, skąd pochodzi Luciana wymawiają zamiast ch (cz), sh (sz). Nawet Pato powtarzał to słowo (taca--> charol), tak jak by sobie przypominał ten jej akcent. I później nazwał ją "la nortenita", dziewczyna z północy... ( mam nadzieję, że te hiszpańskie słowa napisałam poprawnie).
To tak jak ja :) A dzisiaj Pato pierwszy raz bez bandaża na głowie. Jakie ma króciutkie włoski :)) Ja Patricia uwielbiam ❤
Nie widziałaś dzisiejszego odcinka?
Dzisiaj Gala przegięła. Miałam jej ochotę przywa*ić. Zniszczyła książkę od Pato, a później zerwała wisiorek, który Lu dostała od Rodriga.. i spuściła go w ubikacji.. Co za wredna małpa...
A to wredna s...
Tylko dla niej się należy takie określenie.
Taki piękny wisiorek :( Rodrigo tak się cieszył jak go wybierał.
Tak, biedna Luciana..:( Później była smutna... A Gala to idiotka, Brygida też, bo to ta zadzwoniła po Galę... JA uważam, że Brydzia jeszcze przejedzie się na tej znajomości z Galą...
Po tym odcinku stwierdziłam, że nienawidzę Gali i Brygidy mam nadzieję, że bracia dowiedzą się o tym co zrobiły. Mam też wielką nadzieję, że nie będzie wątku stara baba młodszy facet nie podoba mi się coś takiego. Oscar mógłby być z Violetą, według mnie pasują do siebie.
Gala tym, co zrobiła to strasznie mnie wkurzyła. Ja jej nie znoszę, ale dostanie za swoje ;)))Nie powinnam się cieszyć z czyjegoś nieszczęścia, ale GAla przegięła. Brygida też wcale nie jest lepsza, to ona chciała się odegrać na biednej Lucianie.
Oscar mógłby być z Connie,bo ja ją lubię. Tylko nie z Julie. Natomiast Violety on jeszcze nie zna...
Może dlatego, że Rodrigo się podkochuje w Lucianie, a nie w niej Brygidzie?? hahahaha
Ostatnio Rodrigo stawiał do pionu Brygidę, bo oczerniała Lucianę, więc pewnie dlatego się zemściła
Całkowicie się z tobą zgadzam. nie da się tego oglądać, a szkoda, bo myślałam że po rewelacyjnym "Zakazanym uczuciu" a wcześniej również świetnym "Kiedy sie zakocham" dadzą coś na tym samym poziomie.. a tutaj dno jakich mało.. beznadziejni aktorzy (na głównych nie da się patrzeć! role dostali chyba po znajomości ale cholera wie dlaczego), denny scenariusz powielający wszelkie możliwe schematy..ech szkoda nawet wyliczać..
lepiej sobie odpuszczę, szkoda nerwów ;)) szkoda, że w tym sezonie nic fajnego nie leci..jedyne co to jakiś serial Televisy puszcza tv puls "on ona i eva" czy coś takiego, ale tam znowu gra główny aktor, który mnie wkurza :/
mnie się podoba :) Coś w stylu telenoweli ''Cena marzeń'' , jeśli oglądałaś ;p , główną rolę gra Angelique Boyer (''Zbuntowani'')
Cena marzeń, czyli Rubi to mój ulubiony serial, stąd mój avatar ;) tamtej aktorki nikt nie przebije ;) może kiedyś zerknę na tą Teresę, ale chyba już długo to leci, miałabym sporo do nadrobienia :)
Ja, ona i Eva jest świetna :) Nie przepadałam za Jaime, ale akurat w tej telce mi się podoba jego gra ;)
No właśnie się zastanawiam jak komuś może się podobać takie badziewie, jak widzę głównego aktora z tymi rozczochranymi tlenionymi na pomarańczowo włosami i z tą solarą na twarzy, to robi mi się niedobrze.
wiesz myśli że to ładne , pamiętam go z roli Ulissesa z ''przyjaciółek i rywalek'' ,
A z kolei aktorka Vega to powiem szczerze, że tak brzydkiej i mdłej głównej bohaterki to jeszcze nigdy nie widziałam..
zgadzam się , widziałam ją w poprzedniej telenoweli więc uważam że się nie nadaje .
Aż taka brzydka to ona niejest ale zato gra beznadziejnie jest bezpółciowa a wszystkie sceny z calowaniem to poprosty jakaś porarzka istna parodia tak samo sceny jak płacze i te jej miny .