PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

Opuściłam dużo odcinków, początkowo oglądałam co drugi, później wcale, teraz regularnie. Mam 2 pytania, dlaczego Luciana nie jest już z Rodrigiem, chociaż byli wcześniej małżeństwem i mają razem dziecko i dlaczego matka Rodriga nienawidzi Luciany?

ocenił(a) serial na 8
Ewka85

Luciana i Rodrigo nie są już małżeństwem, ponieważ Roselena, Julieta i Gala uknuły przeciwko niej intrygę i doprowadziły do wyjścia na światło dzienne faktu, że Lucy pracowała w piekle (chodziło im o to, żeby Rodrgio się dowiedział i pomyślał, że go okłamała).
Roselena nienawidzi Luciany, gdyż ta jest córką Aurory Linares - niegdysiejszej przyjaciółki Rosy. R. zawsze myślała, że Maximino zdradzał ją z Linaresową(i jest ojcem Luciany!!!), ale nawet gdy Max wyprowadził ją z błędu - nie uwierzyła. Poza tym, wszystkim wmawiała, że Aurora zniszczyła życie jej rodziny, bo Maximino podziwiał właśnie ją(Aurorę), a nie swoją żonę. I ostatnia rzecz - Roselena była pracodawczynią Luciany i za wszelką cenę nie chciała, by jej syn Rodrigo związał się ze służącą, a co gorsza - córką Claudia i Aurory.
Mam nadzieję, że w miarę jasno to opisałam:)