PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

piekło 

użytkownik usunięty

zauważyliście że w tym serialu jedyną pracą jest praca w klubie piekło Wioleta ,luciana, OFELIA
tam pracują lub pracowały niedlugo wszystkie bohaterki tam się zatrudnią

ocenił(a) serial na 7

To jest jedyna praca dla "hołoty" za to bogatsza część bohaterów pracuje w firmie Torres Landa ;) Jednakże dwóch dzielnych druhów wybiło się i teraz mają własny biznes i są tak zajebiści że wzdychają do nich służki z całego Mexico City! :D

użytkownik usunięty
Salvia

Rzeczywiście sprzedawanie tacos na rowerze to jest szczyt marzeń każdego człowieka:)

ocenił(a) serial na 6

Też mi trudno uwierzyc w to,że jedyna praca tam to ,,Piekło'' ,firma Torreslanda i bycie służącą w czyimś domu ..
No moze jeszcze kosmetyczka..
ale kurde ..Przecież to stolica,wielkie możliwości..powinno byc więcej ofert.
Chociażby jakaś praca w sklepie.

ocenił(a) serial na 7
pati1109

Reżyserka się nie popisała jednym słowem ;)

Salvia

Chyba reżyser :)

devilll2305

Oglądam teraz Miłość i Przeznaczenie, bo dowiedziałem się, że na IPLI jest i serial świetny, ukryta miłość się do niego nie umywa, Soto nie pasuje na głównego bohatera, bardziej pasuje do ról drugoplanowych, jak w Zaklętej Miłości czy w Miłości i Przeznaczeniu, gdzie są świetne pastacie, fabuła się nie ciągnie, tylko 102 odc, ale za to jakie??

A tu, ponad 160 i ciągle jedno i to samo wałkują...

ocenił(a) serial na 8
devilll2305

Gratuluję świetnego wyboru, mnie tak wciągnęła LFDD, że najpierw obejrzałam w tv Puls, apotem jeszcze raz od deski do deski na ipli. Wszystko tam jest super, protagoniści, role drugoplanowe, fabuła, szybka akcja, fantastyczne krajobrazy i scenariusz, który różni się od innych telenowel. Na pewno jeszcze kiedyś wrócę do historii Ivana i Lucii:P
ps. rola Gabriela Soto w LFDD jest bardzo dobrze napisana i on świetnie ją zagrał, mimo że stał się antagonistą. Życzę miłego oglądania:)

petit_fleur

Dokładnie, tak jak piszesz. A czy Soto długo się będzie kłócił z Ivanem ? I czy Lucia w ogóle będzie coś czuła do Camila ?

ocenił(a) serial na 8
devilll2305

Ivan i Camilo pogodzą się dopiero w ostatnim odcinku, kiedy SPOILER

obaj będą pawie na łożu śmierci.

Lucia wyjdzie za Camila, ale nigdy go nie pokocha. Chociaż na początku będzie całkiem ok. Ale potem zazdrość Camila sprawi, że Lucia coraz bardziej będzie się od niego odsuwać.

ocenił(a) serial na 5
pati1109

A mnie wczoraj zastanowilo w jakim wieku w Meksyku idzie sie na emeryture ??? Bo Matilde i Brigida to juz raczej nie sa pierwszej mlodosci ...

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Matilde to chyba tak z sentymentu tam będzie pracować- w końcu była niania Roseleny i jej dzieci. A Brigida to nie jest chyba jakoś strasznie stara- tylko tak wygląda :D

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

Brigida wyglada jak marynowana sliwka :P

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

:D
A teraz Brydzia nie ma komu informacji sprzedawać, biedactwo :D

użytkownik usunięty
dropsik417

Brigida pasowała by do Lastry oboje strzelają takie same miny;)

użytkownik usunięty

te ich stroje diablic są zarąbiste...