PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644013}

Ukryta miłość

Un Refugio para el amor
2012
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Ukryta miłość
powrót do forum serialu Ukryta miłość

jakiez to bylo wymowne, gdy tylko Julie klaskala, a potem jeszcze jedynie Rosalena....:D i ten jego zaszczuty wyraz twarzy, gdy Gala chciala go pocalowac :DD hahaha

Samarrita

Po prostu dzień radości :D

Samarrita

ale wiocha dla kobiety... stanac przed swiezo poslubionym malzonkiem na golasa, a on kaze sie jej ubrac po czym wybywa xD

ocenił(a) serial na 7
Samarrita

One w ogóle nie mają honoru.. Najpierw gadają że skandal bo będzie panną z dzieckiem a to że ją zostawił przed ołtarzem to już nie skandal i potem że bierze drugi raz ślub bo dziecko...

Samarrita

Bardzo podobna sytuacja do TDA. Tyle, że tam dziecko nie było głównego bohatera.

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Sytuacja prawie identyczna, za to milosc calkiem inna, Max zawsze wierzyl Marii i kochal ja ponad wszystko, ani jej nie zdrwdzil bo to byl podstep Jimeny...

dropsik417

Chodziło mi bardziej o Maxa i Jimenę,w porównaniu do Rodriga i Gali, Marii w to nie mieszałam.

dropsik417

Wg mnie Luciana miała więcej godności od Marii... Mimo, że to Marię wychowywały siostry... Maria została kochanką Maxa... Poza tym Max jednak spędził tę noc z Ximeną... Tylko dziecko Ximeny nie było Maxa...

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

Spedzili razem ta noc tylko i wylacznie przez podstep Jimeny, a po tym kompletnie nic ich juz nie laczylo. Kurde obejrzałabym jakas telenowele inna niz wszystkie....

dropsik417

Tak i tu też pojawia się motyw upojenia alkoholem. "och maria" - a tu ups niestety nie ona ;)

ocenił(a) serial na 7
Samarrita

Rodrigo za mało wypił i nie było nocy poślubnej :) Się chłop wpakował...

ocenił(a) serial na 6
Samarrita

Nie cierpię Rodriga jest beznadziejny .. -.-
Wszystko to jego wina.
Po co zaproponował Gali małżeństwo i to jeszcze takie szybkie ..jak nawet nie chce zachowywac się jak mąż ?
Ja na jej miejscu bym sie zgodziła na ślub ale tylko na normalny ..bo jeśli mają byc rodziną to niech sie zachowują jak małżeństwo,rodzina itd a nie ,że on nawet z nią nie sypia..

ocenił(a) serial na 7
pati1109

Dokładnie, to co wyczynia Rodrigo jest niezrozumiałe i głupie... I jeszcze miał pretensje do Patricia o to że powiedział Lucianie o ślubie i dziecku, kretyn jakich mało...

ocenił(a) serial na 5
p_o_n_

No to fajnie ... przespalam caly drugi odcinek :/

p_o_n_

Rodrigo to debil skończony, ja już nie mogę patrzeć na tę opitą mordę.

ocenił(a) serial na 5
cocco03

Cocco pojechalas po calosci :D
Ale zgadzam sie z Toba :)

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Ja też:) Zawsze mialam ze lubiłam głównych bohaterów ale tego sie nie da chyba lubic :/

cocco03

najbardziej trafna ocena tego debila :D też go nie znoszę

cocco03

Rodrigo jest nie poważny, przychodzi do Lusjany i ogłasza jej, że "małego nie ma wśród nas", no przeca to zabrzmiało jakby nie żył. Dziwić się, że dziewczyna aż zemdlała...

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Dokładnie, kompletnie nieprzemyślane słowa.......

madzia124

Mózgu to on często nie używa.

madzia124

A potem stwierdza, że musi koniecznie jej powiedzieć, że dziecko porwano, bo póki co powiedział tylko, że go nie ma wśród nas. Haha, no głowa mała!

ocenił(a) serial na 7
pati1109

Przecież powiedział jak wół jej i wszystkim, że żeni się tylko dla dziecka by miało ojca w domu. A spanie ojca z matką gdy jeszcze się nie urodziło i długo po narodzinach niczego mu nie da (nie będzie odczuwało "napięcia" między rodzicami, że się tak wyrażę).

Selena_Evrillo

tylko w sumie po co on sie hajtnal z nia tak szybko? zeby ludzie nie gadali? czy dlatego ze tatus mu kazal?

użytkownik usunięty
Samarrita

bo jest głupi jak but i nie potrafi sam myśleć tylko słucha mamusi i tatusia

brata by posluchal, madrzejszy od niego o 2 nieba :D

Samarrita

Rodrigo ożenił się z Galą, bo tatuś mu kazał, a że rozumu nie ma i nie wie, że ślub bez miłości tylko niszczy to teraz tkwi w tym bezsensownym małżeństwie...
Poza tym rodzeństwo odradzało mu ślub...

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

Rodrigo mógłby wziąśc przykład z brata i zacząc używac mózgu.

ocenił(a) serial na 7
pati1109

No właśnie. Zaczyna już mnie wkurzać. Nie musiał słuchać się rodziców i wychodzić za Galę. Taki brak własnego zdania po prostu i tyle. xd

ocenił(a) serial na 5
Szogun_filmaniak

Nie moge juz ogladac jego glupiego ryja...przysiegam...

ocenił(a) serial na 7
dropsik417

Hahahah, no i dobrze. ;)

użytkownik usunięty
Szogun_filmaniak

mnie też działa na nerwy , jest głupszy niż ustawa przewiduje

ocenił(a) serial na 7

;D

użytkownik usunięty
Szogun_filmaniak

It"s a true

Samarrita

ale rozprawe zrobili fajnie, serio sie wciagnelam :D

Samarrita

a ja niestety nie widziałam rozprawy

Samarrita

Tak! Ja to samo, oglądalam z taką ciekawością, jak nigdy.