tak jak kiedyś nie pasowało mi, że leciały po 2 odcinki telek i wolałam 1, tak teraz chciałabym aby jednak pozostało to bez zmian...
Wielka szkoda że stacja TV4 zrezygnowała z emisji podwójnych odcinków :/ Teraz telcia będzie się ciągnąć wolnym truchtem :/
czy wie ktoś może jak nazywa się piosenka z entrady ?? masz ktoś moze link , żeby ściągnąć? albo ktoś móhłby mi przesłac?
a masz ją moze ściągniętą?? wysłałabyś mi gdybym Ci podała meila ?? bo ja szukam i nie mogę sciągnąć:(
Ja mam 2 piosenki Alexander Acha Amor sincero i Alexander Acha ft. Zuria Vega - Amor Sincero jak chcesz to mogę ci wysłać na em.
Coraz ciekawiej ;) Marcela po tym, gdy dowiedziała się, że Leo podpisał intercyzę chciała zabić Evę, Daniela i Renatę, ale jej się to nie udało.
Marcela trafiła do więzienia i toczy się przeciwko niej proces o zabójstwo rodziców Daniela. Julio się pojawił na rozprawie:)
Alicia jest w ciąży z Leo. On tylko udaje, że przemyślał sprawę i chce tego dziecka i razem powiedzą o nim Evie.
Tony się zmienia. Tony i Matilde wiedzą, że Alicia jest w ciąży.
Eva wycofała oskarżenia przeciwko Danielowi.
Daniel wie, że to Leo potrącił ojca Evy i powiedział Evie, że jej to udowodni i aby zaufała sercu to nie pożałuje ;)
Victoria na polecenie Liliany porwała Lauritę i Evą, ale udało im się uciec. Victorii szuka policja, ale Liliana ukryła ją gdzieś tam i pod pretekstem gróźb ze strony Victorii zamieszkała u Daniela. Liliana ma uwieść Daniela, ale jej się tonie udaje :)
Victoria raczej zachorowała na głowę...
Marisol i Franek postanowili się rozwieść. Marisol robi karierę jako piosenkarka.
Justa jest z Ricardem.
oo to widzę że nieźle. nareszcie Marcela odpowiada za swoje winy , ale szkoda ze Justa nie jest z Julio. A Victoria wynormalnieje? :D
Hmmm. Victoria jeszcze przed pójściem do klinki zacznie się zmieniać na lepsze. Victoria pójdzie z tego, co pamiętam do klinki, aby się wyleczyć i uporządkować swoje nowe życie.