PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645378}
3,0 7,2 tys. ocen
3,0 10 1 7164
3,5 4 krytyków
Ukryta prawda
powrót do forum serialu Ukryta prawda

W odc 298 gra bardzo przystojny młody mezczyzna wciela sie w postac Piotra -modela, którego kariera sie kończy w momencie okaleczenia twarzy.Naprawdę brawo dla scenarzystów bo do tej roli wybrali naprawde niezłe ciacho. Do tej pory w zadnym odcinku ukrytej prawdy nie zagrał równie przystojny chłopak.

ocenił(a) serial na 8
aldona30

Oglądałem ten odcinek. Wiem który to.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
aldona30

Haha no to proszę, dyskutuj na temat czy jestem mężczyzną czy nie, w końcu pewnie lepiej wiesz ;) Poza tym pomyśl kobieto, po co miałbym kłamać? Jezus Maria.
I ty mówisz że masz gdzieś moją opinie na temat twojego wyglądu? To po co całe to sranie i wyzywanie mnie od prymitywów? Po co ten ofensywny ton? Skoro cię to nie obchodzi powinnaś bardziej starać się być kulturalna. Ja tylko uznałem że jesteś brzydka, mam prawo być szczerym i wyrażać to co myślę, nie wiem czemu traktujesz to jak jakąś obelgę.
Z tym gimnazjum to trochę nie trafiłaś, mam je już dawno za sobą. Pozdrawiam i życzę większego dystansu do siebie, nie możesz liczyć że z taką urodą ciągle będziesz otrzymywać komplementy, zawsze trafi się ktoś szczery kto powie ci prawde. A ty nie powinnas przez to nazywac go prymitywem. Pogódź się z tym a nie wyzywaj od gimnazjalistów, bo to nieco żenujące.

M0RiARTY

Mężczyzna który ocenia wygląd epizodysty grającego modela ? Raczej rzadko się zdarza ,żeby facet powiedział o drugim facecie,że jest brzydki, ale ok niech ci będzie. Ja również zycze tobie więcej dystansu do siebie i wiecej kultury osobistej bo to raczej nie mi jej brak a tobie. A to czy jestes dziewczyną czy chłopakiem mało mnie obchodzi bo w necie może każdy wszystko napisać. Pozdrawiam

aldona30

Odc. 258 :D główny bohater

użytkownik usunięty
Ziqu

Odc 258 ;) dokładnie Ziqu! ten Jacek xd nie wiecie jak się nazywa ten aktor z tego 258odc xd

szukałam, ale nic :P

użytkownik usunięty
Ziqu

:( szkoda no xd też szukałam,ale bez skutku. Jakby ktoś znalazł to napiszcie ;)