PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645378}
3,0 7,2 tys. ocen
3,0 10 1 7171
3,5 4 krytyków
Ukryta prawda
powrót do forum serialu Ukryta prawda

Obejrzałem niedawno odcinek o 17-letnim Michale, który jest lubiany przez wszystkich uczniów
w liceum. Przygotowując się do egzaminów zaprasza swoich kolegów i koleżanek do swojego
domu na imprezę. W międzyczasie dla zakładu całuje się ze swoim najlepszym kolegą,
Tomkiem, a pozostali nagrali cała tą scenę telefonem komórkowym i wrzucają do internetu!
Jednak Michał zaczyna przeżywać fascynację Tomka i postanowił napisać do niego
wiadomość, by wyznać go, że się w niego zakochał! Zaskoczony wiadomością Tomek
opublikował jego wiadomość w internecie. Wkrótce wszyscy koledzy i koleżanki z liceum
zaczynają na Michała okrutnie i psychicznie się z nim znęcać, dokuczać i uprzykrzać mu życie!
Załamany nie mogąc już dłużej znieść postanawia się zabić! I zrobił to!!! Jego rodzice
przeżywają wielką rozpacz, a jego uczniowie użalają się, co oni uczynili!!

I wiecie co? Ten odcinek jest bliźniaczo podobny do filmu "Sala Samobójców" z Jakubem
Gierszałem! Tylko, że w tym serialu Michał nie spędził tak długo w internecie w jakiejś grze
sieciowej!

Mam rację???

davis3

masz

Amidala96

Dzięki! :)

użytkownik usunięty
davis3

Też potwierdzam. :)

davis3

Podobny odcinek oparty na Sali Samobójców był jeszcze w Sądzie rodzinnym albo w Annie Marii Wesołowskiej

Gibon1991

w Sądzie rodzinnym i nazwiska te same

użytkownik usunięty
davis3

progejowska propaganda

davis3

Stało się tak ponieważ reżyser tego filmu jest niezwykle kreatywny i aż tryska pomysłami.

ocenił(a) serial na 2
susan15

Nie najlepszy dobór słów ;)

Knightfall

Nie jestem najlepsza z polskiego.

ocenił(a) serial na 2
susan15

Chodziło raczej o to, że poniekąd o gejach rozmawiamy, a reżyser według Ciebie ''tryska pomysłami'' ;)