Ale wyszło mu to lepiej. Co prawda sama koncepcja serialu jest bezpłciowa i szkodliwa. Uczy społeczeństwo złych zachowań, rzucania się sobie do gardeł, kłótni czy wygrażania.
Ale za to TVN robi to trochę bardziej kulturalnie, aktorzy nie grają jakby mieli pełno w gaciach i nawet da się to oglądać. Chociaż nie wiem czemu nie ma końcu nazwisk aktorów którzy udzielili się w danym odcinku.
Nie mniej jednak TVN popełnił błąd i skopiował coś od Polsatu który zawsze kopiował TVN.
Nie zgodzę się. "Serial" jest nudny i bezpłciowy, a "aktorzy" jeszcze żałośniejszy niż w Polsatowskich produkcjach tego typu. Poziom tego serialu to poziom nieudanej akademii szkolnej.
Lepsze programy gdzie odcinek kręci się wokół kampanii wędlin? Może to źle wpływa ale mniej niż absurdalne sytuacje jak w polsatowskich produkcjach... To TVN-u już jest bardziej realistyczne
TVN kopiuje tak samo jak Polsat pomysły na programy z telewizji zachodnich, tylko tu Polsat ubiegł TVN. Z resztą pomysł na taki kretyńskie programy paradokumentalne nie jest czymś z czego TVN powinien być dumny. Serial jest głupi, ale dość ciężki i nie dość absurdalny by przyjemnie się go oglądało, tak jak takie "Dlaczego Ja?"
Eh gdzie podziały się te dawne czasy jak polscy producenci mieli WŁASNE pomysły na programy :<
Już napisałam w innym temacie co sądze o tym,ale żeby się wypowiedzieć to skopiuje.
Dosyć, że TVN skopiował pomysł tego czegoś z Polsatu to jeszcze dzisiaj oglądałam odcinek o pewnym problemie pewnej rodzinki, który kilka miesięcy temu oglądałam w DJ. To już szczyt wszystkiego. bo mogli się postarać o własne historie. I nie powiem, że ta wersja jest lepsza od polsatowskiej. Jest drętwa, babka narratorka mnie drażni i wszystko jest takie sztuczne. Na Polsacie jakoś lepiej mi się ogląda. Jest zrobione zrobione bardzo amatorsko, żeby jak najbardziej urealnić te problemy i ich bohaterów, a TVN próbuje z tego zrobić serial obyczajowy.
Niektóre historie są ciekawe, ale gra "aktorska" pozostawia wiele do życzenia... ale to w końcu amatorzy :)