PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645378}
3,1 7,2 tys. ocen
3,1 10 1 7171
3,5 4 krytyków
Ukryta prawda
powrót do forum serialu Ukryta prawda

Ale wyszło mu to lepiej. Co prawda sama koncepcja serialu jest bezpłciowa i szkodliwa. Uczy społeczeństwo złych zachowań, rzucania się sobie do gardeł, kłótni czy wygrażania.
Ale za to TVN robi to trochę bardziej kulturalnie, aktorzy nie grają jakby mieli pełno w gaciach i nawet da się to oglądać. Chociaż nie wiem czemu nie ma końcu nazwisk aktorów którzy udzielili się w danym odcinku.
Nie mniej jednak TVN popełnił błąd i skopiował coś od Polsatu który zawsze kopiował TVN.

KornFanHead

Nie zgodzę się. "Serial" jest nudny i bezpłciowy, a "aktorzy" jeszcze żałośniejszy niż w Polsatowskich produkcjach tego typu. Poziom tego serialu to poziom nieudanej akademii szkolnej.

Lukasz_Artyszuk

Właśnie mimo że formuła denna da się to oglądać...I przynajmniej mają ładniejsze domy hahah :D

emillo97

Co z tego że ładniejsze domy? To akurat źle wpływa na realizm serialu.

Lukasz_Artyszuk

Lepsze programy gdzie odcinek kręci się wokół kampanii wędlin? Może to źle wpływa ale mniej niż absurdalne sytuacje jak w polsatowskich produkcjach... To TVN-u już jest bardziej realistyczne

ocenił(a) serial na 1
KornFanHead

TVN kopiuje tak samo jak Polsat pomysły na programy z telewizji zachodnich, tylko tu Polsat ubiegł TVN. Z resztą pomysł na taki kretyńskie programy paradokumentalne nie jest czymś z czego TVN powinien być dumny. Serial jest głupi, ale dość ciężki i nie dość absurdalny by przyjemnie się go oglądało, tak jak takie "Dlaczego Ja?"
Eh gdzie podziały się te dawne czasy jak polscy producenci mieli WŁASNE pomysły na programy :<

KornFanHead

Już napisałam w innym temacie co sądze o tym,ale żeby się wypowiedzieć to skopiuje.
Dosyć, że TVN skopiował pomysł tego czegoś z Polsatu to jeszcze dzisiaj oglądałam odcinek o pewnym problemie pewnej rodzinki, który kilka miesięcy temu oglądałam w DJ. To już szczyt wszystkiego. bo mogli się postarać o własne historie. I nie powiem, że ta wersja jest lepsza od polsatowskiej. Jest drętwa, babka narratorka mnie drażni i wszystko jest takie sztuczne. Na Polsacie jakoś lepiej mi się ogląda. Jest zrobione zrobione bardzo amatorsko, żeby jak najbardziej urealnić te problemy i ich bohaterów, a TVN próbuje z tego zrobić serial obyczajowy.

KornFanHead

Niektóre historie są ciekawe, ale gra "aktorska" pozostawia wiele do życzenia... ale to w końcu amatorzy :)

KornFanHead

Eh.... W telewizji leci coraz większy chłam, boje się pomyśleć jakie G.... będą puszczać za 10 lat.

ocenił(a) serial na 1
KornFanHead

Trudne sprawy są lepsze, bardziej spontaniczne. To w tefauenie jest takkie poważne, tępe i niezbyt zabawne. Mniej absurdalne. DNO