PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645378}
3,0 7,2 tys. ocen
3,0 10 1 7171
3,5 4 krytyków
Ukryta prawda
powrót do forum serialu Ukryta prawda

Chodzi o ten odcinek Michałem i Tomkiem. A więc gdzieś tak w pierwszej połowie odcinka widać, że na internetowym profilu Tomka na jakiejś stro-nie jest napisane w danych imię i nazwisko poprawnie, ale wiek ma wpisany 15 lat. Gdy mówi sam do kamery (wiecie o co chodzi, te takie jakby krót-kie wywiady w odcinkach) jest podpisany Tomasz Gazdowski (17). Pod koniec odcinka jedna z dziewczyn, o ile dobrze pamiętam nazywała się Nata-lia Świder, ta co chodziła to klasy z Michałem, Tomkiem, Basią i tym psycholem, powiedziała, że chodzą do klasy 3c i zaraz mają egzaminy, chodziło pewnie o maturę. Więc jak to jest? Przecież jak się pisze maturę w liceum to ma się po 18 czy 19 lat. Nie rozumiem, ile ten Tomek miał w końcu lat? 15, 17, 18 czy 19?!

ocenił(a) serial na 4

no miał 17 lat... dlatego że możliwe jest chodzenie do klasy maturalnej w wieku 17 lat, jeżeli urodził się np. w październiku albo listopadzie bądź grudniu, a ten wiek w profilu społecznościowym to faktycznie niedopatrzenie.

użytkownik usunięty
aaa237

Tak, wiek w profilu społecznościowym to po prostu błąd. Ale gdyby urodził się po wakacjach, to będąc w klasie maturalnej miałby 18 lat. Bo gdyby urodził się w pierwszej połowie roku, to będąc w klasie maturalnej miałby już 19 lat. Widocznie musiał pójść rok wcześniej do szkoły.

ocenił(a) serial na 4

mój brat ma 18 lat i idzie do maturalnej 3 LO, a jego laska ma jeszcze 17 lat i osiemnastkę będzie miała dopiero w listopadzie, też będąc w tej szkole, LO trwa teraz 3 lata, nie 4 jak wówczas gdy ja chodziłem, dlatego to możliwe :)

użytkownik usunięty
aaa237

Może nie tyle bycie w tej klasie, tylko moment, w którym zdaje się maturę - wtedy rocznikowo ma się 19.

ocenił(a) serial na 4

tutaj masz rację :) dobra nie ma się co dręczyć tym dziadowskim serialem

użytkownik usunięty
aaa237

Ok, koniec, sprawa wieku wyjaśniona. ;p

ocenił(a) serial na 1

Ten cały serial jest jednym wielkim błędem

użytkownik usunięty
dominik9051

Ej, bez przesady. Niektóre odcinki są nawet ciekawe.