Ta drama jest rewelacyjna, zakochałam się w niej od pierwszego odcinka i z niecierpliwością
czekam na kolejne - co swoją drogą jest prawdziwą torturą. Wersja koreańska jest
nieporównywalnie lepsza od tajwańskiej. A Hyuk Jang, Na-ra Jang i Jin-hyeok Choi to
wymarzeni aktorzy. Szkoda że drama ma tylko 16 odcinków, zapewne jak się skończy obejrzę je
wszystkie jeszcze raz za jednym zamachem:)
Ja też ją polubiłam od pierwszego odcinka. Czasami jak się ogląda dramy to widać , że będzie dobra od pierwszych scen. Z tą było podobnie jest świetna.
Ja również jestem zauroczona tym serialem<3...Świetna muzyka<3 Guni<3 Mi Young :)
Rany... jak ja chcę już następny odcinek !
Mi również się podoba :) Naprawdę świetna drama. Teraz tylko czekać na następne odcinki :)
Drama świetna, ale... jak sobie pomyślę o scenariuszu, to na pewno w realnym życiu nie miałby on miejca. Cóż, uwielbiam odrealnione dramy! : )
Obejrzałam 16 odcinków. I jak w 80% dram końcówka nie powala. Dalej jest dobrze, ale oczywiście smutno się zrobiło po 12 odcinków, gdy minęły 3 lata. Nie wróżę szczęśliwego zakończenia. Zostały 4 odcinki.
ja tez sie zakochałam od pierwszego wejrzenia i choc koncówka faktycznie nie powala... to jednak napewno obejrzę jeszcze raz za jakis czas - za te wszystkie łzy które wylałam... no i aktorzy maja fajna chemię:)
Fantastyczna drama. Uwielbiam głównych aktorów i ich chemię <3 Główny bohater niezwykle charyzmatyczny :P Misiek jako ten drugi również cudowny. Dużo humoru. Końcówka mi się tez podobała.
To remake dramy z Tajwanu. Bez amnezji nie mogłoby się obejść ;) Moim zdaniem i tak całkiem nieźle to rozwiązali ni nie katowali nas tą traumą za długo. Choć faktycznie druga część dramy > 10 odc już jest bardziej melo. Hamo hamo ^^
Dokładnie :( Trauma na całego. Ale później przynajmniej mają podwójne szczęście.