PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=848385}
7,5 56 tys. ocen
7,5 10 1 56055
7,0 23 krytyków
Unorthodox
powrót do forum serialu Unorthodox

Słowa, które mi się nasuwają: delikatny, przepiękny, subtelny, wrażliwy, przenikliwy. No kurczę, kiedy będę mógł dać ósemkę?

Woooo

Delikatny i subtelny? Jakoś tego nie widziałam, szczególnie golizna nie jest subtelna.

ocenił(a) serial na 8
AgusKa1993666

Golizna? Ta jedna kąpiel? Fragment piersi i pośladka z góry? Bohaterka nawet po nocy z chłopakiem budzi się w biustonoszu. Proszę o linię czasową golizny, bo mi umknęła. Dziewczyna dopiero w 3 odcinku odsłania szyję i ramiona, przez resztę zapięta pod szyję.

Woooo

To dziwnie ogladasz skoro nie widziałes faceta z wężem na wierzchu w 4 odcinku. Tym bardziej że nie jest to jakaś krótka scena

ocenił(a) serial na 8
AgusKa1993666

I to cała golizna? kąpiel i facet z wężem? Nie kojarzę, kto to był? Ojciec, Mojsze, niedoszły mąż czy kochanek? Wow, to z jakiej wspólnoty pochodzisz, skoro to dla Ciebie absmak? Mormoni, Świadkowie, Amisze?

ocenił(a) serial na 8
AgusKa1993666

Aha, skumałem. Ty nie widziałaś serialu, tylko automatycznie krytykujesz po linii „wszystkie filmy Netflixa pełne są golizny i propagandy LGBT”. Pudło.

AgusKa1993666

Faktycznie, jest mężczyzna w wężem na wierzchu ale filmowany z odległości. Co zrobić, coraz więcej golizny w serialach, szczególnie męskiej !