W biezacym sezonie tvn wypuscil dwie nowe "superprodukcje" .
Klub szalonych dziewic jest zdecydowanie tą bardziej reklamowaną i ... gorszą! Co myślicie? Jak wy porównujecie te seriale?
Dla mnie KSD jest mega sztuczną próbą stworzenia 'seksu w wielkim miescie' made in Poland. Usta Usta zaś to ciekawa , inteligentna propozycja która w fajny sposób pokazuje życie pewnych ludzi. Jak dla mnie na plus :)
nic dodac nic ujac. KSD jest ciekawe, ale strasznie przesadzone, czsami nawet wkurzajace niczym Majka. UU natomiast to zupelnie inna bajka. Pierwszy taki serial w polskiej telewizji. MI najbardziej sie podobaja te skoki czasowe. nie jest tak jak w kazdych serialach ze odcinek to jesden lub dwa dni, ze to sie robi nudne jak flaki z olejem. w UU miedzy odciankami jest kilka miesiecy, wszystko jest jest fajnie i zgrabnie połączone, oprzez co dobrze sie to oglada
Myślę, że te przeskoki między odcinkami spowodowane są tym, że my zobaczymy serial w półtora roku, a Brytyjczycy mięli go na ekranach ponad 5 lat.
Moja droga koleżanko :) Jak mógłbym się z Tobą nie zgodzić, jako Facet lubię UU :) A KSD no nie mój gust.... Myślałem że paniom się spodoba, jednak widzę inaczej :)