PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=337358}

Uwaga, faceci!

Men in Trees
2006 - 2008
7,5 5,8 tys. ocen
7,5 10 1 5799
9,0 2 krytyków
Uwaga, faceci!
powrót do forum serialu Uwaga, faceci!

Czy ktoś może mi logicznie i sensownie wytłumaczyć, dlaczego tez za***rany:) TVN zakończył emisję tegoż serialu na 5 odcinkach, i chce wznowić emisję DOPIERO OD STYCZNIA?????????????????????????????????
Czy ich kompletnie powaliło????

Z góry dziękuję i pozdrawiam...:)

ocenił(a) serial na 10
Kikuuuni

hmmmmm bo maja zr**e:P a 2 seria poleci 12 X

Kikuuuni

Heh, na TVN Style przerwali serię w połowie i też nie wiem kiedy poleci ciąg dalszy:\

ocenił(a) serial na 10
Kikuuuni

Wiecie, co jest najśmieszniejsze??? W programie telewizyjnym napisane jest, iż tvn pokaże następny (6-ty) odcinek. W dodatku jest zamieszczony opis:) Nie wiem jednak, w co wierzyć:)

Kikuuuni

Nie będzie już leciał, bo na jego miejsce będą emitować kolejne odcinki (tylko nie wiem,którego sezonu)"dowody zbrodni" :)

ocenił(a) serial na 6
sinke

HWDP dowody zbrodni ... pały jedne... niech poszczaja Uwaga faceci!

Kikuuuni

ja tam obejże sobie na kompie, jak bym tak miala czekac na kazdy serial az w telewizji laskawie go wyswietla to bym sie niczego nie doczekala:D a tak mam wszystko na bierzaco
pozdrawiam

Kikuuuni

Prawdopodobnie dlatego że TVN zszedł już dawno na psy. Serial był i jest super, zapewne jako mężczyzna jestem odosobnionym przypadkiem w tej materii ale serial ten naprawdę lubię, jest zabawny ma ciekawych bohaterów no i miejsce akcji jest klimatyczne. A propos, mój ulubiony bohater to oczywiście Ben. Pozdrawiam wszystkie fanki serialu i już zaprzęgam mojego osiołka do pracy ;P.

Kikuuuni

Nienawidzę tvn'u!!! Chociaż za You Can Dance trzeba pochwalić - ale z serialami to przesadza ;/ i to z praktycznie każdym jaki zacznie emitować :/ Teraz "Uwaga, faceci", wcześniej "Nie z tego świata"... W kulki lecą i tyle... :

ocenił(a) serial na 7
Kikuuuni

Powiem to tak, kutasiarstwo do kwadratu (jakkolwiek to brzmi). Bardzo spodobał mi się ten serial mimo, że jestem facetem. Nareszcie jakiś normalny, obyczajowy serial opowiadający o życiu. Mam już dosyć seriali kryminalnych i innych tego typu "strasznych" bibzów. Wystarczy, że za oknem i w sondażach jest strasznie.

yanek75

polecam modę na sukces tego nigdy nie wycofają z tv a też fajny serial obyczajowy

ocenił(a) serial na 10
syn_sama

Co prawda to prawda. Kiedy oglądasz Modę na sukces to wiesz, że inni mają jeszcze bardziej narąbane pod kopułą niż Ty i Twoi kumple razem...:)
Co do Uwaga, faceci...
TVN jest poje***ny...Przepraszam, na codzień nie klnę, ale naprawdę mnie wnerwili... Ludzie, w programie napisane było, że będzie leciał 6-ty odcinek. Nawet opis był...A tu dowody zbrodni, które, owszem lubię, ale nie tak jak UWAGA, FACECI:)

P.s. Jack to przystojniak jakich mało, aczkolwiek znam paru:)

ocenił(a) serial na 8
Kikuuuni

mnie dziwi, że tydzień temu leciał ostatni odcinek i myślałam, że puszczą 1 z drugiej serii...a tu klops! Jutro nic nie ma! NADA! NOTHING! ;/

Tvn style wcale nie jest tak genialną stacją, jak przypuszczałam ;/