Przeczytałam gdzieś że ten serial przypomina klimatem
"Przystanek Alasaka". Musze przyznać że i owszem serial sympatyczny ale do Przystanku to mu baaaaaaaaaaaaardzo dużo brakuje!
tez tak pomyślałam. a ponieważ tego pierwszego nie oglądałam więc tego też nie mam zamiaru. w zasadzie zobaczyłam 1 odc ale mnie zanudził na śmierć.
W pełni się zgadzam! Serial w porządku ale na tle Przystanku Alaska wypada jak marna próba powtórzenia sukcesu CBS
Taaa.... macie rację. Ale wg mnie to "Przystanek Alaska" był dla wszystkich a "Facieci w drzewach" to raczej tylko dla pań ;)
nie zgodzę się, że tylko dla pań,
mnie ten serial wkręcił niesamowicie,
z reguły nie oglądam seriali (poza CSI:LV), szczególnie melodramatów, ale ten ma coś w sobie i z niecierpliwością czekam na nowe odcinki :)
zgadzam się całkowicie - miły, ciepły serial, raczej kobiecy. i zdecydowanie daleeeeeko mu do "Przystanku..."!! w tamtym serialu kochałam wszystko, wszystkich bohaterów i przede wszystkim to całkowicie abstrakcyjne poczucie humoru :) "uwaga, faceci" to telewizja łatwa i przyjemna, ale (w przeciwieństwie do "Przystanku Alaska") nie chciałabym mieć wszystkich odcinków na dvd :P