Grupa Policjantów którzy pilnują porządku a przy okazji coś jeszcze na siebie zgarną Na czele tego klanu stoi Mart Wozniak .
Wszystko by było pewnie po staremu gdyby nie pojawienie sie agenta FBI z werbowania policjanki i samotnej matki.Seriak zapowiadał
się ciekawie do póki w drugim czy trzecim odcinku nagle Mart odkrywa ze jest Kret i jakoś dla mnie czar prysnął serialu Mark gra szefa
który wszytko lubi mieć pod kontrolą a jak nie to dym mu z nodrzy leci Jedna Policjantka odkrywa zdradę męża lub podejrzewa szuka
zrozumienia lub zrobienia złość męzowi w ramionach kolegii pracy .Główna Bohaterka samotna matka wychowująca córke z nie rózówą
przeszlością .Czyli interesujące postacie ale raczej na scenariuszu i niż na ekranie mnie jakoś te postacie nie zapadly w pamięci
Chyba dlla najlepiej jest zagrany agent FBI moze na początku wydaje ze jest prawnym człowiekiem który brzydzi się korupcją,ale
odniosłem też wrazenie ze nie jest do końca bez skazy .Odniosłem wrażenie że może nie czarnym charakterem moze bardziej pasuje człowiek
o dwoch twarzach . I dla mnie agent FBI jest najmocniejszym punktem serialu. Dla mnie serial zepsuł gdy na początku szeł dowiedział
że ma swych szerekach kreta 5/10