PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=732600}

Uwikłana

Shades of Blue
2016 - 2018
7,2 2,1 tys. ocen
7,2 10 1 2117
Uwikłana
powrót do forum serialu Uwikłana

ale pani policjantka, umalowana i z fryzurą, jakby miała zaraz iść na wybieg dla modelek mnie nie przekonuje. Zobaczyłam ją i pomyślałam, a ta co? W teledysku gra? Jaka policjantka na służbie ma tak nienaganny make-up i fryzurę? A potem, po prysznicu nawet koledzy zauważają, że fryzurkę sobie zniszczyła. Poza tym pilot jakiś taki chaotyczny i bez napięcia. Czekałam aż się skończy, a to źle świadczy na przyszłość. Może zobaczę jeszcze jeden odcinek, może się rozkręci.

katjo13

Jeszcze nie oglądałem, ale ja wymagam od kobiet nienagannego make-upu :P Także dla mnie dobrze ;)

ocenił(a) serial na 6
katjo13

A co, ma chodzić jak fluja? Tamta druga policjantka też ma makijaż. Może ich policja różni się od naszej:-) poza tym to tylko film, a Lopezka jest piękna:-) W pierwszej scenie jakoś nie ma make-up'u...

mpp2

Ja nie mówię, że nie jest piękna. Ale,że makijaż ma przesadzony, bo ma. Mało naturalna jest przez to. No nie podeszło mi to i tyle.

katjo13

Policjantki się malują i czeszą, przecież to normalne kobiety. Makijaż i fryzura nie przeszkadzają w pracy.

ocenił(a) serial na 7
Flowerina

Patrząc na nasze policjantki, można mieć wrażenie, w porównaniu do J.Lo, że jednak się nie malują ;-)

ocenił(a) serial na 6
Flowerina

A czasem nawet pomagają :-D

katjo13

W prawie kazdym serialu tak jest. Nie zapominajmy, ze to serial, a nie prawdziwe zycie. :)

ocenił(a) serial na 7
katjo13

Malo naturalna.... klientka nie ma przesadzonegi makijazu jest normalny a ty ze och nie podeszlo mi to... to moze zacznij ogladac cos innego

Aiva1993

Wydaje mi się, że prawo do komentarza i własnego zdania jeszcze w Polsce działa? Mogę myśleć i pisać co mi się podoba. Przesadzony image Lopez jest w serialu nie na miejscu. Dla mnie. A sama Lopez jest bardzo ładną kobietą - żeby nie było, że krytykuję urodę. A ty Aivo1993 za mała jesteś, żeby mnie obrazić.

katjo13

A ja się z Tobą zgadzam:) Też jestem kobietą i wiem ile (nie zawsze, bywa, że ktoś jest naturalnie piękny i ma genialne włosy które zawsze wyglądają idealnie;)) wysiłku trzeba włożyć w nienaganny wygląd w ciągu dnia. Ja dla przykładu pracuję osiem godzin w biurze i nie ma bata żebym po wyjściu z niego wyglądała tak samo jak rano, świeżo po umalowaniu;) Co dopiero po kilkunastu godzinach (domyślam się, że stresującego) ścigania bandziorów;) Jennifer pomaga samo bycie ładną, ma szczęście, ale większość kobiet nie wygrała na genetycznej loterii i niestety musi wkładać dużo pracy w taki wygląd. Ja jestem teraz po obejrzeniu ostatniego odcinka i najbardziej mnie zastanawia jak Ona zapierdziela w tych szpilach na koturnie cały dzień;) Jakoś nie widzę policjantki po cywilnemu tak ubranej.

ocenił(a) serial na 7
katjo13

Haha. Dramat twoje myslenie mnie przeraza. Rozumiem ze ty wolisz zaniedbane babska bo jak juz pracuje w policji to ma wygladac jak wiochmenka? Typowe debilne myslenie