Bo się bardzo ciekawie skonczyło :) a znajac amerykanów zawsze jak sie ciekawie konczy to bedzie przerwa 3 miesieczna ... może mi ktos powiedzieć kiedy sie spodziewać s2 e 11 ?? normalnie w przyszłym tyg czy za pare tygodni ?
To był ostatni odcinego 2 sezonu, być może nawet całego serialu. Szkoda serial mocno przeciętny, ale końcówka im się udała
też mi się włąśnie podobał ... ale coś czytałem że zostały obcięte 3 odnicki 2 sezonu i że coś tam jeszcze ma z nimi być ... i możliwe że wyjdzie też trzeci sezon ... no ale na pożyjemy i zobaczymy :) szkoda tylko że jak bedzie trzeci sezon to tego Ryana nie będzie bo fajnie grał. Jeden z lepszych seriali SyFy po Stargate'ach jak dla mnie :) Wśród Stargate też wszystkie odcinki zarówno SG-1 , Atlantis i jak na razie Universe widziałem :)
Po ostatniego odcinka miałem takie same odczucia jak po obejrzeniu finału FF. Serial miewał lepsze i gorsze odcinki, ale finał wgniatał w ziemie , miażdżył tego z Lost.
"miażdżył tego z Lost"
hahah, a to dobre..
:-/
co do V to serial bardzo średni, ostatnio wg mnie jednak miał tendencję zwyżkową.. nie jest to nic wybitnego w dziedzinie sci-fi, ale nie przeszkadzało mi zobaczyć go raz w tygodniu, więc 3 sezon jak dla mnie mógłby powstać... zwłaszcza, że finał zapowiada ciekawe zmiany, np. śmierć Tylera który mnie niemiłosiernie wku%$^wiał ;)
A czym Cię ten finał Lost zachwycił? Wyjmowanie korka z wanny, ckliwą muzyką czy jakąś inną bzdurą??
Wiadomo są gusta i guściki
czytając twój komentarz widzę, że nie ma sensu tłumaczyć ci wyższości Lost nad tą wielce naiwną produkcyjką jaką jest 'V'.. ten serial jest zjadliwy, ale nie ma w nim nic co zachwyca.. no chyba, że ktoś lubi się gapić przez połowę odcinka na sceny na marnym 'greenscreenie'
No to bardzo ciekawe rzeczy piszesz.
Ja znalazłem informację w sieci, że ABC zrezygnowało z tego serialu już zupełnie. Oryginalnie sezon 2 miał 13 odcinków (wszystkie wyprodukowane), jednak zdecydowano się na emisję tylko 10 :(
Z informacji jakie posiadam - to jest już koniec tego serialu. ABC zależało, aby skończyć jego emisję przed 29 marca, ponieważ po tej dacie do ramówki wchodzi (totalnie debilny) program "Taniec z Gwiazdami"...........
To znaczy że są jeszcze 3 nakręcone odcinki a ten ostatni nie jest ostatni???? Eeeee....
Początkowo miało być nakręconych 13 odcinków i na tyle napisano scenariusz,ale stacja stwierdziła że chce tylko 10odcinków co zmusiło scenarzystów do zmian.A że powstało 13odcinków to tylko plotka.
Hm, w sumie pierwszy serial który oglądałem i kończy się źle 0,0
Chyba że ten odcinek specjalny coś wyjaśnia? To jest dalszy los przybyszów czy jakiś taki TheBestOf?
Może jeszcze będzie 3 seria, ale gdyby się tak skończyło na 2 to faktycznie pierwszy serial kończąc się źle i trochę byle jak, to dobry wstęp do mocnego sezonu ale nie na koniec serialu... :-/