PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486114}
7,3 4,6 tys. ocen
7,3 10 1 4587
Vampire Knight Guilty
powrót do forum serialu Vampire Knight Guilty

tapety, zdjecia, vid. czemu nas fascynuje, czemu go lubimy. Zapraszam do rozmowy
możliwe spoilery, kontynuacja watku z TB

no drogie panie czas opusic watek TB i przeniesc sie gdzie nasze miejsce:)

ocenił(a) serial na 8
morszpregi

Uciekać, to nie uciekam, ale jakoś tak siedzę, nic się nie dzieje.

Oklapłam ostatnimi czasy :(

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

Wszędzie taki zastój , u mnie na forum jest to samo :(

ocenił(a) serial na 8
morszpregi

Ok, Dziewczynki. Ponieważ bardzo się z Wami zżyłam, to czuję, że muszę się przyznać, do tego, że....

Zaznaczę uprzednio, że miałam dzień w pracy pod znakiem "wzywam policję" i to nie jest eufemizm...

Właśnie wróciłam z kina, a byłam na najnowszym Zmierzchu. Ot, po prostu, wyluzować się chciałam i nie myśleć, a to jedyny film, który przyszedł mi do głowy. Stracone 21 zeta... Przy każdej pseudo romantycznej scenie wybuchałam śmiechem, bo większego powielania schematu nie uświadczycie nawet w najdurniejszej komedii romantycznej. W pewnym momencie ktoś mi nagle zwrócił uwagę, że się za głośno śmieję, a ja na to powiedziałam, cytuję: "Stary, jak będę tłumić śmiech, to usnę!!!". (brawa w tle, heheheh)

Niemniej jednak, nie jest tak, że to totalne dno, ale na kino szkoda kasy. Jedyne fajne momenty, to te "wilkołakowe", no i caaaaałe (litości!!!) 3 sceny walk: wilkołak vs. wilkołak tudzież wilkołak vs. wampir. Ale to tylko w sumie jakieś 15 min. z filmu ponad dwugodzinnego, więc nie warto!!!!

Chyba nigdy nie napisałam tak dużo naraz, ale mała frustracja mnie dziś dopadła :/

Buziaki, Skarby :-*

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

Czyli jednym słowem do kina się nie wybiorę .
Rozumiem Cię doskonale , że musiałaś się "rozerwać "
Z urywków , które widziałam , to muszę napisać , że bardzo na + zmienił się Jacob - hurrra , bo to moja jedyna ulubiona książkowa postać .

Książki nawet , nawet , film - niestety spiep...li

ocenił(a) serial na 8
morszpregi

No to się przyznam jeszcze do czegoś. Jacob jest booooski (i tu używam bardzo wysokiego głosu). Szkoda, że mu włosy ciachnęli, ale jest i tak cudny.

I to jest mój pierwszy raz... kiedy mi się spodobał kolo z ekranu młodszy ode mnie, duuuużo młodszy! To jest "zmierzch" mojej osoby... :/

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

A to jest prywata do Jeffa.

Się odezwij się, bo w ryj dać mogę dać ;)

Tęskno nam za Tobą...

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

Tą prywatę całkowici popieram :)

Jacob jest bosssssssssski (zasyczałam , gdy go zobaczyłam w obciętych włosach )

ocenił(a) serial na 8
morszpregi

Ja go w długich wolałam. Jeśli też Ci się tak bardzo podoba, to jednak idź do kina, żeby zobaczyć jego klatę w odpowiednich wymiarach... No chyba, że masz gigantyczny monitor albo tv :P

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

Jeff! Dlaczegoś mnie opuścił?! Tylko dwie tu zostałyśmy, a Ty ani be ani me :(((

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

Kobietki gdzie jesteście ?
Strasznie pusto się tu zrobiło

ocenił(a) serial na 8
morszpregi

No to Kochana, my się aktywujmy. W moim życiu aktualnie kocioł i dużo się dzieje. Ale mam nadzieję znależć trochę czasu, aby z Tobą Skarbie pogadać.

Uściski, sija ;)

ocenił(a) serial na 10
DirtyMefisto

No wreszcie .
Dziewczyny gdzieś wessało , pustki same , nic się nie dzieje .
Mam nadzieję , że jeszcze ktoś się tu dołączy.
Napisz co teraz oglądasz.Buźki.

Wypasiona_Foczka

przeczytajcie fani wampirow;)

http://shallov.wrzuta.pl/obraz/573dqAj0JYD/vampire

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

Jakiś czas po obejrzeniu tego lipnego zakończenia ,pomyślałem żeby znaleźć Zeru jakąś inną dziewczynę ;D

http://www.youtube.com/watch?v=0TACWOBvmh4

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

Nie !!!!!!!!!!!!! Jest za cukierkowa .

ocenił(a) serial na 8
Mq112358

O nie nie nie. Jako zagorzała yaoistka mówię wam, wezmę dla Zera jakiegoś chłopca. :

http://www.youtube.com/watch?v=7qaTTSPBbBY
http://www.youtube.com/watch?v=_ThG7ikkp54&feature=related

Dla tych co oglądali również Kuroshitsuji ~ .

ocenił(a) serial na 3
sala_samobojcow

Cielak ma już Sebastiana i musi mu to wystarczyć