Velma (2023-2024)
Velma: Sezon 1 Velma sezon 1, odcinek 8
odcinek Velma (2023-2024)

Velma | A Velma in the Woods

23m
3,6 112  ocen
3,6 10 1 112
Velma
powrót do forum s1e8

Jaki ten serial jest ku*wa OBRZYDLIWY, jest nieprzyjemny, toksyczny, obleśny, postacie się nienawidzą, cały czas robią sobie nawzajem gnój, manipulują, kłamią, jadą po sobie, żeby za chwilę lecieć w ślimaki. Daphne i Velma to najbardziej toksyczna relacja jaką widziałem od długiego czasu, uważają że to okej że jedna rządzi drugą, uważają że są zbyt zj*bane żeby być psiapsiółkami więc decydują że będą DZIEWCZYNAMI, czy pisarze tych dialogów i odcinków mają wogóle jakikolwiek zdrowy rozsądek? Czy jakieś resztki mózgu im zostały w tych pustych jaskiniach będących ich czaszkami. Następnie Daphne się potyka a Velma się z niej śmieje, bardziej abusive homofobicznej toksycznie przedstawionej relacji to dawno nie widziałem nigdzie :V jeśli kiedykolwiek i Mindy Kalling jeszcze uważa że to wszystko jest zabawne, to zabawne że rodzice Freda się nad nim znęcają, sam Fred stał się o ironio NAJLEPSZĄ POSTACIĄ, ogarnął się trochę z swoją pierwszą postawą i stał się nawet bekową postacią z kilkoma śmiesznymi dialogami i scenami i wypada na tle tego potoku g*wna naprawdę najlepiej, ostatnie 2 odcinki dałem radę obejrzeć z bólem ale dałem tylko ze względu na to że kilka jego scen mnie rozbawiło, cała reszta to obrzydliwe, wstrętne, szkodliwe, toksyczne widowisko które nawet jak na standardy słabych schematycznych animacji dla dorosłych jest okropne, paskudne i żenujące. Norville który był do tej pory jedynym jako tako normalnym z tych postaci został i tak całkowicie zj*bany przez jego obsesję na punkcie Velmy. A niech wszyscy tam spłoną żywcem i przepadną w czeluściach z wyjątkiem Freda żeby było śmiesznie i będzie satysfakcja :D dawno nie oglądałem tak złego i szkodliwego widowiska, nienawidzę tej abominacji Scooby-Doo. Nienawidzę tej Velmy i tej Daphne. Oficjalnie jest to NAJGORSZY serial jaki KIEDYKOLWIEK oglądałem a ta Velma jest jedną z NAJGORSZYCH, NAJBARDZIEJ TOKSYCZNYCH postaci jakie kiedykolwiek widziałem. Całkowicie szczerze - niekomfortowo się można poczuć przy oglądaniu tego czegoś. Jeśli jeszcze do tej pory nie oglądaliście - ratujcie się, nie oglądajcie tego.

Rrouge

Myślę że taki był zamysł tego serialu. Oglądalność poprzez szokowanie i g*wno wylewające się z ekranu. Co z tego że niskie oceny skoro oglądalność dobra, a na tym zależało chyba twórcom.