Już dziś możemy posłuchać singla "Universo" naszej kochanej Lodo :)
http://youtu.be/vOadJL8uNEM
Jak oceniacie piosenkę?
Nie, bo Camila by tak nie wydłużyła dźwięku. Potrafi, ale po pewny czasie by się pokazało, że nie ma czystego głosu.
Wyje? Ty wycia nie słyszałeś! Naprawdę, Sebek, posłuchałam więcej wykonań Camili i nie uważam, że ma taki zły głos jak myślałam na początku, ale jak wydłuża dźwięk w końcu pojawia się fałsz. ~M.
Nie no, dobrze brzmi, nawet nie pamiętałam tego wykonania. Po prostu nadal nie mogę przeboleć jak niedawno śpiewała "Alcancemos Las Estrellas" ~M.
W jakimś odcinku, oglądam na DC, idę do lodówki, jem sobie grzecznie monte, a tu wycie słyszę i się oplułam. Zastanawiałam się, kto to śpiewa. Odwracam się. Camila.
MAGIA ~M.
Sebek, musisz być szczery. Camila nie zawsze jest idealna, Cande też. Sam to wiesz, tylko nie dopuszczasz do siebie tej informacji.
Tak w ogóle, oglądam sobie teraz Pierwszą Miłość, słucham, a tam nagle te muzyczka, która pojawia się zawsze w "dramatycznych scenach" Violetty. I znowu! Coś się rozkręcili z tą nutą, trzy razy w ciągu 2 minut...
Przyzwyczaiłam się, że w takich używają muzyczki z The Sims 3, ale że ktoś użył muzyczki z Violetty? Aż się boję, że za kilka tygodni któraś z dziewczyn w tych serialach zacznie sobie nucić En Mi Mundo XD
Sebek ogarnij życie,nie dla każego Cande musi śpiewać najlepiej, dla cb najlepsza jest Cande a dla mnie Lodo,na prawdę tak cie to boli że ktoś ma odmienne zdanie?
Oboje jesteście głupi, jeżeli to Was pocieszy. To, że macie odmienne zdanie nie oznacza tego.
Ale to że ktoś do znudzenia będzie powtarzał o idealności swojej ulubionej postaci obrażając przy tym inne znaczy :)
To mnie akurat denerwuje, ale tak już bywa. Też często piszę o Lodo i chyba zacznę konkurować z Sebastianem i pisać będę "Lodo by w tym lepiej wyglądała" lub "Lodo by to lepiej zaśpiewała" ~M.
Zgadzam się z Tobą, ale jak Sebek będzie mi gadał na Lodo to ja będę na Cande.
Nie chcę słuchać tej piosenki w wykonaniu Cande. Moglabym tego nie wytrzymać :)
Szału nie ma. Czysta komercja. Głos Lodo brzmi świetnie w rock'n'rollu, w jazzie, czy chociażby w balladach, również rockowych. Więc dlaczego pop? Dlaczego?? Mam nadzieję, że reszta płyta będzie lepsza, ale mogę się zawieść.
Ty jesteś kiepski ;3 Lodo śpiewa bardzo czysto i ma ładną barwę. Będę to powtarzać aż do znudzenia.
Cami ma nijaką barwę. Ładną, ale jak takich wielu. Jest wiele ładnych głosów, ale się nie wybijają, bo nie mają oryginalnych głosów.
Cami ma śliczną, łagodną, delikatną, oryginalną, wysoką barwę i radzi sobie doskonale we wszystkich dźwiękach. A barwa Fran? Nie wiem jak to określić.
Ale kariery nie zrobi, bo jest banalna. Trzeba mieć wyjątkowy sopran, żeby się wybić.
Zgadzam się z tears, śliczny, łagodny, delikatny głos może mieć każda, aby się wybić czymś trzeba brzmieć oryginalnie, a nie jak kilka innych takich dziewcząt. Nic oryginalnego, co trzecia ma taki głos.
Nie pokaże Ci, bo kariery nie robią i są mało znane. Wiedz, że sporo dziewczyn ma fajne głos, ale mało charakterystyczne ;)
Głos Cande jest charakterystyczny :) Lodo może i ma oryginalny, ale to nie zmienia, że paskudna barwa ;)