PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Już dziś możemy posłuchać singla "Universo" naszej kochanej Lodo :)

http://youtu.be/vOadJL8uNEM

Jak oceniacie piosenkę?

kislowa

Taka sobie. W wykonaniu Cande byłaby lepsza ^^

Sebek7771

Wiedzialam, ze to napiszesz!

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Hahaha. Wiedziałam, że ją do niej porównasz :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie, bo Camila by tak nie wydłużyła dźwięku. Potrafi, ale po pewny czasie by się pokazało, że nie ma czystego głosu.

MagdaJulka

Cami by przedłużyła. A Fran to niby potrafi? Ona w długich dźwiękach wyje;)

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Cami nie umie wyciągać dźwięków, głos jej się rwie.

tears_in_heaven

Sama się rwiesz.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Właśnie, nie wiedziałam jak to ująć.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Wyje? Ty wycia nie słyszałeś! Naprawdę, Sebek, posłuchałam więcej wykonań Camili i nie uważam, że ma taki zły głos jak myślałam na początku, ale jak wydłuża dźwięk w końcu pojawia się fałsz. ~M.

MagdaJulka

http://www.youtube.com/watch?v=_XEz7Jy0Er8 - gdzie fałsz? Nie słyszę, a byłem na tych badaniach ;>

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie no, dobrze brzmi, nawet nie pamiętałam tego wykonania. Po prostu nadal nie mogę przeboleć jak niedawno śpiewała "Alcancemos Las Estrellas" ~M.

MagdaJulka

Ona tam miała fałszować, to było specjalnie tak przerobione ;> Ale i tak ślicznie brzmi ^^

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Będę tak sobie wmawiać całe życie, że ktoś mnie przerobił ;) ~M.

MagdaJulka

Kiedy Cami śpiewała "Alcancemos las estrellas" ? ;o

ocenił(a) serial na 10
Bella21274

W jakimś odcinku, oglądam na DC, idę do lodówki, jem sobie grzecznie monte, a tu wycie słyszę i się oplułam. Zastanawiałam się, kto to śpiewa. Odwracam się. Camila.
MAGIA ~M.

MagdaJulka

Hahaha XD
DO mnie Cami przemawia jedynie w algo se enciende ;)

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Do mnie także :D

MagdaJulka

Hahaha xD

Sebek7771

Sebek, musisz być szczery. Camila nie zawsze jest idealna, Cande też. Sam to wiesz, tylko nie dopuszczasz do siebie tej informacji.

Tak w ogóle, oglądam sobie teraz Pierwszą Miłość, słucham, a tam nagle te muzyczka, która pojawia się zawsze w "dramatycznych scenach" Violetty. I znowu! Coś się rozkręcili z tą nutą, trzy razy w ciągu 2 minut...

Crazy12

Też to oglądam, a raczej słucham z pokoju, akurat wtedy kiedy wchodze do salonu jest ta muzyczka :D

kislowa

Przyzwyczaiłam się, że w takich używają muzyczki z The Sims 3, ale że ktoś użył muzyczki z Violetty? Aż się boję, że za kilka tygodni któraś z dziewczyn w tych serialach zacznie sobie nucić En Mi Mundo XD

Crazy12

hahaha, ciekawie by było :D

kislowa

A jak ;)

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Sebek ogarnij życie,nie dla każego Cande musi śpiewać najlepiej, dla cb najlepsza jest Cande a dla mnie Lodo,na prawdę tak cie to boli że ktoś ma odmienne zdanie?

Sylviaa1234

Tak ;>

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

To jesteś mega głupi,przykro mi!

Sylviaa1234

To ty jesteś mega głupia, kochanieńka ;>

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Oboje jesteście głupi, jeżeli to Was pocieszy. To, że macie odmienne zdanie nie oznacza tego.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

Ale to że ktoś do znudzenia będzie powtarzał o idealności swojej ulubionej postaci obrażając przy tym inne znaczy :)

ocenił(a) serial na 10
Sylviaa1234

To mnie akurat denerwuje, ale tak już bywa. Też często piszę o Lodo i chyba zacznę konkurować z Sebastianem i pisać będę "Lodo by w tym lepiej wyglądała" lub "Lodo by to lepiej zaśpiewała" ~M.

ocenił(a) serial na 10
Sylviaa1234

Zgadzam się z Tobą, ale jak Sebek będzie mi gadał na Lodo to ja będę na Cande.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie chcę słuchać tej piosenki w wykonaniu Cande. Moglabym tego nie wytrzymać :)

ocenił(a) serial na 2
kislowa

Szału nie ma. Czysta komercja. Głos Lodo brzmi świetnie w rock'n'rollu, w jazzie, czy chociażby w balladach, również rockowych. Więc dlaczego pop? Dlaczego?? Mam nadzieję, że reszta płyta będzie lepsza, ale mogę się zawieść.

tears_in_heaven

Piosenka nie jest zła- to po prostu Lodo jest kiepska ;3

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ty jesteś kiepski ;3 Lodo śpiewa bardzo czysto i ma ładną barwę. Będę to powtarzać aż do znudzenia.

tears_in_heaven

Barwa nijaka ;)

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nijaka to jest Cande niezależnie od piosenki.

tears_in_heaven

Tsa, wmawiaj sobie.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nic nie muszę wmawiać, bo taka jest prawda.

tears_in_heaven

Lodo ma barwę nijaką- prawda; >

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nie mam ochoty psuć sobie nerwów. Myśl sobie co chcesz.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Cami ma nijaką barwę. Ładną, ale jak takich wielu. Jest wiele ładnych głosów, ale się nie wybijają, bo nie mają oryginalnych głosów.

MagdaJulka

Cami ma śliczną, łagodną, delikatną, oryginalną, wysoką barwę i radzi sobie doskonale we wszystkich dźwiękach. A barwa Fran? Nie wiem jak to określić.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ale kariery nie zrobi, bo jest banalna. Trzeba mieć wyjątkowy sopran, żeby się wybić.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Zgadzam się z tears, śliczny, łagodny, delikatny głos może mieć każda, aby się wybić czymś trzeba brzmieć oryginalnie, a nie jak kilka innych takich dziewcząt. Nic oryginalnego, co trzecia ma taki głos.

MagdaJulka

Pokaż mi chociaż jedną :>

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie pokaże Ci, bo kariery nie robią i są mało znane. Wiedz, że sporo dziewczyn ma fajne głos, ale mało charakterystyczne ;)

MagdaJulka

Głos Cande jest charakterystyczny :) Lodo może i ma oryginalny, ale to nie zmienia, że paskudna barwa ;)

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Barwę ma akurat piękną. ~J

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

http://www.youtube.com/watch?v=uvWlUa5bvis
Kiepska?