Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. Zbieram 27 druhien. Na razie są:
-Zuzka
-Kinga (prawda, że tego pragniesz?)
-zielona vel Ada
-majka vel Dominika
-Sylwia (jeszcze o tym nie wie :P)
-violetowa vel Wiola (też chyba nie wie...)
-Crazy vel Monika (ona myśli, że będzie tylko gościem, haha)
-Ewwa :D
-Magda (też nie wie)
-Julka (też nie wie)
+ dorzucam jeszcze Karolinę, bo mam taką zachciankę :P
Ich osoby towarzyszące:
-Ewwy - Jerry Velazquez
-Moniki - tu to nie wiem...
-Wiola - Facundo, tak?
-Sylwia - Nicolas, oczywiście
-Dominiki - Arrrtur
-Ady - kogo wybrałaś?
-Kinia - zakładam, że Dieggo :P
-Zuzka - Horhe
-Magda - Xabi
-Julka... Eee? :D
Dopisujcie się dziewczęta do listy druhien i mówcie z kim przychodzicie (Markuś, Sebek i Alex
są wolni!)
Mareczek poprowadzi wesele, a wcześniej wieczór panieński.
Alex i Izzy będą świadkami (cieszycie się, nie? ;>) A Sebek drużbą ;)
Tak sobie was zaangażowałam. Patryk, jeżeli się pojawi będzie drużbą nr 2, a Kamil nr 3 :)
Tort pieką: Zuzka i Dominika.
Tyle ode mnie. Wszystkie swoje pomysły, wizje itd. proszę tutaj :)
Temat na życzenie Adyy!!!
Możliwe, ale mi się wszystko poplątało :D A więc: z kim nas zaszczycisz? :D Może z Tomem Feltonem? ;>
O mamuniu, przepraszam, jeżeli chcesz iść z Diegiem... To musisz o tym porozmawiać z Kinią ^^ xD
Ależ mnie Felton nie przeszkadza, na jedną noc mogę go odstąpić i zająć się innym ^^
No oczywiście, takiego tylko rwać (i pocieszać ewentualnie po nieszczęśliwej miłości)
Wiem wiem przecież mi pisałaś :P
Tak Facundo będzie mą osobą tow. :D
Teraz zasadnicze pytanie: Kiedy ten ślub?
Gdzieś za rok, bo jak byłam w sklepie trafiłam na książkę: jak organizować ślub i tam było wszystko po kolei kiedy trzeba robić, a pierwsze przygotowania były 12 miesięcy wcześniej :P
Ale wiesz... Ja już się szykuję!
Rozumiem, że ja jestem pierwszą druhną? ;D Jak miło. Lokal macie wynajęty? A co do samego ślubu - potrzebne jeszcze małe dziewczynki do niesienia twojego dwunastometrowego welonu, ew. jakieś sypiące kwiatki czy cuś? Aaa, no i trzeba ryż załatwić. Dużo ryżu.
Lokalem zajmuje się Rugguś, już to mówiłam. Mam kuzynkę młodszą, zasadniczo dwie, będą do kwiatków. Kuzyn do niesienia obrączek. Ryż... Poproszę kogoś o taki prezent ślubny :D
Poproś gości o miniaturowe portrety królów polskich, if you know, what I mean.
No wiesz, Chrobry, Dżagiełło, a najlepiej Zygmunt Stary. http://kolekcjonersurowcow.files.wordpress.com/2011/09/pieniadze_banknoty.jpeg
Mogę zająć się ryżem. Oczywiście jeśli chcecie. Kocham robić zakupy spożywcze. :D Wybrałabym kilka rodzai ryżu, żeby było efektowniej :D
Jasne, najlepszy będzie paraboiled. Albo taki modyfikowany genetycznie ryż złocisty dla większego efektu ;D
Wszyscy fajni mają koło 30 ale wyobrazimy sobie że są nastolatkami, a więc ja idę albo z Chacem Crawfordem (Nate z Platkary) albo Josh Henderson I (z Podrywu na głupka) :D
Ej Ty! Jak bez mojej wiedzy mnie dajesz na druhnę to chociaż na pierwszą, ale dzięki, że pomyślałaś o moim facecie :)
Jesteś moim mężem (albo moim szwagrem, nie wiem) to mogę robić z tobą, co chcę! ;D
oczywiście! Czuj się zaproszona, tylko powiedz z kim się wybierasz (może to być dowolny aktor, piosenkarz, czy zwykły kolega...)
mogła by np iść z Napo.!!!! Przecież on jest taki słodziutki ze nawet sama bym z nim poszła ale obie ręce mam zajęte. Ahhh ten Marus i Nicolasik.!!! :]
Jestem druhną, spełniłaś moje marzenie ;D
Gdzie będzie ślub? U Rugga we Włoszech czy tutaj?
A nawet jeśli nie, nauczyciele powinni zrozumieć, że to jest ważniejsze od nauki.
Haha xD Wycieczka klasowa na ślub Ruggary. I cała klasa będzie mi zazdrościć, bo jestem druhną, a oni nie!