PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

żałosne

ocenił(a) serial na 1

ten serial jest żałosny. Ja mojej córce zabraniam oglądać ten badziew. Gdyby nie dziewczynki w
wieku od 8 do 13 lat ten serial nie miał by nawet 5 punktów.

ocenił(a) serial na 8
kosmoloka

Aha.

julia_555

ej ! to mój tekst

ocenił(a) serial na 8
Izzie_

Przepraszam. Jesteś zbyt popularna.

kosmoloka

Właśnie się dowiedziałem, iż jestem ośmioletnią dziewczynką. Całe życie byłem w błędzie :O

ocenił(a) serial na 1
Sebek7771

aha no to teraz wiesz

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Widzisz? Ona wie więcej o tobie niż ty sam!

ocenił(a) serial na 1
julia_555

a żebyś wiedziała zresztą jesteście tylko dziećmi które nie potrafią przyjąć konstruktywnej krytyki. Przez takie seriale mlodzież nie ma szacunku dla dorosłych.

ocenił(a) serial na 8
kosmoloka

Każdy był kiedyś dzieckiem.
Nie potrafię przyjąć krytyki? Przecież nic takiego nie napisałam.

ocenił(a) serial na 10
kosmoloka

Przez takie seriale ? Hahahaha, ta jasne :D
Czyli dzisiejsza " młodzież " powinna wzorować się na podstawie seriali typu : "Trudne Sprawy", "Dlaczego Ja " itp.
Albo biorąc przykład z dorosłego świata jakim jest polityka. Gdzie przedstawiciele owej grupy społecznej nie mają szacunku dla zwykłej osoby zamieszkujacej tereny naszego państwa.
Chciałabym wiedzieć jakie treści przekazywane naszemu pokoleniu są według Ciebie odpowiednie ?

ocenił(a) serial na 10
kosmoloka

Kurcze ja mam 14, praktycznie prawie 15... mam się bać. No nic każdy ma swoje zdanie, które trzeba szanować :D. W końcu żyjemy w wolnym kraju.

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

Ja mam 12. prawie trzynaście! xD

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Ooo mieścisz się w skale !!! Ciesz się :D

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 10
julia_555

Inni nie mają tyle szczęścia :( Co za niesprawidliwość...To kim ja jestem ?

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

Starą babą...

ocenił(a) serial na 2
julia_555

Krótko i na temat. xD

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 1
KarolciaLovciaDielari

czy wy widzicie co piszecie? ten cały jorgr blanco ma 9,2 ocene za 1 serial, w którym zagrał zresztą sztucznie. a ma tą ocenę tylko dlatego, że podoba się wszystkim dziewczynką. Moja córka na tym się nie wychowuje i przynajmniej jest normalna.

ocenił(a) serial na 10
kosmoloka

Wzorując się na twojej wypowiedzi mogę odnieść wrażenie jakbyś oczywiście "nie świadomie" oglądała ten serial.
Chociaż w tej akurat sprawie mogę się zgodzić, jednakże sugerowanie się oceną oddaną przez kielkadziesiąt osób jest nielogiczne.

ocenił(a) serial na 2
kosmoloka

Jakie to wszystko smutne. Zwłaszcza, że jestem siedemnastoletnim bachorem i posiadam coś takiego jak własne zdanie, a co za tym idzie - potrafię odróżnić serial od rzeczywistości. Jak ktoś ma pusto w głowie, to choćby oglądał tylko National Geograaphic, nic mu to nie da.
A pani polecam zapoznać się ze słownikiem ortograficznym.

kosmoloka

Jorgr- gratuluje tb inteligencji.

ocenił(a) serial na 10
kosmoloka

Tak się składa, że rola w Violetcie nie była pierwszą pracą w tym zawodzie.

ocenił(a) serial na 7
kosmoloka

DZIEWCZYNKOM jeśli już ; )

użytkownik usunięty
kosmoloka

Gdyby nie to że o gustach się nie dyskutuje napisałbym coś.

ocenił(a) serial na 10
kosmoloka

Kurde, mam 17 nie mieszczę się w tych kryteriach!!! Co ja teraz ze sobą pocznę???

majka5454

Skoro Ci się nie podoba to po co wchodzisz na tą stronę? Żeby napisać że ten serial jest żałosny?

ocenił(a) serial na 7
majka5454

Chodźmy się powiesić, ja mam 18...

kosmoloka

Tacy ludzie jak ty mnie denerwują -.-

ocenił(a) serial na 10
kosmoloka

Ja za mniej niż miesiąc 14. ;)
O gustach się nie dyskutuje i nie można pisać, że jest żałosny, bo ja tak nie uważam.
Widzę, że jest pani mądrą osobą, która doskonale umie oceniać seriale.-.- Jednak słownik nie gryzie. ;)) Zdania zaczynamy z dużej litery, a ''miałby'' piszę się razem.

kosmoloka

Proszę sobie wyobrazić, że ten serial ogląda nawet grupa wiekowa 20+. Poza tym, po co zabraniać dziecku oglądania seriali przeznaczonych właśnie dla dzieci? Jasne, każdy ma własne zdanie, spoko, jestem za, ale nie zgodzę się z ową opinią bez argumentów. To że Violetta emitowana jest na DC, nie czyni z serialu tasiemca czwartej kategorii.

ocenił(a) serial na 10
kosmoloka

Moi rodzice są po czterdziestce i oglądają z zaciekawieniem. Cóż, o gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) serial na 2
kosmoloka

Czyli, że do końcówki marca mieszczę się w przedziale. Co za ulga...

One_Direction

Którego masz urodziny? :P

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

22 marca, a ty?

One_Direction

31 marca :D Mój kolega ma 22 marca! To przeznaczenie... ;P

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

Ta jasne... Wystarczy mi, że przyjaciółki wmawiają mi, że jeden chłopak z klasy i mi się podoba, lub na odwrót. To wkurzające.
Jurto będziemy mieć nowego ucznia, niestety go nie widziałam, bo od razu po lekcjach poszłam do domu, ale podobno, już dwie dziewczyny się nim jarają :D

One_Direction

Tak to jest z tymi przeznaczeniami. Mnie też koleżanki wmawiają, że chłopak mi się podoba. Ta, one to zawsze wiedzą lepiej ;D
Tak, to pewnie "miłość od pierwszego wejrzenia" xD I to podwójna!

ocenił(a) serial na 3
kosmoloka

Mam 15 lat,w sierpniu 16. Nie jestem w przedziale niestety,no masakra... idę się pociąć !! :((
A tak w ogóle to mój tata ma 47 lat,a mama 44 i to oglądają. Muszę teraz panią zmartwić oni są dorosłymi,mają szacunek do wszystkich i wychowują dwójkę swoich dzieci tak jak należy.

kosmoloka

Rozumiem, że nie wszystkim podoba się ,,Violetta" i każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, ale czy mogłabym wiedzieć, czemu nie podoba się pani ten serial?

ocenił(a) serial na 3
kosmoloka

Proszę, proszę! Już mnie ludzie odmładzają xD
Ponieważ jestem dzieckiem, które nie potrafi przyjąć krytyki i nie szanuje dorosłych to powiem kilka słów pani, zacna kobietko. Lub mniej zacna, zwisa mi to i powiewa.
DziewczynkĄ jest jedna osoba, dziewczynkOM w liczbie mnogiej. Proszę uważać na ortografię, gdyż inaczej pani domniemana córka wychowana zostanie na analfabetę.
Poza tym zdanie, które kończymy kropką zaczyna się wielką literą.
I jest jeszcze jedna zasada, którą kierują się ROZWAŻNI, DOJRZALI (Nie pełnoletni, DOJRZALI) ludzie. Coś mi się nie podoba w internecie to tego nie oglądam. Tak samo w telewizji. Nikt pani kochaneczko nie sadza przed telewizorem o 16 i nie przywiązuje do fotela, żeby się zacna pannica musiała w niego wpatrywać.
Nie podoba się? Omijam. Każdy może mieć swoje zdanie.

A teraz żegnam się z Panią, chociaż sądzę, że PANI nie ma więcej jak 10 lat. Ciao bejbe i do następnego ;***

ocenił(a) serial na 10
kosmoloka

Skoro Pani uważa , że przez takie seriale młodzież nie ma szacunku do dorosłych , to boję sie pomyśleć co ogląda Pani córka. :0

ocenił(a) serial na 1
SzyszkaKula

moja córka ogląda bajki typu bolek i lolek, reksio, zaczarowany ołówek a co do dlaczego ja nie oglądam tego ani polityki ale są seriale które przynajmniej pobudzają w młodzieży więcej niż problem dziewczynie której ojciec nie pozwala śpiewać.

ocenił(a) serial na 3
kosmoloka

Przecinku - poznaj kosmoloke, kosmoloko - poznaj przecinka. A najlepiej wszystkie znaki interpunkcyjne. Czuję, że przy bliższym poznaniu oboje sporo zyskacie :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Chyba miałaś rację, że ona nie ma więcej niż 10 lat.

ocenił(a) serial na 3
majka5454

A widzisz? Sarra ma rację :P

ocenił(a) serial na 1
KeThA

oh, znalazły się mistrzynie szkoły. Proszę państwa może kochaniutkie dzieciaczki idźcie od razu na studia, ba do pracy.
Nie mam 10 lat moja droga, ale jak każdy mam prawo się mylić, szczególnie wtedy, kiedy jestem zdenerwowana na takie dzieciaczki jak wy.

ocenił(a) serial na 2
kosmoloka

Pani zachowanie świadczy o braku nie tyle wiedzy, co kultury. A swoją drogą dziecinne to, nie uważa pani? Dorosła osoba raczej powinna mieć lepsze zajęcia, niż wykłócanie się z dzieciaczkami.

ocenił(a) serial na 3
kosmoloka

Zdanie od WIELKIEJ LITERY. Taka tam uwaga xD Kocham Cię, dzieciaczku :* Masz całuski, pośmiałam się dzięki Tobie.
Jakoś nie potrafię się wkurzyć, już się wyładowałam ^^ Kocham cały świat a Ciebie najbardziej <3 Muaaaaaaaaaaaaa :**********

Aaa i Wredne Dziewczyny, które oceniłaś na 10 na pewno są mądrzejsze od Violetty <3
Te quiero, ti amo, je t'aime, i love you, ich liebe dich <33333 Jeeeej, ale mam dobry humor! <33333333 Kocham CIE!!!!!!!!
Cieeeszmy się, tańczmy,
Jutra może już nie być <3
Cały świat kochajmy
Tak właśnie trzeba żyć

A dla Ciebie, słońce me
Co oświecasz drogę tą
Usunąć chcę chwile złe
Będziesz gwiazdką mą <3

Chodźmy podziwiać króóóóóóóóówki! Króóóóóóóówki robią muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Jejjjjjj *.* Jeeeeej *.*
<333333333333333 :D:D:D:D:D:D:D xDDDDDD

KOCHAM CIĘ! <3

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Przed "a Ciebie" przecinek xD Z nadmiaru uczuć zapomniałam ^^

KeThA

Keciu, a ja myślałam, że to ja jestem zmęczona i mam lekką gorączkę. XDD