ten serial jest żałosny. Ja mojej córce zabraniam oglądać ten badziew. Gdyby nie dziewczynki w
wieku od 8 do 13 lat ten serial nie miał by nawet 5 punktów.
a żebyś wiedziała zresztą jesteście tylko dziećmi które nie potrafią przyjąć konstruktywnej krytyki. Przez takie seriale mlodzież nie ma szacunku dla dorosłych.
Każdy był kiedyś dzieckiem.
Nie potrafię przyjąć krytyki? Przecież nic takiego nie napisałam.
Przez takie seriale ? Hahahaha, ta jasne :D
Czyli dzisiejsza " młodzież " powinna wzorować się na podstawie seriali typu : "Trudne Sprawy", "Dlaczego Ja " itp.
Albo biorąc przykład z dorosłego świata jakim jest polityka. Gdzie przedstawiciele owej grupy społecznej nie mają szacunku dla zwykłej osoby zamieszkujacej tereny naszego państwa.
Chciałabym wiedzieć jakie treści przekazywane naszemu pokoleniu są według Ciebie odpowiednie ?
Kurcze ja mam 14, praktycznie prawie 15... mam się bać. No nic każdy ma swoje zdanie, które trzeba szanować :D. W końcu żyjemy w wolnym kraju.
czy wy widzicie co piszecie? ten cały jorgr blanco ma 9,2 ocene za 1 serial, w którym zagrał zresztą sztucznie. a ma tą ocenę tylko dlatego, że podoba się wszystkim dziewczynką. Moja córka na tym się nie wychowuje i przynajmniej jest normalna.
Wzorując się na twojej wypowiedzi mogę odnieść wrażenie jakbyś oczywiście "nie świadomie" oglądała ten serial.
Chociaż w tej akurat sprawie mogę się zgodzić, jednakże sugerowanie się oceną oddaną przez kielkadziesiąt osób jest nielogiczne.
Jakie to wszystko smutne. Zwłaszcza, że jestem siedemnastoletnim bachorem i posiadam coś takiego jak własne zdanie, a co za tym idzie - potrafię odróżnić serial od rzeczywistości. Jak ktoś ma pusto w głowie, to choćby oglądał tylko National Geograaphic, nic mu to nie da.
A pani polecam zapoznać się ze słownikiem ortograficznym.
Kurde, mam 17 nie mieszczę się w tych kryteriach!!! Co ja teraz ze sobą pocznę???
Ja za mniej niż miesiąc 14. ;)
O gustach się nie dyskutuje i nie można pisać, że jest żałosny, bo ja tak nie uważam.
Widzę, że jest pani mądrą osobą, która doskonale umie oceniać seriale.-.- Jednak słownik nie gryzie. ;)) Zdania zaczynamy z dużej litery, a ''miałby'' piszę się razem.
Proszę sobie wyobrazić, że ten serial ogląda nawet grupa wiekowa 20+. Poza tym, po co zabraniać dziecku oglądania seriali przeznaczonych właśnie dla dzieci? Jasne, każdy ma własne zdanie, spoko, jestem za, ale nie zgodzę się z ową opinią bez argumentów. To że Violetta emitowana jest na DC, nie czyni z serialu tasiemca czwartej kategorii.
Moi rodzice są po czterdziestce i oglądają z zaciekawieniem. Cóż, o gustach się nie dyskutuje.
Ta jasne... Wystarczy mi, że przyjaciółki wmawiają mi, że jeden chłopak z klasy i mi się podoba, lub na odwrót. To wkurzające.
Jurto będziemy mieć nowego ucznia, niestety go nie widziałam, bo od razu po lekcjach poszłam do domu, ale podobno, już dwie dziewczyny się nim jarają :D
Tak to jest z tymi przeznaczeniami. Mnie też koleżanki wmawiają, że chłopak mi się podoba. Ta, one to zawsze wiedzą lepiej ;D
Tak, to pewnie "miłość od pierwszego wejrzenia" xD I to podwójna!
Mam 15 lat,w sierpniu 16. Nie jestem w przedziale niestety,no masakra... idę się pociąć !! :((
A tak w ogóle to mój tata ma 47 lat,a mama 44 i to oglądają. Muszę teraz panią zmartwić oni są dorosłymi,mają szacunek do wszystkich i wychowują dwójkę swoich dzieci tak jak należy.
Rozumiem, że nie wszystkim podoba się ,,Violetta" i każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, ale czy mogłabym wiedzieć, czemu nie podoba się pani ten serial?
Proszę, proszę! Już mnie ludzie odmładzają xD
Ponieważ jestem dzieckiem, które nie potrafi przyjąć krytyki i nie szanuje dorosłych to powiem kilka słów pani, zacna kobietko. Lub mniej zacna, zwisa mi to i powiewa.
DziewczynkĄ jest jedna osoba, dziewczynkOM w liczbie mnogiej. Proszę uważać na ortografię, gdyż inaczej pani domniemana córka wychowana zostanie na analfabetę.
Poza tym zdanie, które kończymy kropką zaczyna się wielką literą.
I jest jeszcze jedna zasada, którą kierują się ROZWAŻNI, DOJRZALI (Nie pełnoletni, DOJRZALI) ludzie. Coś mi się nie podoba w internecie to tego nie oglądam. Tak samo w telewizji. Nikt pani kochaneczko nie sadza przed telewizorem o 16 i nie przywiązuje do fotela, żeby się zacna pannica musiała w niego wpatrywać.
Nie podoba się? Omijam. Każdy może mieć swoje zdanie.
A teraz żegnam się z Panią, chociaż sądzę, że PANI nie ma więcej jak 10 lat. Ciao bejbe i do następnego ;***
Skoro Pani uważa , że przez takie seriale młodzież nie ma szacunku do dorosłych , to boję sie pomyśleć co ogląda Pani córka. :0
moja córka ogląda bajki typu bolek i lolek, reksio, zaczarowany ołówek a co do dlaczego ja nie oglądam tego ani polityki ale są seriale które przynajmniej pobudzają w młodzieży więcej niż problem dziewczynie której ojciec nie pozwala śpiewać.
Przecinku - poznaj kosmoloke, kosmoloko - poznaj przecinka. A najlepiej wszystkie znaki interpunkcyjne. Czuję, że przy bliższym poznaniu oboje sporo zyskacie :D
oh, znalazły się mistrzynie szkoły. Proszę państwa może kochaniutkie dzieciaczki idźcie od razu na studia, ba do pracy.
Nie mam 10 lat moja droga, ale jak każdy mam prawo się mylić, szczególnie wtedy, kiedy jestem zdenerwowana na takie dzieciaczki jak wy.
Pani zachowanie świadczy o braku nie tyle wiedzy, co kultury. A swoją drogą dziecinne to, nie uważa pani? Dorosła osoba raczej powinna mieć lepsze zajęcia, niż wykłócanie się z dzieciaczkami.
Zdanie od WIELKIEJ LITERY. Taka tam uwaga xD Kocham Cię, dzieciaczku :* Masz całuski, pośmiałam się dzięki Tobie.
Jakoś nie potrafię się wkurzyć, już się wyładowałam ^^ Kocham cały świat a Ciebie najbardziej <3 Muaaaaaaaaaaaaa :**********
Aaa i Wredne Dziewczyny, które oceniłaś na 10 na pewno są mądrzejsze od Violetty <3
Te quiero, ti amo, je t'aime, i love you, ich liebe dich <33333 Jeeeej, ale mam dobry humor! <33333333 Kocham CIE!!!!!!!!
Cieeeszmy się, tańczmy,
Jutra może już nie być <3
Cały świat kochajmy
Tak właśnie trzeba żyć
A dla Ciebie, słońce me
Co oświecasz drogę tą
Usunąć chcę chwile złe
Będziesz gwiazdką mą <3
Chodźmy podziwiać króóóóóóóóówki! Króóóóóóóówki robią muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Jejjjjjj *.* Jeeeeej *.*
<333333333333333 :D:D:D:D:D:D:D xDDDDDD
KOCHAM CIĘ! <3