ten serial jest żałosny. Ja mojej córce zabraniam oglądać ten badziew. Gdyby nie dziewczynki w
wieku od 8 do 13 lat ten serial nie miał by nawet 5 punktów.
Wszystko jedno. Tak nie wolno! NIE WOLNO! Krówki muszą uszy zatykać, żeby tego nie słuchać :(
Po co Ci taka fryzura? Ja się nie znam na tych latach i modzie, nie wiem jak się nosili xD
Nooo na studniówkę XD
Może chociaż by fryzura u mnie nawiązywała do epoki, ale i tak pewnie nikt mi takiego cuda na głowie nie zrobi XD
Ewciu, zrób sobie przedziałek i loczki po bokach jak Pola Negri ;D Do tego jakaś wstążeczka albo kwiatek za uchem i już.
Ja wiem, że wszystkie mnie kochacie, to żadna nowość ;D Ale miej odrobinę więcej szacunku do starszych, weź przykład ze mnie :D
Mam szacunek do starszych, ale ona raczej starsza nie jest ^^ Poza tym to działa w dwie strony
Zdanie zaczynamy od wielkiej litery, jeżeli nie jest ono wyrażeniem rozpoczynającym się od zwrotów takich jak och lub ach.
A co do dzieciaczka daruj sobie dziecinko bo wszyscy mówicie, że według mnie najlepsza jest ukryta prawda czy dlaczego ja. Jak mniemam to dlatego dajecie takie przykłady, że wasi rodzice je oglądają? ach świetny przykład. A co do znaków interpunkcji jak długo szukałaś kochana w słowniczku lub internecie ,, kiedy piszemy przecinek".
Co do wrednych dziewczyn to może kochana nie widzisz, ale tam jest 5 i nie ja to oceniałam, a moja córka z kuzynką.
A co do oceny. Ciekawe jest to, że wczoraj było to 10, a 7h temu zostało zmienione na 5 :)
Przestań mi wmawiać bzdury, bo ja głupia nie jestem. Wkurzasz mnie, ale postanowiłam nie kłócić się z Tobą, więc po prostu się stąd wynoś.
Powiedziałaś, co chciałaś. Wystarczy.
Ciao.
Nie wracaj.
Z takimi ludźmi się Saro nie dogadasz... Ta kobieta nie ma co robić w domu, więc postanowiła kłócić się z ,, głupią" młodzieżą.
po co twoim zdaniem miałam bym zmieniać ocene? Bo takie dziecko jak ty zwróciło mi uwagę? Przecież to śmieszne. Oceny nie zmieniałam a to, że źle czytasz i pewnie nie w to co trzeba weszłaś nie mój ból.
Przestań pieprzyć głupoty, jak na to patrzyam wczoraj to było wyraźnie napisane, że 7 godzin temu ocena zmieniona. A wcześniej miałaś już ocenioną.
Miałabym - razem. Zdanie od WIELKIEJ LITERY. Przed "nie mój ból" powinno być to :) Brzmiałoby lepiej.
Już chyba wolę kłócić się z dziećmi, ich ignorancję można przynajmniej wytłumaczyć wiekiem. A ta kobietka najwyraźniej przechodzi menopauzę, jak jej się aż tak nudzi.
Niektórzy nie muszą szukać w internecie "kiedy się używa przecinek", bo chodzą do szkoły i to wiedzą.
Zdanie ZAWSZE zaczynamy od wielkiej litery, niezależnie od wszystkiego. Wyrażenia zdaniami niebędące też. Proszę zajrzeć do słownika, albo przestać się wymądrzać. Ale pani i tak tą uwagę zignoruje, prawda boli.
Przepraszam bardzo, ale proszę nie generalizować. Ja również wychowałam się na Kreciku, Reksiu, Myszce Miki i innych tego typu bajkach. I co, czy mój światopogląd zmieni się przez oglądanie teraz tej telenoweli? I proszę mi darować, ale uważam, że moja ośmioletnia siostra, która oglądając "Violettę", również często czyta książki, nie zepsuje sobie mózgu przez to pierwsze. Bo książki - pewnie wie pani, co to jest (choć pisownia pani trochę temu przeczy), książki rozwijają fantazję o wiele lepiej niż najlepsza bajka, więc zamiast się wywyższać, niech pani lepiej kupi swojemu dziecku książkę, niekoniecznie z obrazkami. Bo rośnie nam naród analfabetów, jak widzę.
Książka bez obrazków :O Nie no, od czegoś trzeba zacząć. Nie mów mi, że na początku nie czytałaś z obrazkami? xd
Ale chodzi mi o takie książki, w których są same obrazki i tylko podpisy typu "To jest krowa. Krowa robi muuu. Dziecko krowy to cielę" i do tego obrazek na całą stronę z krową. Rozumiesz? :D
moje dziecko czyta, i to wiele więc proszę nie oceniać mnie jak panienka nie wie.
Cieszy mnie to niezmiernie. A teraz proponuję szanownej pani udać się na forum na poziomie, miast toczyć dyskusje z bezczelnymi dzieciakami. Bo jeszcze pani straci rezon i co będzie.
Zostałam o rok odmłodzona, jak miło. Nie chcę się z panią kłócić, gdyż staram się odnosić się z szacunkiem do dorosłych ( Chociaż podobnie jak Sara sądzę, że założycielka tego tematu ma 10 lat no, ale zostańmy przy Pani zdaniu) Tak naprawdę spodziewałam się od osoby dorosłej więcej taktu. Wchodzić na forum dla MŁODZIEŻY i komentować serial dla MŁODZIEŻY, trochę dziwne. Już nie wspomnę o ortografii, którą też pani nie zabłysnęła. I kto tutaj ma 10-13 lat? Według pani zapewne powinnam teraz oglądać ,, Trudne sprawy" lub ,, Dlaczego ja?" Niestety nie te czasy, dzieci oglądają inne seriale i musisz się z tym pogodzić. Dzięki temu serialowi odkryłam moje życiowe powołanie i odkryłam w sobie trochę talentu. ( Kurcze, zaczynam gadać jak Violetta) Nie wiem co Pani widzi złego w tym serialu. Rozumiem nie każdy musi być Violovers, ale Violetta to światowy fenomen i nic tego nie zmieni.
Nie lubisz tego serialu, nie oglądaj. Prosta zasada. Poprzez hejterstwo nie nauczysz swojej córki dobrego wychowania. A gdzie tolerancja, wpajana w szkołach? Każdy ogląda to co chce, Amen.
Dobrze, dobrze, oglądam właśnie Violke. Maxi o czymś nawija, DJ przyszedł i mówi, że odchodzi ze Studia. Zaraz idę się uczyć. O Naty ma fajną bluzkę!<3
Ja nie oglądam :/ W weekend nadrobie.
Tak wogóle to możesz mi polecić jakieś ciekawe blogi do Liebster Award? Kurde no, dostałam nominacje, ale nie mam blogów :( Spokojnie, spokojnie, twój już jest. Chyba, że nie chcesz? ;P
Jest ich wiele, nie mi się wypisywać linków. Ale kojarzę autorki np. Julka, Sara, Marta, Saphire, Aleksandra Comello, Zuzia. Jestem na tablecie i nie dam rady napisać ci lików, jak już mówiłam. Nominowałaś mnie? Jak miło. Ja zapomniałam o LBA od kilku miesięcy. Musze wkrótce nadrobić.