Naxi wynagradza mi brak Tomaska. :)
Jacyś idioci na FB napisali, że w trzecim sezonie nie będzie Maxi' ego, Cami, Fran i Marco.
Słyszałam to... Że niby mają być nowe postacie, jakieś dzieciaczki, bo tamci niby skończyli szkołę. Jak dla mnie to stek bzdur :D
Jak będzie Fede, to będę oglądać nawet bez nich. Ale wiadomo, że to wyssane z palca.
Ja też, ale bez Cami to nie byłoby to samo. Za to nie obraziłabym się gdyby usunęli Violkę. A ludzie zawsze coś nazmyślają.
Kurde ja widziałam wersje ze zostanie tylko Violka i Lu. Czego ci ludzie nie wymyślą. ;)
W pierwszym sezonie było dużo Germangie,wtedy Bracuś był,Tomi też,jeszcze Napuś i oczywiście Luca(bardzo lubiłam ich :( ).W drugim sezonie przybył Diego,była cudowna Fedemila,nawet dużo Naxi,Angie była o wiele śliczniejsza...Ale są minusy:Gesmeralda,sama Esmeralda,Caxi i najgorsze-wyjazd Angie!
Więc wybieram pierwszy.
BOZE, kocham cie za minusy, szczególnie caxi. ;) jednak ja jestem za 2 częścią drugiego sezonu ^^
Drugi wydaje się mi być taki... mniej infantylny? ;D I Vilu się bardzo poprawiła, Angie wygląda dużo lepiej, German jest i był dziwny i irytujący, bardziej polubiłam Olgę i Ramallo, Femiła, Naxi i wątek Caxi dla odmiany też mi się podobał, słynny 'czworokąt' Leon/Vilu/Diego/Lara też lubię, Marco i Fran, ogółem drugi najlepszy <3
1 sezon- naturalne włosy Violki (na początku), Germengie
2 sezon- Naxi, Fedemila, Diego , troszkę doroślejsze stroje Violetty, Olmallo ( chyba tak ;D) , Marcesca
Chyba jednak 2 sezon. ;))
Tak, w poniedziałek do szkoły :(
Nie chce mi się tam - mam dużo sprawdzianów po feriach i w ogóle...
Ja niestety też ;( Do tego zestawy z angielskiego. Ale jeszcze trochę i będziemy miały z głowy :D