PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

2 sezon

ocenił(a) serial na 10

U NAS POWINNI GO EMITOWAC SZYBCZIEJ BO JESTESMY O 1 SEZON W
TYLE A WY CO MYSLICIE?

ocenił(a) serial na 10
Emis20013

Dlaczego? U nas wszystko bardzo szybko emitują, a na prawdę, te dwa miesiące czekania niczego Ci nie zmienią. W Argentynie musieli czekać dłużej, my też możemy.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Jak to jesteśmy o pierwszy sezon w tyle?

MagdaJulka

Mi się wydaje, że jej chodziło o "Jesteśmy o jeden sezon w tyle" :D
Jestem mądry 8-D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

No tak, wiem, ale nie rozumiem dlaczego.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

No, jej chyba chodzi, że mamy dopiero pierwszy, podczas gdy u nich jest już drugi. Chociaż to argument bez sensu, bo przecież nie puszczą równolegle, skoro muszą zrobić dubbing.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Serial jest ich, więc jest to jasne, że będziemy mieć wszystko później. Zaczęliśmy dużo później, około dziewięciu miesięcy, a ja i tak mamy mieć wcześniej drugi sezon, więc powinniśmy się z tego cieszyć, a nie narzekać. Myślałam, że chodzi o coś innego, bo to wydawało mi się głupie.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Moim zdaniem tak długa przerwa bo nowe odc. Dopiero 21 paź. Poleca nowe. Bylo by lepiej gdyby były od 30 wrzesnia.

ocenił(a) serial na 10
Emis20013

A wiesz ile w Argentynie czekali na drugi sezon? Dodatkowo byłoby to nie dobrze także i dla nas. Szczerze wolałabym jakby nawet zaczął się w grudniu, ale jak się skończy to chociaż nie będziemy musieli czekać aż tak długo na trzeci.
Popatrz, jeśli byłoby 30 września to skończylibyśmy drugi sezon dosyć wcześnie, a jakby do wtedy nie zdążył trzeci polecieć w Argentynie (albo jakieś pięć odcinków) to musielibyśmy dużo dłużej czekać wtedy, ja wolę gdy teraz już nam dadzą trochę wyczekiwania i później będzie to (ach, nie mam słowa!) dosyć podobnie. :)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

No tak w sumie dobrze gadaszB-)