PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

53.

ocenił(a) serial na 2

Komu się podobał dzisiejszy odcinek? Jade mówiąca po rusku, nogi Andresa w koszu, mdlejący
Gregorio i aresztowana Ramallga.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Mi bardzo, tylko German jego muszę wyjechać robi się nudne, Violetta jak zwykle wielce przejęta Tomasem, Naty postawiła się Ludmile a Ramallo i jego CO z ostatniego odcinka-mistzowskie

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

No, no, no. A jak Helena (Lena! xd) śpiewała, w ogóle nie było słychać Violetty! Zagłuszała ją. Ale to było zrozumiałe, Lena ma niski, mocny głos a Viola delikatny i wysoki.

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Jak dla mnie przy Leny głosie Violetta staje się przeciętna

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

Oj już jednak chyba za bardzo objeżdżacie tą Violę. Mimo wszystko niezła z niej dziewczyna. A jak dla mnie obie mają śliczne głosy, tylko inne barwy.

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

W takim razie zobacz raz jeszcze jak Violetta i Ludmiła śpiewają Te Creo w dzisiejszym odcinku. Ludmiłę ledwo słyszę, natomiast Violetta wydaje się, jakby była podgłoszona na full volume. Moim zdaniem jest to zabieg celowy, zabieg twórców. Bo patrząc na mimikę Ludmiły widać, że otwiera buzię szeroko i śpiewa pełną parą, a tego nie słychać bo została użyta wersja piosenki, gdzie Violetta miała być wybita ponad innych. Wiadomo, że nie będą używać na każdą okazję innego wykonu i go nagrywać.

Odnośnie Veo Veo, Lena ma mocny, powiedziałabym, że nawet rockowy głos i jeśli Violetty nie było słychać, to tylko dlatego, że twórcy dali się popisać Lenie. Kiedy Viola śpiewa z Cami i Fran wychodzi to normalnie. Przecież Violettę słyszymy w prawie każdym odcinku a taka Helena przybyła na kilka i zniknie tak szybko, jak się pojawiła, więc dają się nam nią nacieszyć. Przecież gdybym chciała i śpiewała Veo Veo z Leną, to przekrzyczałabym ją bez problemu i zaśpiewała głośniej (pytanie tylko: jak ładnie XD) bo jak już wspomniałam, to tylko kwestia tego, co mieliśmy usłyszeć a czego nie i już.

tears_in_heaven

odcinek jak najbardziej na plus ;) Jade jak zwykle mnie rozwaliła :D zauważyliście że Napo coraz więcej się udziela artystycznie? tutaj główna postać w "Ven y canta" tam tańczy na korytarzu z Braco i Maxim (ahh ten Napo - mały ale wariat xD)
Swoją drogą ten cały wyczyn Violetty z tą szkołą i cały ten cyrk co weszła do tej klasy jak gdyby nigdy nic, jak na nią to było odważne ;p (ale raz na 50 odcinków można zrobić coś wykraczającego poza granice "Leoś vs. Tomuś")

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

W ogóle ja dzisiaj doszłam do wniosku, że nie podoba mi się śmiech Violetty. Jest jakiś taki... nie wiem jak to ująć. Dużo ładniej śmieje się Camila na przykład.

tears_in_heaven

jej śmiech jest tak jakby... dziecinny ;d

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Napo dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczył swoim wysokim głosem, kiedy miał swoje małe solo w Ven y Canta! :)

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Hehe, Jade najlepsza :P Byłam mocno zdziwiona, nie wiedziałam, że ona potrafi mówić w innym języku niż hiszpański ! Nie podejrzewałam ją o to ;) Fajne momenty były też z Andresem. Nie wiem czemu, ale najbardziej przypadła mi do gustu chwila, w której płakał. Był wtedy taki bezbronny, aż chciało się go przytulić <3 Akcja z Ramallgą powaliła mnie na kolana :P I to oburzenie Olgi, kiedy Ramallo zaczął się na nią skarżyć Germanowi ^^ Boskie. Jedyny minusik: za mało Leona :D

ocenił(a) serial na 10

Zdecydowanie za mało a i za duzó violettty,a ja jak to jaa skarże sie ze w serialu violetta jest za duzo violetty

użytkownik usunięty
leonivillu

:D Zupełnie zrozumiałe. Zaczynają mnie już dobijać te perypetie Violetty. Tomas-Leon-German-przyjaciele-śpiew-znowu Tomas-German-przyjaciele-studio-Ludmiła-ponownie Tomas-i zamykający listę Leon. Laska jest zbyt przewidywalna.

ocenił(a) serial na 10

W dodatku kiedy oglądałam powtórki zauważyłam, że w niektórych sytuacjach jest samolubna,np. kiedy po przedstawieniu Camila i Fran były smutne ona mówiła o tym jak to jej cudownie było na scenie

użytkownik usunięty
leonivillu

Mhm. Albo jak Fran zapytała ją, czy Cami ładnie śpiewa i tańczy, Vilu odpowiedział "Nic z tych rzeczy". Fran "Co?!" Violetta "Przecież pytałaś się czy jestem smutna." czy coś w tym stylu. Straszny samolub :P

ocenił(a) serial na 10

ROZWALIŁA MNIE MINA RAMMALLO KIEDY POLICJANCI MU POWIEDZIELI O TYM BANKU!!!!!! HAHAHAHAHAHA XDDDD PO PROSTU BOSKIEEEE XDDDDD WYGLĄDAŁ DOSŁOWNIE JAK RODZĄCY KOŃ XDDDDD

użytkownik usunięty
MartinaStoessel

Dzięki, że przez ciebie oplułam sobie laptopa. Nie pisz takich rzeczy! ;)

ocenił(a) serial na 10

Jakich? Z tym koniem??? xD

użytkownik usunięty
MartinaStoessel

Tak, tychże. Nie jest tak łatwo mnie rozśmieszyć komentarzem w internecie, ale tobie się udało.

ocenił(a) serial na 10

heh.........taka już jestem......a tak mi przyszlo do głowy pierwsze skojarzenie.......rammallo jest fajny ale ma zęby jak koń......długie i żółte xd

ocenił(a) serial na 10

Andres wygląda na takiego nieporadnego Wieśka, a tymczasem jak widziałam Samuela (Broduey), Facu, Jorge i jego, to miał z Samuelem najlepszą klatę! ;D

użytkownik usunięty
Wiolczur

Tak ? Nigdy bym o nim czegoś takiego nie powiedziała ;) Znaczy, widać, że jest umięśniony, ale myślałam, że Jorge nie przebije :P