Wczoraj o 16 puścili 59, a o 20 60... mogli ostrzec, że puszczają nowy, bo dopiero teraz wróciłam do domu -,-
Też się zdziwiłam, że jest nowy odcinek, ale po tym jak wczoraj wieczorem był 60, coś mi mówiło, że dzisiaj może być 61 i jak widać, przeczucie mnie nie myliło :) Ciekawe, który odcinek będzie dzisiaj o 20..
Tak samo jak ucieszyłam się z nowego odcinka dzisiaj, tak samo wkurzają mnie te reklamy, które bodajże od trzech albo czterech odcinków puszczają w połowie serialu, brrrr :/
Dobrze by było, gdyby dzisiaj o 20:00 też był nowy.
Mnie też denerwują te reklamy.
Pozdrawiam! :)
Każdy nowy odcinek jest dobry, bo ja już czekam na 2 sezon i na Marco <3 Mrrr ;D Mam nadzieję, że nie rozwalą dubbingu!
pewnie tak specjalnie zrobili by akurat z koncem sierpnia skonczyc pierwszy sezon. Ale mogli jakos upszedzic bo przez to wiele osob przegapilo nowy odcinek!
Olać to i obejrzeć w necie. ;)
Jeżeli mają zamiar sobie puszczać codziennie dwa nowe odcinki to chyba zacznę wszystko oglądać w necie - tak jakbyśmy nie mieli wakacji i ciągle siedzieli przed telewizorem.
W ogóle nie ma to jak czasem dla odmiany spędzić cały dzień na dworze, wracać z miasta do domu i dostać od koleżanki sms'a o tym jak nienawidzi Marottiego, bo przyjaźnie to on może niszczyć, ale od Leonetty ma się z daleko trzymać. :)
Różnie, zazwyczaj po prostu wpisuje w google "Violetta odcinek 56 (np)" i klikam jakieś forum, a oni tam dają strony, na których można za darmo zobaczyć.
wkurzyla mnie violetta w tym odcinku, nawet wcale nie walczyla o leona. Teraz chce zobaczyc moment jak ona bedzie latala za leonem a on bedzie mial ja w dupie. Tylko na to czekam!
Niestety nie mogę Ci za bardzo na to odpisać, bo sama nie widziałam żadnego z dzisiejszych odcinków. ;)
To bylo cos takiego ,,masz racje leon powinnismy sie rozstac,,. Jaka z niej frajerka!
Tez sie tym zdziwilam zamiast pronowac o niego walczyc to "rozstanmy sie noe ranmy sie nawzajem dalej" a ciekawe kiedy to Leon ją zranil zawsze probuje jej pomoc wspiera nawet jak nie zgadza sie z jej decyzją a oczekuje tylko szczerosci
Tylko najgorsze jest to, że nikt nie wiedział, że będzie 61 odcinek i jak nikt tego nie nagrał to w internecie 61 będzie można zobaczyć dopiero po powtórkach. Ja chciałam dzisiaj obejrzeć dziewczyna dała komentarz, że odcinki zostały wyemitowane wcześniej i ich nie nagrała. ;(