PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6687
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

61

ocenił(a) serial na 10

Czy dzisiaj o 16:00 był 61 odcinek serialu Violetta

ocenił(a) serial na 10
coldppay

Tak i bardzo mnie to dziwi. Przecież mieli zacząć w poniedziałek ..

ocenił(a) serial na 10
Linkax

Wczoraj o 16 puścili 59, a o 20 60... mogli ostrzec, że puszczają nowy, bo dopiero teraz wróciłam do domu -,-

ocenił(a) serial na 9
coldppay

tak mnie też to zdziwilo ...

ocenił(a) serial na 8
coldppay

Właśnie mnie też to zdziwiło. Dobrze, że i tak miałam oglądać powtórkę. :D

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Też się zdziwiłam, że jest nowy odcinek, ale po tym jak wczoraj wieczorem był 60, coś mi mówiło, że dzisiaj może być 61 i jak widać, przeczucie mnie nie myliło :) Ciekawe, który odcinek będzie dzisiaj o 20..
Tak samo jak ucieszyłam się z nowego odcinka dzisiaj, tak samo wkurzają mnie te reklamy, które bodajże od trzech albo czterech odcinków puszczają w połowie serialu, brrrr :/

ocenił(a) serial na 8
Nessie

Dobrze by było, gdyby dzisiaj o 20:00 też był nowy.
Mnie też denerwują te reklamy.
Pozdrawiam! :)

ocenił(a) serial na 3
julia_555

Każdy nowy odcinek jest dobry, bo ja już czekam na 2 sezon i na Marco <3 Mrrr ;D Mam nadzieję, że nie rozwalą dubbingu!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Czyli dziś o 20 jest nowy?

KeThA

dubbing na początku zawsze jest zły a potem już różnie ;)

ocenił(a) serial na 10
malaikat

Dzis lecial 61 o 16 i 62 o 20

Emis20013

właśnie oglądałam online na kompie i zastanawiałam się czy nie pominełam jakiegoś odcinka

ocenił(a) serial na 10
malaikat

pewnie tak specjalnie zrobili by akurat z koncem sierpnia skonczyc pierwszy sezon. Ale mogli jakos upszedzic bo przez to wiele osob przegapilo nowy odcinek!

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Olać to i obejrzeć w necie. ;)
Jeżeli mają zamiar sobie puszczać codziennie dwa nowe odcinki to chyba zacznę wszystko oglądać w necie - tak jakbyśmy nie mieli wakacji i ciągle siedzieli przed telewizorem.
W ogóle nie ma to jak czasem dla odmiany spędzić cały dzień na dworze, wracać z miasta do domu i dostać od koleżanki sms'a o tym jak nienawidzi Marottiego, bo przyjaźnie to on może niszczyć, ale od Leonetty ma się z daleko trzymać. :)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Haha, ja też chcę taką przyjaciółkę :D
Ej, na jakiej stronie oglądasz Violkę?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Różnie, zazwyczaj po prostu wpisuje w google "Violetta odcinek 56 (np)" i klikam jakieś forum, a oni tam dają strony, na których można za darmo zobaczyć.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

wkurzyla mnie violetta w tym odcinku, nawet wcale nie walczyla o leona. Teraz chce zobaczyc moment jak ona bedzie latala za leonem a on bedzie mial ja w dupie. Tylko na to czekam!

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Niestety nie mogę Ci za bardzo na to odpisać, bo sama nie widziałam żadnego z dzisiejszych odcinków. ;)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Już niedługo ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

To bylo cos takiego ,,masz racje leon powinnismy sie rozstac,,. Jaka z niej frajerka!

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ja nie ogarniam jej osoby w pierwszym sezonie ;/

majka5454

Tez sie tym zdziwilam zamiast pronowac o niego walczyc to "rozstanmy sie noe ranmy sie nawzajem dalej" a ciekawe kiedy to Leon ją zranil zawsze probuje jej pomoc wspiera nawet jak nie zgadza sie z jej decyzją a oczekuje tylko szczerosci

ocenił(a) serial na 9
MagdaJulka

Tylko najgorsze jest to, że nikt nie wiedział, że będzie 61 odcinek i jak nikt tego nie nagrał to w internecie 61 będzie można zobaczyć dopiero po powtórkach. Ja chciałam dzisiaj obejrzeć dziewczyna dała komentarz, że odcinki zostały wyemitowane wcześniej i ich nie nagrała. ;(

ocenił(a) serial na 10
Niika_a

Myślę, że to był tylko błąd i 61 puszczą jeszcze raz w poniedziałek ;)