PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6716
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak juz zapewne wszyscy widzieli w zapowiedzi 67, można powiedzieć, ze jest szansa na pocalowanie się dwójki głównych bohaterów. Czy to będzie finał długiej odwilży i przewidywanego powrotu?
Niektórzy twierdza, ze nie, inni ze tak bd na 100%, chciałam poznać wasze zdanie. Słyszałam mnóstwo plotek, ale niektóre się systematyzują; np ze Lara na koniec powalczy o Leona razem z V. , ze on pojedzie Madrytu żeby jej szukać, ze viola będzie w Madrycie z Diego. W dużym stopniu rzeczy to zdjęciom z finału, ale doskonale wiemy, ze w violettcie potrafią odstawić psikusa.
Gdyby ktokolwiek musi tu o kogokolwiek walczyć, to podejrzewam ze najpierw muszą się zejść, ponadto coś muszą zrobić z tymi wszystkimi scenami przewidywanymi na ich ławce. Pewnie po prostu wyniknie jakieś nieporozumienie i rozejdą się na moment. Fakt faktem, że juz od 20 odcinków cały czas ocierają się o siebie, to nie może trwać bo stanie się nudne.
Scena w zapowiedzi- typowa violettowa. Stale wysyłajątakie mylniki. Chociaż, tym razem psikus może polegać na tym, ze jednak się to sprawdzi.

Leonetta na zawsze, bardzo na nią liczę.
Jak macie mówić "nie obchodzi mnie leonetta" albo "marcesca ważniejsza" to lepiej wgl nie piszcie -----> nie ten temat

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Może, jak dla mnie to brzmi jakby za tym wszystkim tęsknili, a nie mają tego, bo nie są razem, ale bardzo możliwa twoja opcja.

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Znając życie, rozstaną już wkrótce Diegettę i Leonarę, po czym nasi główni bohaterowie się trochę pokręcą w kółko, jak to oni, a potem w 80 odcinku będzie happy end (czyt. Leonetta). I oczywiście obowiązkowa wspólna piosenka na koniec, w której będą trzymać się za rączki i wgapiać w siebie maślanymi oczętami. Disney jest przewidywalny.