Znacie mnie, wiecie o co chodzi; cytując Honey nasz krajowy miodek chcę słyszeć leleleleonetta, mów mi lelelelepnetta! (so muzykalna). Poproszę najważniejsze momenty z naciskiem na leonette i fedemile, oby dziś.
Z góry dziękuję <3<3<3
Nie było jeszcze Leonetty. Ani Femili :D ALE NAAAAAAXIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NAAAAAAAAAAXIIIIIIIII!!!! Boże, skacze po łóżku, jestem nienormalna! :D
Oczywiście Fede i Ludmi musieli wpaść. Oni serio się w tych parach powinni zamienić. Ale było genialne, jak Maxi jej pokazywał to. Jedyna moja myśl "yhm, i już wszystko jasne" Matko, jak słodko!
Tak <3 ja od początku czekam aż się zamienią wtedy się zacznie Femiła Naxi <3 Naxi Femiła <3 i tak w kółko :D
To było urocze, a jak wpadli sobie w ramiona i Naty ten śmiech xd rozbraja mnie za kazdym razem ;D ;p
Płaczę ze śmiechu :D To było chyba wyobrażenie, nie? :P TO z Fede i Ludmi.
Fede jest uroczy jak zawsze *.*
Co jest dalej jak Fede i Ludmi ich rozdzielili? Oczywiście musiało mi się zaciąć w najciekawszym momencie -.-
Nic nie ma, Fede coś próbował Naty wypersfadować, że chyba nie powinni ze soba tańczyć, bo rywalizują? Ja tam nie wiem, ale nic się nie działo :D
haha no nie wiem , mnie to co sobie Fede wyobrażał strasznie rozbawiło xD
takie słodziaki że och ach ;p
A ktoś zrozumiał wgl, o czym mówili? xddd bo nawet praktykujący maja z nimi problem
nie słuchałąm ich, podziwiałam :D Nie mówili właściwie za dużo ... On stwierdził, że jej dużo lepiej poszło po tym, jak sobie tańczyli, a później pum przyszli Fede z Ludmi.
Meh, bez tych emocji oglądania na żywo:< wyjeżdża ojciec i komputer rrraus! Na górę.
León gra melodię taką pierwszą wstępną Nuestro Camino (chyba) a Violka mówi, że fajne. Ładne w sensie.
Teraz León pyta co tam, że z Angie wszystko i w ogóle, a ona mówi że nie najlepiej. Tańczą.
Przerwa oczywiście.
tak też mi się tak wydawało :D ;p
a dziwne spodziewałam się że to znów bedzie piosenka która im się przyśni ;p
teraz Viola słowa do Nuestro Camino wymyśla! A Leoś znów gra ;p
Co za zgodność nawet na odległość ;p
Violcia i Leon właśnie na siebie wpadli w tańcu i oczywiscie teraz dali przerwe ;p
Ale raczej nie zapowiada się tu na pocałunek ;p
Wgl jak już Vilu wchodziła do sali Leoś fajnie ją zmierzył tak od góry do dołu xd
Nie, po prostu mam ich serdecznie dość :D Mogliby się albo zejść, albo dać sobie spokój, a oni się od kilkudziesięciu odcinków nie mogą zdecyodwać.
Violka pisze Nuestro Camino tekst do melodii co grał León, a León to gra na gitarce.
BOŻE, JAKA PODNIETA <333333 ZE trzy osoby właśnie do mnie smsy o tym napisały, też się jarajac jak nie wiem. Boże, niech się zejdą juz juz juz!
W sumie wszystkimi fryzurkami tymi rozwalił system :D
Ej, mam nadzieję, że będzie filmik z Naxi dzisiejszego na yt!