Znacie mnie, wiecie o co chodzi; cytując Honey nasz krajowy miodek chcę słyszeć leleleleonetta, mów mi lelelelepnetta! (so muzykalna). Poproszę najważniejsze momenty z naciskiem na leonette i fedemile, oby dziś.
Z góry dziękuję <3<3<3
Ten ostatni kogut na głowie też był dobry xD Ale w tej kurtce motocyklisty niczego sobie wyglądał :D Mrrr
Był był na chwile gadał chyba z Lu bo mi zacieło ale widziałam jak ona wychodzi, on ściągnał koszulke (*.*) i wszedł Gregorio i zobaczył to znamie (ta koniczynka ciągle mnie bawi xD) takie same jakie ma on.
Ale co konkretnie? Reklama się włączyła - moje szczęście, jak zwykle... Jak ta scena z zapowiedzi wyglądała?
Coś on mówił do chłopaków, że ona jest egoistką, coś tam, ale coś tam :P Nie pytaj, co. A później się kłócili, ona go popchnęła i już, jak to oni "casi beso" ale oczywiście nie będzie. Nieważne. Ważne, że jest cokolwiek. A co było w zapowiedzi po Camili? Bo mi się net rozłączył...
Pani komisarz zakuła Matiego (chyba ze to bylo wcześniej ? o.O)
A i jeszcze Violka wyburzyła do Germanka, że znów ją okłamywał, bla bla to co zawsze ;p
Czyli to drugie to niezbyt interesujące, a drugie... Ona, przepraszam, chce go molestować, czy coś? (nie chcę powiedzieć gorzej :P)
Ale kto kogo chce molestować? Pani Komisarz Matiego? xD
Ona uży ła podstępu żeby go zakuc w kajdanki ;p
No cóż... Matias rozpala w niej nieznane dotąd żądze ... ^^ O czym my w ogóle rozmawiamy!? :P :D
Nie wiem, ale taka późna godzina chyba nie służy naszym mózgom, brniemy w złe tematy xD
Ale btw nie dziwne, że rozpala, zauważyłam że zawsze jak z nią rozmawia to mówi takim romantycznym pół-szeptem ;pp
No tak, ale dziewczynki z twittera tylko 'nie Maaaaarco' to się zaczęłam martwić.
W zapowiedzi? Coś chyba było, wyglądało na jakąś poważną rozmowe nie zrozumiałam niestety :<
A co piszą?
Może mi się wtedy też zacięło... Bo jak gadali w sali (aula ja to nazywam) tej głównej, co ona siedziała, a on stał to ona się uśmiechała.
Ja jutro będę przewijać odcinek jak szalona po kilkadziesiąt razy - Naxi, Leoś, Dieguś i jeszcze Femila w zapowiedzi :D
właśnie będe musiała to jutro obejrzeć i ogarnąć czy oni są poważni czy się cieszą. Ważne że chociaż jednego jestem pewna będzie Femiła <3
I dzisiaj było Naxi <3 Będę czekać na filmik z tego!
I z Fede z osobowością Ludmi, to też bylo genialne :D
Tak, to mnie powaliło do reszty *.* Śmiałam się jak głupia. Ale nadal uważam, ż eon jest uroczy, jak sobie z Naty chodzą razem i gadają. Takie Friends Forever *.*
haha xD tak to jest fajne, że się tak zaprzyjaźnili :D
ja nie mogłam wytrzymać ze śmiechu, a nie chciałam pobudzić rodzinki ;p i to przerażenie w oczach Fede po tym co sobie wyobraził xD
Możesz mi wytłumaczyć, co się działo u Naxi? Bo z waszych wypowiedzi, to niewiele zrozumiałam, a hiszpańskiego nie znam. xD
Cóż, Naty sobie tańczyła, przyszedł Maxi (ona się wkurzała, bo jej nie wychodziło z tego co pamiętam, ale nie jestem pewna, bo już mi szwankuje pamięć) no i on coś tam jej pomagał, no i pokazał jej coś tam, ona zatańczyła, a później sobie razem tańczyli i skończyli tak, no wiesz jak się obrót kończy, jak Femila ostatnio ;P No i przyszła Lu z Fede wtedy ^^ Ale Maxi i Naty tacy zadowoleni byli ^^