PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Znacie mnie, wiecie o co chodzi; cytując Honey nasz krajowy miodek chcę słyszeć leleleleonetta, mów mi lelelelepnetta! (so muzykalna). Poproszę najważniejsze momenty z naciskiem na leonette i fedemile, oby dziś.
Z góry dziękuję <3<3<3

esteckiewicz1

Ten ostatni kogut na głowie też był dobry xD Ale w tej kurtce motocyklisty niczego sobie wyglądał :D Mrrr

karolina199

No, Leoś motocyklista :3 No i Dieguś bez koszulki :3

esteckiewicz1

Mhyhym Diego *.*

ocenił(a) serial na 6
karolina199

Gdzie tam Diego był? Moi szpiedzy mówią ze go tan nie było..

Enterraz

Był był na chwile gadał chyba z Lu bo mi zacieło ale widziałam jak ona wychodzi, on ściągnał koszulke (*.*) i wszedł Gregorio i zobaczył to znamie (ta koniczynka ciągle mnie bawi xD) takie same jakie ma on.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mi to przerwało! NIEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! ;(

KeThA

Jak ci mogłi to zrobić! W takim momencie :o
Skandal!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No wiem! Tragedia ;(

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

JUTRO BĘDZIE FEMILA!!!! <3

KeThA

Ale co konkretnie? Reklama się włączyła - moje szczęście, jak zwykle... Jak ta scena z zapowiedzi wyglądała?

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Coś on mówił do chłopaków, że ona jest egoistką, coś tam, ale coś tam :P Nie pytaj, co. A później się kłócili, ona go popchnęła i już, jak to oni "casi beso" ale oczywiście nie będzie. Nieważne. Ważne, że jest cokolwiek. A co było w zapowiedzi po Camili? Bo mi się net rozłączył...

KeThA

Violka coś tam do Germana gadała, pewnie że jak on mógł być Jeremiasem XD

KeThA

Pani komisarz zakuła Matiego (chyba ze to bylo wcześniej ? o.O)
A i jeszcze Violka wyburzyła do Germanka, że znów ją okłamywał, bla bla to co zawsze ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Czyli to drugie to niezbyt interesujące, a drugie... Ona, przepraszam, chce go molestować, czy coś? (nie chcę powiedzieć gorzej :P)

KeThA

Ale kto kogo chce molestować? Pani Komisarz Matiego? xD
Ona uży ła podstępu żeby go zakuc w kajdanki ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ja ci mówię, że ona coś od niego chce.
0:00 Rugg mnie kocha :P

KeThA

Nie sądziłam, że Pani komisarz lubi takie zabawy xD

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No cóż... Matias rozpala w niej nieznane dotąd żądze ... ^^ O czym my w ogóle rozmawiamy!? :P :D

KeThA

Nie wiem, ale taka późna godzina chyba nie służy naszym mózgom, brniemy w złe tematy xD
Ale btw nie dziwne, że rozpala, zauważyłam że zawsze jak z nią rozmawia to mówi takim romantycznym pół-szeptem ;pp

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ja ci mówię, to jest takie mrrrru *.* Która by nie polecieała, proszę cię! :P

ocenił(a) serial na 6
karolina199

HAHAHA kaki perwers XDD

KeThA

Femiła w zapowiedzi tak tak tak <3
już się ciesze :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Było coś o Marcesce? Ludzie z twittera same martwiące info o nich piszą.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Czemu martwiące? Przecież ogarnęli, że Ana im kręciła.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No tak, ale dziewczynki z twittera tylko 'nie Maaaaarco' to się zaczęłam martwić.

MagdaJulka

W zapowiedzi? Coś chyba było, wyglądało na jakąś poważną rozmowe nie zrozumiałam niestety :<
A co piszą?

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ale on coś gadał, a ona się uśmiechnęła chyba... Nie?

KeThA

Wlaśnie mi się wydawało, że tacy poważni byli, wtedy co gadali w sali Beto podajże.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Może mi się wtedy też zacięło... Bo jak gadali w sali (aula ja to nazywam) tej głównej, co ona siedziała, a on stał to ona się uśmiechała.

KeThA

Kurde teraz juz sama nie pamiętam ;o Wada oglądania na żywo nie mogę przewinąć i sprawdzić ;/

karolina199

Ja jutro będę przewijać odcinek jak szalona po kilkadziesiąt razy - Naxi, Leoś, Dieguś i jeszcze Femila w zapowiedzi :D

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

No, Nuestro było fajne :) I NAAAAAXIIIIII! <333

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No właśnie ja też już sama nie jestem pewna, co widziałam ;/

KeThA

właśnie będe musiała to jutro obejrzeć i ogarnąć czy oni są poważni czy się cieszą. Ważne że chociaż jednego jestem pewna będzie Femiła <3
I dzisiaj było Naxi <3 Będę czekać na filmik z tego!
I z Fede z osobowością Ludmi, to też bylo genialne :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Tak, to mnie powaliło do reszty *.* Śmiałam się jak głupia. Ale nadal uważam, ż eon jest uroczy, jak sobie z Naty chodzą razem i gadają. Takie Friends Forever *.*

KeThA

haha xD tak to jest fajne, że się tak zaprzyjaźnili :D
ja nie mogłam wytrzymać ze śmiechu, a nie chciałam pobudzić rodzinki ;p i to przerażenie w oczach Fede po tym co sobie wyobraził xD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Możesz mi wytłumaczyć, co się działo u Naxi? Bo z waszych wypowiedzi, to niewiele zrozumiałam, a hiszpańskiego nie znam. xD

ocenił(a) serial na 3
julia_555

Cóż, Naty sobie tańczyła, przyszedł Maxi (ona się wkurzała, bo jej nie wychodziło z tego co pamiętam, ale nie jestem pewna, bo już mi szwankuje pamięć) no i on coś tam jej pomagał, no i pokazał jej coś tam, ona zatańczyła, a później sobie razem tańczyli i skończyli tak, no wiesz jak się obrót kończy, jak Femila ostatnio ;P No i przyszła Lu z Fede wtedy ^^ Ale Maxi i Naty tacy zadowoleni byli ^^

ocenił(a) serial na 3
KeThA

http://www.youtube.com/watch?v=Lr4WJur9Nyo

:D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dziękuję! <3