Których aktorów najbardziej lubicie, albo najmniej? Mi na przykład działa na nerwy Martina. a najbardziej lubię Mechi, X, Clarę, Diego D, Lodo, Albe, Jorge :D
Szczerze, to te dzióbki Martiny na każdym prawie zdjęciu mnie wkurzają, ogólnie jakoś Tini mnie irytuje :D
A lubię tych co wymieniłaś :D No i jeszcze Rugga, bo tu go zabrakło :D
Mi kto na nerwy działa ? A nikt ... xD
Najbardziej lubię Clarę, X. Diego D., Lodo i Mechi ♥
Mi też Martina na nerwy działa. Próbuję się do niej przywyczaić, ale jak na razie dość nieudolnie. Uwielbiam Clarę, Jorge, Diego, Rugga, Xabiego, Facu, Lodo... ;)
Dziubki Martiny na zdjęciach faktycznie są irytujące, ale tak w sumie to nic do niej nie mam. Prywatnie wydaje się miła. Trochę przesadza moim zdaniem z makijażem. Jej starsze koleżanki z planu jak Lodo czy Alba nie malują się aż tak bardzo.
Ogólnie lubię chyba większość z obsady. Ale najbardziej chyba Lodo, Jorge, Mechi, Ruggero i Xabiego.
A ja będę inna i powiem, że lubię Martinę :) A oprócz tego Lodo, Jorge, Diega, Mechi, Xabiego, Ruggero... Ogólnie to mało kto z obsady działa mi na nerwy.
Najlepsi są: Ruggi, bo on jest ideałem pod każdym względem. <3
Alba, bo wydaje się mega sympatyczna, zwłaszcza na zdjęciach z Lodo.
No i Jorge, jego filmiki są boskie, chyba że mu się ta jego Stefa wryje w kadr.
Jedynie mi się podobało, jak ten wyjec z doklejanymi rzęsami wył "Impossiboo-oo-ool" a Jorge jej tak fajnie zafałszował, że się zaraz zamknęła.
Kocham Cię, Zuziu, słońce me xD
I podzielam zdanie twe.
Horha też lubię całkiem, chociaż Leóna nie.
A irytuje mnie, drodzy moi, panna Stoessel xD
Ja ciebie też, chyba o tym wiesz :D
Nie lubisz Tini???? Czekaj na tłumy ośmiolatek z pochodniami i widłami po swoim domem.
ja nie. Normalnie przebywam z takimi ludźmi sporo czasu. Od czego ma się siostry na studiach xD
Ja nawet lubię Martine :D Ale tak najbardziej to:
z dziewczyn najbardziej kocham Lodo<3<3<3 lubię jeszcze Albe , Mechi, Xabiego , Rugga, Jorge i Diego - ale ja wszystkich lubię i nikt mnie nie denerwuje<3
Najbardziej: Clarę,Lodo,Rugga,Xabiego,Mechi,Albę i Diego <3
Najmniej: Tini.Te jej buźki faktecznie wkurzające...
Lubię wszystkich, ale najbardziej Clari ♥♥♥♥♥ i Diegooo ♥♥♥♥♥, a potem Albite i Lodo <3
Najbardziej: Rugg, Lodo, Alba, Cande, Jorge, Diego, Clari
Ogólnie to wszystkich bardzo lubię, nie ma kogoś za kim nie przepadam.
W sensie z tego co na ich temat wiem.