PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czyli zapowiedź odcinka, który właśnie leci ;)
http://www.youtube.com/watch?v=nZyZXFNDcUA

MagdaJulka

No co za, nie uzyje tego słowa bo mi filmweb powie, że za bardzo pojechała.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Skorzystaj z synonimów.coś XD
Nie, ale dobre ma pomysły na odsunięcie Marco od Francesci, ciekawe jak się dowiedziała o ich poznaniu. Marco jej powiedział w tym odcinku? Ja przesyłałam filmik zamiast oglądać :D

MagdaJulka

Nie wiem ale mi sie zacina wiec mozliwe, że jej mówil ;p Ale najlepsze najpierw Marco chciał żeby Ana poszła z tego klubu, a Maxi go namówił że powinna zostac skoro to jego przyjaciółką coś tam coś, no po co Maxi to zrobił? A Marco też po co go słuchal?
Obawiam się ze na to co chciałam powiedziec nie ma przyzwoitych synonimów ;pp

MagdaJulka

a Lara śpiewa Voy por ti <3 i w koncu znów ma rozpuszczone włosy i ślicznie wygląda :D

karolina199

A co powiedziała Ana ? Bo ja z komy :|

Izzie_

Ale kiedy?

karolina199

Za co śię na nia wpienpiłaś ? :-)

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Ale w zapowiedzi, czy odcinku? W zapowiedzi - na początek radzi Marco, żeby zachował dystans od Fran i dał jej czas. Potem mówi, że mu pomoże, a na koniec mówi do Francesci jak Marco śpiewa dla Fran Junto A Ti - "W dzień, w który się poznaliśmy też dla mnie śpiewał piosenkę. Dalej stosuje takie same sztuczki na dziewczynach". A to PIP. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

PIP -jako cenzura na słowie, bo można różne rzeczy pomyśleć. ;)

MagdaJulka

Spoko i tak już wszyscy sobie o niej tam pomyśleli ;p

MagdaJulka

Dziex <3
Z tej Any to cho*lerna s*uka grrrs

MagdaJulka

Jak ja jej nie lubię! BRRRR!

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Yo también! I leci kolejny zwrot, chyba, że ten już był. :D ~J Fajne literki mogę na fonie.pisać! ^^

MagdaJulka

Nie, ten już znałam wcześniej, ale powtórki nie zaszkodzą :D

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Claro! - raczej znasz...
estoy feliz! - znasz?
Kurcze, nie wiem, co mogę do tej sytuacji dopasować! Trudno jest ci coś napisać, aby to nie było długie zdanie tylko jakiś zwrot...
Eres estudiante de español? - nawet jeśli nie znasz to chyba łatwe.
Uczysz się gdzieś, czy z Violetty poznajesz słowa?Ja zaczęłam uczyć się w maju, jak zainteresowałam się Violettą i sama teraz nie rozumiem, dlaczego wydaję mi się, że więcej umiem z hiszpańskiego niż angielskiego, które uczę się od lat. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Z serii ciekawostki z życia Julii. ;) ~J

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

Ciakawostki z życia Julii są bardzo ciekawe :D sama się od lat uczę angielskiego i mało co umiem, dzisiaj babce na angielskim chciałam powiedzieć nawzajem po hiszpańsku, bo pop ang nie wiem hahaha :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ja kiedyś jak mnie pani od niemca o coś zapytała to odpowiedziałam po hiszpańsku, a wszyscy w śmiech XD ~M.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

Niemiecki, jak ja nienawidzę tego języka :P i czytam z akcentem angielskim (tego mi się udało nauczyć przez te wszystkie lata hahaha). Ale strasznie nie lubię słowa dom bo mi się myli angielski z niemieckim, a na ang ostatnio przeczytałam 'otel' zamiast hotel haha :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ja na niemieckim kiedyś przeczytał "skul" zamiast "szule".

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

no nic, nie będę się przejmować niemieckim i tak babka jest taka, że da się mieć 5 nic nie umiejąc (no tylko czytać) ale to zapowiada jak pyta z czytania to sobie ćwiczę z chłopakiem, bo on szpreha :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

No niestety ja nie mam z kim się uczyć i chyba z tego powodu miałam 3 z niemca, tak zwalmy na fakt, że nie mam chłopaka ;) Po prostu niemieckiego nie ogarniam.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

ja też, jak miałam z inną babką to miałam 3, bo nie umiałam się nauczyć, a ona wymagała. Teraz muszę się skupić na angielskim, bo za 9 dni mam test z angielskiego, który zadecyduje o tym czy pojadę do hiszpani na praktyki miesięczne :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Niemiecki jest fajny, sorki, że się wtrącam, ale muszę bronić ten język:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Ja wiem, że jest fajny, ale go nie ogarniam.

ocenił(a) serial na 7
majka5454

każdy ma swoje zdanie :D ale ja już chyba 100 razy wspomniałam na tym forum, że nienawidzę tego języka :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Pisałam z tobą kiedyś o tym:)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

nom, pamiętam :)

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Mama powiedziała, że jak będę lepiej mówić po hiszpańsku to pojedziemy do Hiszpanii. Nie wiem, dlaczego - do Turcji, Chorwacji i tych innych nie musiałam znać języka.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Też byłam i w Turcji i Chorwacji:)

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

Lepiej? Ty chyba znasz hiszpański najlepiej tutaj ; )

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Niektórzy wcale nie znają:)

MagdaJulka

Wiesz co, w tamtym roku szkolnym, bodajże w... kwietniu? zaczęłam chodzić na nowo utworzone kółko z hiszpana, pochodziłam na kilka lekcji, nawet sobie podręcznik odkserowałam, a kółko skończyło się tak szybko jak się zaczęło...
A teraz to głównie z Violki i z tego forum, z paru piosenek hiszpańskich też się coś trafi :D
Chyba będę musiała znaleźć te kserówki, bo szczerze, całkiem o nich zapomniałam XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Mnie wkurza w hiszpańskim chyb tylko wstawianie przeinków, zresztą tak jak q angielskim, ale to przez przyzwyczajenie do teg jak powinno się wstawiać w polskim i po prostu się wkurzam, jak przed pero nigdy nie ma przecinka i ja też nie powinnam go wstawiać.
Yo sé... Soy tonta. :D ~J

MagdaJulka

Nooo, no eres tonta!
Dobrze napisałam? Mam nadzieję że coś jeszcze z kółka zostało XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

ja tak lubię siebie określać :D To tak fajnie brzmi. ~J

esteckiewicz1

Na początku ,pamiętam ze wszyscy nie lubili Diega i Lary , a teraz dużo osób jara się Diego i zauważyłam że Lare też już akceptują . Ja od początku , byłam zaciekawiona tymi postaciami i je polubiłam . Może z Anią będzie tak samo ? na początku nikt jej nie lubi a potem zaczną ją ,w większości akceptować i lubić jak teraz Lare .

Mia18889

Zobaczymy, ale na razie jej nie lubię bo mi rozwala Marcescę...

Mia18889

Nie, bo Lara była z Leonem jak on juz zerwał z Vilu i ona jest naprawde fajna :D
a Diego niby się wpieprzał do Leonetty ale robił to jawnie i wgl, ale jako para z Violą mieli kilka uroczych scen co mi troche zmiękczyło serce, zresztą fajny z niego taki czarny charakter chociaż zachodzą w nim zmiany na lepsze :D
A Ana udaje,że pomaga a tak naprawde chce tylko odbić Marco, nie przekonam się do niej o nie! Zresztą ona rozwala Marcesce a to jedna z moich ulubionych par!

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Ona pewnie namiesza w Marcescę i ucieknie do swojego Meksyku. Ja Larę lubiłam od początku. Jak było z Diego to nawet nie pamiętam, ale ostatnio jest taki mega słodki, w swoich ypowiedziach do Violetty do Ludmily, że chyba przenoszę się na Diegettę, ale to jeszcze do zastanowienia. Ważne by było Naxi, Marcesca i Pangie. <3 I dobrze gdyby Esme wróciła. ~J

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Ja Larę polubiłam, kiedy zaczęłam sama oglądać odcinki, a nie czytać co piszą na filmwebie. Diego zrobił się uroczy i nie zmusza już na siłe Violki, by była z nim, a Ana? Ana kłamie, żeby rozdzielić Marco i Francescę. Do wczorajszego odconka jeszcze powtarzałam, żeby nie oceniać jej povpozorach, teraz jej nienawidzę. ~M.

MagdaJulka

Szkoda,mogla byc fajna:'(

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Brawo, kochanie, tylko na to czekałam :) Nienawidzimy Any razem! :)
A Lara jest spoooko, lubię ją bardziej niż VIolkę na pewno

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Magda jest w szkole i się uczy w odróżnieniu do Ciebie, moja droga.

Ładne pouczenie nieuczącego się dziecka +500pkt dla Julii! BRAWO! ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Odezwała się ta, co się uczy, yhmm :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja już dawno chciałam jej nienawidzić, ale Julka mi przypominała, by nie oceniać po pozorach, no ale już to nie są pozory, to prawda, że jest okrutna.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

CO ZAAA!!!! jprdl!!!!

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Zgadzam się

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie ma na nią dobrego określenia.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Brak słów.