Angie i Leon myślę, że była by z nich idealna para, a wy co sądzicie?
Nie no żarcik chodzi mi o to czy ktoś by mi podał tytuł filmu co oni w nim razem byli? :D
Może w innym serialu. Jeśli się nie mylę to grali razem jeszcze w: ,,Highway: Rodando la aventura".
Wydaje mi się, ze oboje grali w meksykańskim "HSM", ale mogę się mylić. No i Highway, ale to serial.
Nie widziałam Argentyńskiego :D Meksykańskie oglądałam tylko dla Jorge - swoją drogą ma tam genialną postać ^^
HSM Argentina... nie przypominam sobie żeby Jorge grał. Clari grała Clari (xd) taką przygłupią przyjaciółeczkę dej diwy blondynki Delfy czy jakoś tak.
Clari i Jorge grali razem w Highway: Rodando la aventura. Zobacz koniecznie 10 odcinek. Haha :D "Soy Clari. Hola Clari. Wow, que lindos ojos" (4:15) leżę. :D
Link: https :// www. youtube. com /watch? v=S8nXFdJIQrY
Widziałam ten kawałek :D Później płakałam ze śmiechu, jak widziałam lekcje Angie ^^
Ale podobno Clara i Jorge podczas nagrywania Higwaya byli na kilku randkach....chyba,nie jestem pewna na 100%,ale zawsze myślałam,że byłaby z nich fajna para.W końcu,to tylko dwa lata różnicy
A szkoda :( czasem wyobrażam sobie ich całujących się,przytulających i śpiewających,a potem podczas lekcji Angie mam dziwne skojarzenia xD
Czasem ich sobie wyobrażam i tak jak Crazy12 potem na ich lekcjach mam dziwne skojarzenia. xDDD
No baa. :D Uwielbiqam ich. Na dowód zqrobiłam filmik. xd
youtube. com/watch?v=CNLsP9PsJ1c
Czy ja wiem czy to takie dziwne... Gdyby nie było to niemożliwe byłabym fanką Leangie :D A tak pozostaje mi Germangie :D
Germaqngie to niew to samo, ale musimy z trym żyć, żźe Leon i Angie raqczej nie ujawniąo się ze swoim mromancsem. Bo w DC nie mq mowy na takie jazdy. :D