Czy ktoś wie czy choćby zanosi się żeby wróciła. Trochę jest to podejrzane że od tak sobie
pojechała. Jeszcze w dodatku wiadome że postać German nie będzie z nikim innym jak nie z
Angie.
Ależ Rafa to świetny mężczyzna, powinna od razu się w nim zakochać!
Tak na serio to wolałabym, żeby była z Pablem.
Bądź nowoczesna, nie trzeba się ograniczać to jednego partnera, jeśli można mieć wszystkich!
Nie twój! Ja z nim idę na ślub Sary!
Nie utworzę tematu bo jeszcze zapomnę o kimś albo wybuchnie bunt przeciw takiemu podziałowi, albo ktoś stwierdzi, że Ruggero/Jorge/Diego/Tomas jest jego i nikomu nie odda.
Cóż, zawsze mogę przyjść z jakimś innym chłopakiem i nikt nie będzie wiedział kim on jest, co wzbudzi jeszcze większe zainteresowanie wśród innych gości oraz mediów.
Mnie tam się za bardzo nie podoba.
Dwie inne propozycje to Roger Gonzalez (Grał w Highwayu) albo Yon Gonzalez (El Internado). (jak przypadek, mają takie same nazwiska xD)
Haha, pamiętam, jak jeszcze niedawno miałam plany żeby iść na ślub Ruggary z DJ'em.
A teraz mam Rafała i Pawła i z nimi pójdę XD
Mam nadzieję, że nie pogniewa się o jeszcze dwie osoby towarzyszące? Będę tańczyć z trzema, aż mnie będą nogi bolały.
Oluś, słoneczko moje, oczywiście! Z tobą - zawsze ;) Skoro on się dzieli mną z Tomim, Braco i Marusiem... XD