Boże co to za serial!? Dziwię się, że ktoś to w ogóle ogląda.. Niestety mam młodsze rodzeństwo i
jestem skazana na seriale tego typu. Kiedyś to było coś (mnóstwo świetnych seriali Disney'a), a
teraz to poprostu żenada.. :/
Prosze ludzie nie osmieszajcie sie! Ile jeszcze będziecie tworzyć takie tematy ?! " te piosenki maja beznadziejny rytm nwm jak mozna tego słuchać " , " ten serial jest beznadziejny " , to jest najgorszy serial Disney Channel". Po co to piszesz ? Nie podoba sie nie oglądaj, ale po co zasmiecasz nasze forum takim tematem ? Nie bierz tego jako hejt tylko pouczenie. Pozdro.
Mi sie po prostu podoba. Uważam , ze jest cos w tym serialu. Tez na początku myślałam , ze to jakies badziewie, ale zaczęłam oglądać i mi sie po prostu spodobało. :) i każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii rozumiem, ale raczej w niezbyt dobry sposób ja wyrazilas.
Okej dobra a nie przeszkadza Wam np. jak beznadziejny jest dubbing do Violetty?! To masakra! Albo co śmiesznego jest w tym, że dorosła kobieta biegnie przez korytarz pełen ludzi i zakrywa się jakąś gałązką, aby jej nikt nie widział?!
Najwyraźniej nie ;p ale dubbing jest wkurzajacy to sie zgadzam. Nie mogłam tak odrazu napisać zamiast komentować w ten sposób ? Akurat z tym lataniem po korytarzu dorosłej kobiety to to jest całe DC. ;p popatrz na Taniec Rządzi jaraja sie , ze dostały karty kredytowe i liczy sie dla nich tylko ciuchy i to jest przekaz ? Nie zupełnie.
Achh tak racja. Pamiętam że mój ulubiony serial to był "Nie ma to jak hotel" ale było wiele więcej lepszych seriali. Teraz Violetta, Taniec rządzi czy Jessie (tak znam te seriale rodzeństwo ogląda) nie jest aż tak dobre ><
Pewnie każdy ogląda to co lubi. Nie chciałam nikogo obrazić tylko wypowiedzieć się na temat serialu, który kompletnie mi się nie podoba. Zastanawiam się nad wiekiem osób, które to oglądają. Mam 13 lat i uważam, że problem w stylu "O Boże podoba mi się dwóch chłopaków nie wiem którego wybrać niech los mi podpowie" jest już trochę oklepany.
Nie mam 13 :) i poprostu nie śmieszy mnie takie coś. Albo wydaje mi się dziwne, że jakiś dyrektor szkoły nosi taśmę na głowie..
Ale nie można tego zmyć? Poza tym szantażował ucznia? Okej a jak wytłumaczysz tą kobietę biegającą z gałązką po korytarzu udającą że nikt jej nie widzi?
Nie można tego zmyć! To farba do wahadłowców, taka specjalna żeby się nie zmywała jak wchodzi w atmosferę xD
W każdym serialu jest jakiś idiota. W sensie jakiś bohater taki... W twoim "nie ma to jak statek" też London inteligencją nie grzeszyła i robiła dziwne rzeczy...
Nie oglądałam "Nie ma to jak statek" tylko "nie ma to jak hotel".. Chodzi mi właśnie o tą 'idiotkę'. Po co ona jest w tym serialu? Co ona tam wnosi?
Oj, w "nie ma to jak hotel" też jest London... I co ona wnosi do serialu? To samo co Jade - jakąś dozę humoru
Tak ale to było śmieszne jak miałam 9 lat a nie 13 :) teraz to nie wydaje się śmieszne tylko GŁUPIE.
No właśnie! A zresztą co ty się tą gałązką przejmujesz! Ważne że oblała się zupą w towarzystwie Pabla XD
To telenowela z argentyny, czego síe spodziewać. Teź na poczatkv nie lubiłamVioletty ale śie do nidj przekonałam i nie źałuje.
To dobrze ale ja jakoś nie mogę się przekonać.. Chyba nie lubię takich seriali :)
Sama również uważam, że wątek głównej bohaterki, nie należy do najciekawszych. Może właśnie to Cię odstraszyło.
Próbowałeś oglądać więcej niż jeden odcinek? Kto wie, może Cię wciągnie? :D
Kiedyś przyszłam do koleżanki, która to oglądała i poprosiła, żebym obejrzała z nią.. Poza tym rodzeństwo ogląda :)
Dziękuje, że wyraziłaś swoją opinię, mogę wiedzieć na co mam zwrócić uwagę, szukając jakiś wad tego serialu? Co Ci się nie podoba? Jeżeli nie chcesz napisać to nie odpisuj mi, nie napiszę, że obrażasz serial bez przyczyny, tylko chciałabym znać argumenty, dlaczego ten serial jest beznadziejny ;)
Po pierwsze tak jak wspomniałam wcześniej "którego chłopaka mam wybrać", po drugie jak w każdym serialu Disney'a nie mogło zabraknąć tańca i śpiewu, po trzecie dubbing, po czwarte w ogóle nie śmieszne sytuacje. Albo nierealne jest aby przy zamknięciu oderwała się klamka drzwi się zacięły, nikt mnie nie słyszy i jeszce przypadek chciał, że nie ma zasięgu w tym jednym pomieszczeniu.. A i w tym pokoju ląduje z chłopakiem, którego kocham ale się z nim pokłóciłam i będziemy na siebie krzyczeć i obwiniać się za zamknięte drzwi.. :/
Przeciez to tylko serial a te sytuacje sa normalne . Obejrzyj np ostina i ali tam dopiero tegm jest :-D
Dziękuje za odpowiedź, dubbing nie jest taki zły - typowy dla DC, co do reszty to także nie lubię wątku głównej bohaterki ;)
Ekhem... Cieszę, że mogliśmy cię uszczęśliwić :) Podzieliłaś się swym zdaniem, wyrzuciłaś to z siebie - świetnie!
Rada od serca ode mnie: napij się mleka, chyba że masz nietolerancję laktozy - wtedy proponuję wodę (uwaga nie zawiera treści sarkastycznych, KeThA spółka S.A udziela takiej samej rady każdemu użytkownikowi forum "Pij mleko - dziel się problemami!") <UWAGA! Audycja zawierała lokowanie produktów lub usług >
Uśmiechnij się! Po co być pesymistą? Chociaż w sumie... Mnie łatwo mówić, bo jestem zajebista...
No, wiem... Uch, życieeeee...
Idę po więcej mleka, Ciało bejbis! Zajrzę za dwie minutki, jak wrócę z mej wyprawy <3
Nadal mi nie wytłumaczyłaś o co ci chodziło z tym mlekiem. Bo nie jestem aż taka "zajebista" i nie rozumiem.
No właśnie, mi amor, no właśnie! *.* Mleeeeekoooooo! Wypij mleko +100 do zajebiozy
Wypij mleko, a doznasz takiego oświecenia, że nikt ci nie będzie musiał tłumaczyć.