Boże co to za serial!? Dziwię się, że ktoś to w ogóle ogląda.. Niestety mam młodsze rodzeństwo i
jestem skazana na seriale tego typu. Kiedyś to było coś (mnóstwo świetnych seriali Disney'a), a
teraz to poprostu żenada.. :/
W Polsce już pierwszy się skończył, od 21 października na Disney Channel się drugi sezon zaczyna.
A my tu oglądamy online, albo następnego dnia. Po hiszpańsku :D
Hahah spoko. A ja się chciałam uczyć hiszpańskiego ale poszłam do innej szkoły i tam był tylko niemiecki >< ;____;
Nie ma niestety :C Oglądamy w oryginale, po hiszpańsku. Niektóre z nas (w tym ja) nie znają tego języka, więc albo coś wywnioskujemy z sytuacji, albo prosimy o wytłumaczenie kto co do kogo powiedział dziewczyny, które znają język.
Ale pojedyncze scenki są na yt z napisami po polsku, dziewczyny tłumaczą :D
Ola leci kochaneMuszę jeszcze ksiazke przeczytać.Jutro trzeba wstać o 4 :/
Buziaczki i całuski, do jutra :D
Nie pierwsze. Mogłabyś oglądać od 80 odcinka i wydawałby ci się nudny. Trzeba trochę czasu na przyzwyczajenie się do dubbingu, postaci itd ;)
Tak, ale pierwsze odcinki też nie były wciągające. Zaczęłam oglądać od 20 i od razu się wciągnełam;)
Ja miałem skończyć na pierwszym, nie byłem zbytnio przyzwyczajony do gatunku telenoweli, drugi obejrzałem dla Olgi, która jako jedyna w pierwszym odcinku mnie rozbawiła, olśniewającej Camili i romantycznego zakończenia ;D
Ja znowu wolę odcinki 2-20. Violetta była wtedy cudowna z charakteru, Angie biła jeszcze większym ciepłem, nie niszczyli wyglądu Cami jak robili to później- teraz wszyscy się tak hmmm....wycwanili ? xd
Ale to rozwijające się uczucie Violetty do Tomasa, to nie dla mnie. A romantyczne zakończenie pierwszego odcinka bardziej mnie zniesmaczyło. Wolałam późniejsze odcinki, gdy była z Leonem, chociaż masz rację w pierwszych odcinkach nie była taka niezdecydowana, zepsuli jej charakter xxd
Okej, a na końcu niech wybierze Ludmiłę jak już będzie musiał wybierać. Chcę żeby Violka w końcu dostała kosza od chłopaka, bo ten kocha inną!!!
To moje największe marzenie;) Szepnij narzeczonemu niech tam podpowie scenarzystom co i jak:)
Niestety sezon się już skończył... W sensie nagrywanie. Ale sądzę, że jak będzie 3 to mój Rugguś powie coś tam na ten temat :)
Nieno, Violka nie będzie latała za Fede, bo on będzie z Ludmi forever ;) Violka zakocha się w Maxim, mówię ci, ale on będzie jednak wolał Naty
Potem przerzuci się na Marco, ale on woli Fran, a potem na Brodueya, a ten będzie się odrobinę wahał (w końcu Violka to jego pierwsza miłość, a tej się nie zapomina), ale w końcu po tygodniach namysłu wybierze Cami
A jest tu taki chłopak i on się chyba nazywa Leon. No i dlaczego Violetta ggo nie lubi?
Cóż, nikt nie jest idealny ;D Ale rozumiem cię and tower you, że on jest taki okropny w drugim sezonie, sama nie oglądam, więc nie wiem.
Don't tower mi :D Nie wszyscy podzielają moje zdanie *.* Tak, nie oglądasz 2 sezonu, ale wiesz co się dzieje z filmweba :P