PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

To teraz ja postanowiłem się zareklamować, oto mój blog:
http://violettaoczamisebka.blogspot.com/ .
Blog powstał na życzenie mojej kol., istnieje jakieś 2 miesiące.
Tłumaczę i rymuję na nim piosenki z Violetty, nie jest to opowiadanie, newsy czy foto-blog.
Szatę graficzną robił mi kolega, wzorował się na pamiętniku Violi, nie dał Camili- wkrótce ulegnie
zmianie. ;D
Tak więc- zapraszam :3

MagdaJulka

I chce się uczyć rosyjskiego :o
Lol

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

A ja w przyszłości włoskiego, w gimnazjum idę na niemiecki. A teraz robię filmik FaWi z NDiNZ do Ahi estare z moim własnym tłumaczeniem. ♥

"Tan solo dime donde y yo estare [..]" ♥

Izzie_

Nje polecam rosyjskiego, na początku wydaje się ok., ale gdy przejdziesz do koniugacji itp. - coś strasznego ;o

Sebek7771

Po paru latach nauki odmieniasz wszystko automatycznie albo na czuja - wiem z doświadczenia XD
Ale na początku owszem, bywa ciężkawo :D
Moim zdaniem to piękny język :D

ocenił(a) serial na 5
esteckiewicz1

Jakby mi zmienili nauczyciela to bym się może czegoś nauczyła,a ta po 4 latach będę umiała się tylko przedstawić :P Szaleństwo ;d

Sebek7771

To nie mój wybór-mamy :(

Izzie_

Ale napisałaś "I chce się uczyć rosyjskiego " xd Wydaje mi się, że to zależy od nauczyciela/nauczycielki ;D

Sebek7771

Kurde, sama się pogubiłam ? ;D
na kórą do szkoły ? :D

Izzie_

A zaraz xd

Izzie_

To ja lecę, bo jeszcze na kartkówkę z historri na pierwszej lekcji muszę się pouczyć ;D

Sebek7771

Good luck, ja mam karkówę z niemca :/

Izzie_

O to tak jak ja, strasznie mi się podoba ten język

Sebek7771

Fajny ten Twój blog Sebek - dziewczyny wczoraj miały rację, musisz dać tam wzmiankę o racuchach :D

Sebek7771

"En mi mundo", "Veo veo" i "Como quieres" na blogu ;) :D

Sebek7771

Jest i codigo amistad. Dodaję opcję zamawiania piosenek, bo już nie wiem, które tłumaczyć :3