Ta Francesca strasznie mnie denerwuję ( oglądam ten serial tylko dla tego, że niestety rano leci na
Disney Channel) i wiąże sobie te kokardki na głowie ,, wzorując się" na Amy Winehouse.
Camila ubiera się jak hipiska i ma zęby jak koń :)
Andrés za to jest po prostu głupi.
Olga zachowuje się jak nadpobudliw służąca z problemami...
Dobrze, że Tomas i kropka na jego czole sobie wyjechali :)
Naprawdę nie mogę zrozumieć fenomenu tego serialu
P.S Wolfblood jest o wieeeeeeele lepszy a jakby co mam 12 lat. A wasze blogi są wszystkie ,,na
jedno kopyto".
Zamiast ciągle narzekać przestań oglądać. Nie rozumiem ludzi którzy marnują czas oglądając coś co się im nie podoba. Nie masz innych kanałów w domu?
Chyba, że tak bardzo lubisz gdy ludzie cię hejtuja.
Wiesz na serio Wolfblood to BARDZO ORYGINALNY serial -,- a jeśli masz już 12 lat to znaczy, że jesteś na tyle dojrzała, żeby oglądać bardziej "dorosłe" programy. A po co ogl (a tym bardziej czytasz blogi) skoro Ci się nie podoba?
Sebuś błagam Cię... Kolejny taki serial nagrany tylko dlatego, że to jest modne. Zgaduje że to zaciekawi wszystkich tak jak Moja niania jest wampirem.
NIE! :D Moja niania jest wampirem to takie nijakie, a wolfblood jest taki tajemniczy, majestatyczny, genialny.
Nie, on grał w teen wolf: http://www.filmweb.pl/person/Dylan+O%27Brien-1306254 :D
Paczaj, jakie są tematy na forum smerfów:
http://www.filmweb.pl/serial/Smerfy-1981-96165/discussion/JAKI%C5%9A+MOHEROWY+BE RET+NAPISA%C5%81+ODNO%C5%9ANIE+TELETUBISI%C3%93W,1803719
wszędzie doszukują się oznak masonerii... Ciekawie. Znaczy, możliwe że oni panują nad światem i chcą zostawić tylko 600mln ludzi, ale nie przesadzajmy xD Co oni mają do Smerfów? :D
Niee... Ej podobno ma być jakaś nowa laska. I ja ta se wchodzę na stronę A tam o tej dziewce i na koniec pytanie: kogo wolicie z Przemkiem, tę dzieweczkę (imienia nie pamiętam) czy Wiktorie... GDZIE OLA, SIĘ PYTAM?!
Za tydzień będzie. Też mnie to wkurzylo tymbardziej ze mam druga fajną pare- Wiki i adas. Dziewuszyna ma na imie zuza i mnie nie przekonala. Polowe jej scen piła piwo- chyba, jak wodę i wchrzaniała żarcie, jakby dwa lata nic nie jadla.
jprdl... Ona zagraża Oli i Przemkowi :( Jak ich nie będę to komuś coś zrobię! Jak byłam za Pawłem z Olą (ta samaaktorka tylko w m jak miłość) to też nie zostali parą ;/
Ja tam tez chce żeby byli razem! Ale z tej ludmily swinia! Juz bylo fajnie, nawet na randkę poszli, ale nagle BUM!
W obu chodzi o to żeby właśnie troche przestraszyć widzów... Ale według mnie im to wcale nie wychodzi. Jeszcze dodać słabe efekty specjalne...
W tym nie chodzi o to. Nawet jest powiedziane, że wilkołak <wolfblood> nie jest potworem, czymś strasznym,dzikim tylko istotą majestatyczną, ciekawą.
Sebek, ja to wiem ale dla mnie to prawie to samo.... Ale ta ich tajemniczość nie jest wcale tajemnicza, a momenty, które powinny choć trochę wystraszyć nie są przejmujące, a wręcz według mnie śmieszne.
Tajemniczość jest tajemnicza. A momenty powinny wystraszyć bohaterów-nie Ciebie, to nie horror. I zachowanie postaci chyba najrealniejsze ze wszystkich serialów DC.
Jeżeli (nawet w komediach) nie odczuwasz tego co czuje bohater za przeproszeniem ne widziałeś dobrego filmu/serialu
Większość ludzi na tym forum <nie tylko ludzi, bo Sarra jest pomarańczowym, złośliwym kotem xd> jest starsza od Ciebie ;)
Wiem, że to może nie dojrzałe, ale powiem co myślałem czytając ten temat- pisze to debil.
Camila ubiera się jak hipis, to jej styl to hippie/boho, geniuszu. Przynajmniej ma białe zęby, co bardzo rzadko się zdarza u dwunastolatek takich jak ty, więc w tej kwestii nie masz prawa się wypowiadać :)))
Nie wiem, nie oglądałam. Ale po zwiastunie wygląda mi na przeżutą wersję "Zmierzchu".
Nie,nie, nie. Zmierz mi się nie podobał. Wolfblood to jest taki tajemniczy, majestatyczny, genialny serial. Ale bądźmy serial-kiedy disney zrobił dobry zwiastun? No może dubbing takiego jednego chłopaka <ciągle zapominam jego imię, może Ryan? :D>, ale tak to dobry ^^>.Zmierz to taka druga Violetta- główna bohaterka nie wie kogo ma wybrać z pośród dwóch adoratorów. :D
Coś w tym jest, ale w sumie w wielu produkcjach tak jest.
Wolfblood nie wiem, może faktycznie ciekawy, ale ja nie będę raczej oglądać. Głównie z braku czasu. No i jeszcze bym się uzależniła. Starczy mi Violka na razie. ;p