Też mi się Mechi nie podoba. Nogi ma fajne i wygląda dobrze jak ją umalują. ~M.
Oczy jak kameleon, brak biustu, farbowane włosy, obrzydliwe piegi, paskudny uśmiech. Takie to śliczne.
Jak dla mnie Candy jest ładna ale nie piękna, za to Mercedes i Martina są prześliczne <3
Oj tak Mechi jest bardzo śliczna. W internecie przeczytałam że obcięła włosy ale nigdzie nie umiem znaleźć jakiegoś zdjęcia z jej nową fryzura.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/17/Mercedes_Rodríguez_Lamb re_01.jpg/400px-Mercedes_Rodríguez_Lambre_01.jpg
CICHO SEBEK I TAK JESTEŚ ŻAŁOSNY PRZECIEŻ KAŻDY WOLI PASKUDNOWŁOSĄ FRANCZESKE I JESTEŚ ŻAŁOSNY ONE DIRECTION FOREWER <3 <3 XD XD ;3
Wolę Green Day xD A tak serio to nie mam nic do nich, po prostu sobie jaja robiłam, sorry jak uraziłam.
Zespołów to raczej nie. Ale lubię sobie posłuchać piosenek z różnych seriali. I jeszcze uważam, że Ariana Grande ma bardzo ładny głos, chociaż jakąś fanką nie jestem.
Podobają mi się jej włosy ale nic poza tym. Chociaż musze przyznać,że na zdjęciach wychodzi ładnie ;d
Ale schudła. Jej grube uda przejawią się tylko na próbie On Beat i po tym można wywnioskować, że wcześnie było to kręcone, bo później na szczupłe nogi. I jeżeli ona ma cienkie brwi to Cande też. ~M.
Jezu, odpie*ol się od Fran bo mnie denerwujesz człowieku. Wbij sobie do pustego łba, że Camila to jedna wielka PASZTETOWA BRZYDKA franca! Tylko gadasz że Ludmi taka Fran taka Viola taka....żal mi cb.