szczerze mówiąc na początku oglądania serialu uważałam Fran za cholernie brzydką xD
Podoba nam się głos Luci! :D No, ale mnie powoli już zaczyna nudzić śpiewanie ciągle w ten sam sposób <czyt.nisko>
Tak, spodziewałem się czegoś lepszego. Już myślałem, że kupię, a po wysłuchaniu takie rozczarowanie xd
Ja słyszałam kilka wcześniej, ale reszty jeszcze nie przesłuchałam... Niestety, miewała lepsze piosenki :(
Prześliczna *.*
Ma mega oryginalną urodę :>
Chyba tylko na temat fajności Cami i Cande zgadzam się z Sebkiem ;D
Boże człowieku tobie się podoba Candelaria, innym Mechi! Uszanuj ich wybór i nie zmuszaj do tego by pokochali twoją Candy!
PS. Widze że to raczej cb Bóg obdarował inteligencją Jade, gratuluje!
Pomyślmy. Nie. To zdecydowanie nie jest normalne, żeby czoło było węższe od policzków. Cały kształt jej twarzy przypomina gruszkę. :D
Prześliczna? Nie. Jest bardzo ładna, ale tylko tyle. Fran, czy Ludmi są ładniejsze. ;)
Nic to nie zmieniło. I tak uważam, że są ładniejsze. Czekam na wymienienie wad Ludmi. :D
No a jak? Zez jest wtedy, gdy źrenice są za blisko siebie, a Mechi ma właśnie zbyt oddalone od siebie. Nie wiem jak to nazwać, więc napisałem jak kameleon.
To też jest zez. Znaczy, Mechi akurat zeza nie ma. Ale istnieje zez zbieżny i rozbieżny.
Fakt, może troche przegiełam ale patrząc na wypowiedzi Sebka że Fran jest gruba że Ludmi ma coś tam, coś tam poniosło mnie. Candelaria ma śliczne włosy i ładny głos, ale rysy twarzy okropne więc niech będzie że jest przeciętna:)
Nawet ładna,podobają mi się jej włosy.Ale szczęka,zęby i te małe oczy...
Prześliczne to są Valeria,Lodo,Mechi i Clara :D
Ładna. ;)) Ale czy jest ktoś w Violettcie to jest brzydki? (pomijając Gregorio ;D) .