Mam nadzieję że niedługo XD
Weź, ostatnio owacje Fede, teraz te słodkie uśmiechy... z tego coś musi być :3
tak :D
ale dalej obawiam się o głos Diego i Marco ;o tego drugiego nawet bardziej, oby nie byl jakiś piskliwy!
Też się boję, bo jak zepsują ich głosy jak głos Fede, który nie bardzo mi się podoba to nie wiem co im zrobię.
jak teraz nie skumają, że Diego spiskował przeciw Vilu, to umre xD
o Lu będzie wyciągać z Gregiego info o, jego romansie z mamą Diego ;p ona juz wie!
Nie wiem co się z nim dzieje, ma chyba rozdwojenie jaźni - raz całuje Naty, a raz rzuca nią o ławkę XD
Marco u Fran w zapowiedziach! <3
Oho, i chyba jednak Vilu rozkminia sprawę z Diego z filmiku Leona XD
A Maxi coś mówi Naty, ta jest smutna... nie ogarniam go :C
właśnie on ciągle jej gada o tej Ludmile, rozumiem ze jej nie lubi, ale ile może o tym truć Naty.
Czyli Marco jednak przyjedzie do Fran? :D tożto by było wspaniałe :D
bravo! Viola w końcu coś sama ogarneła?! ;p
Bo Leon nagrał filmik, na którym jest jak Diego gada przez telefon z Ludmi XD A potem Vilu ogląda ten filmik XD
No Marco siedział obok Fran z kwiatkiem jakimś XD
hahah boże co on ma z tymi kwiatami Xd kochany Marco <3
a to nie widziałam, jak nagrywał ten filmik chyba o.O w takim razie cofam brava dla Violi, po takim filmiku jakby nie ogarnęła to już w ogóle by znaczyło, że jest tępa Xd
Hihihi XD Ale wiesz, Diego zobaczył że Vilu ogląda ten filmik, więc pewnie będzie ją przekonywał że to wszystko to nieprawda XD
Może mu się nie uda, pewnie rozwalą Diegette pod koniec tego tygodnia, a przyszły będzie na powrót Leonetty ;p
Chyba, że "come back" Lonetty szykują na samiutk koniec.
Ja tam nie wiem, mam nadzieję że Diego się w końcu ogarnie że coś czuje do Violki XD Wiesz, w moich marzeniach jest Dieletta XD
Ale i tak się skończy Leonettą, więc nie wiem, pewnie w przyszłym tygodniu ich spikną ze sobą.
Tak też bym chciała Diegetty :D
Ale Leonetta jest już praktycznie pewniakiem na koniec, a Dieguś zostanie sam :<
Właśnie nie ma już nikogo chyba :<
Nawet dla Lary od biedy będzie Andres (bo też bym nie chciała, żeby była sama!)
wgl jakby spikneli Leonette w tym Madrycie, to jak Leon zerwie z Larą (a tak chcę żeby to ona z nim zerwała!) przez elefon? Tożto będzie chamskie! No chyba, że ją poinformuje jak wrócą do Argentyny już z Violką za rączkę, więc nie wiem co by było gorsze!
ja też, ona może nawet przez telefon zerwać z Leonem, a co! Byle to nie on zerwał!
Ja idę już spać przede mną następny ciężki dzień w szkole ;p
Dobranoc :*
Co było w zapowiedzi jutrzejszego odcinka?
Bo oczywiście zawsze zacina m wtedy, kiedy chce coś zobaczyć!
Wiem, widziałam już, przecież pisałam to 4 godziny temu, a w następnym odcinku przyjeżdża do Hiszpanii!
Uhuuu :33 Marco odwiedza naszą Fraan <3333 jaki on suoodki ;333 taki chłopak to cud ;33