No na przykład co z Pablo? z kim jest? z Germanem? Angie wróciła? Co z Violettą Diegiem/leonem? Co z Olgą i Ramalo?
Pablo i German są sami, Enszi nie ma, Leonetta jest razem, Diego nie jest z nikim ale za to odzyskał ojca, Ramallga chyba jest razem.
A więc...
z Pablo tak właściwie nic, nie ma dziewczyny, jest nadal dyrektorem i chyba nie jest mu źle
z Germanem- German pogodził się z Violettą w ostatnim odcinku grał na końcowym występie na pianinie Mi Mejor Momento, a Viola śpiewała, w ostatniej scenie jaka z nim była w tym sezonie, Jade chcieli aresztować ale ona przytuliła się do niego i powiedziała że go kocha i dlatego nie mogą jej aresztować. Scena się nie wyjaśniła...
Angie nie wróciła niestety
Violetta jest z Leonem, który na końcu odcinka pocałował ją na scenie, a Diego jest szczęśliwy bo znalazł ojca i spełniło się jego marzenie że ojciec jest na jego występie i go wspiera (nie wiem czy wiesz kto jest jego ojcem a jeśli nie to może lepiej żebym ci tego nie zdradzała)
Olga i Ramallo są razem i Ramallo pocałował Olgę podczas występu końcowego :)
nie wiem czy chcesz jeszcze coś wiedzieć jak coś to pisz :)
To najważniejsze ze wszystkiego, nie wiem jak mogła zapomnieć o tym wspomnieć:)
Bo użytkownik alegrood którego miałam kupić maxy usunął konto a Kuźwa przydzielíła mnie do dupeskie grupy na projdkty szkolne :'(
Nie pamietam jak wyglądała, bo zawsze jak ogladam końcowy wystep skupiam się na Leonettcie:)
Ojć sorki, ale dziewczyna nie pytała się o Matiasa a pisałam tylko o tym o co się pytała :)
A tak wgl, Sebek byłeś na Violetcie w kinie w Płocku? :)
Byłem ^^ Na schodach siedziałem, bo miejsc nie było, ale dla Cami na dużym ekranie mógłbym siedzieć nawet na igłach ;D
No jasne, dla Cami wszystko... :D
Ja chodzę do Płocka do szkoły a ty mieszkasz gdzieś niedaleko Płocka? :)