PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Owszem, mamy za mało tematów. Przepraszam, za zaśmiecenie forum, ale strasznie mi się nudzi, a lekcje już odrobiłam. (dziwna jestem. xD)
Co byście zmienili w tych bohaterach? (Uwzględniam, że chodzi mi o ich charakter.)

1. Violetta
2. Leon
3. Tomas
4. Francesca
5. Maxi
6. Camila
7. Naty
8. Ludmiła
9. Federico
10. Braco
11. Napo
12. Andreas
13. Angie
14. Jade
15. Andrea (nie ważne, że była tylko kilka odcinków! :D)
16. Marcella (to, co wyżej. xd)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

W sumie na kogo byśmy narzekali, gdyby nie była taka jaka jest?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Nudziłoby nam się.

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Ja zmieniłabym Violettę. Na taką nieistniejącą :D

ocenił(a) serial na 2
julia_555

Ja bym zmieniła Ludmi. Na taki rasowy, prawdziwy czarny charakter, a nie dziecinną gwiazdeczkę, której największa obelga to "Uu, ale ty jesteś PRZECIĘTNA!". Chcę, żeby polała się krew, a nie wyzywanie między nią a Violką "Jesteś złą osobą! Niedobrą! Naprawdę!", jak w przedszkolu.

tears_in_heaven

Wiesz uroki serialu disneya :p krew sie za bardzo lać nie może ;d ja tam lubie Ludmi mimo to :D
a i tak teraz czekam tylko aż Fede ją odmieni ;pp ale moze jakby była bardziej czarnym charakterem ta metamorfoza na którą licze byłaby jeszcze bardziej spektakularna ;p

ocenił(a) serial na 2
karolina199

No tak, ale i tak rozmowy serialowe mogłyby być ciut bardziej wiarygodne. A nie: "-Fran, nie możesz się tak kłócić! To twój brat! - Racja. Przepraszam. Kocham cię, bracie", "Dziękuję ci za tę rozmowę."...

tears_in_heaven

ahaha xD tak te ich "głębokie" rozmowy ;p dlatego najcześciej pogaduszki od serca m.in. Violi i Germana słuchałam nazwijmy to pobieżnie ;p

to ty na avku? ale masz oczy *.* a właściwie widze tylko jedno oka ale jak zajebiscie niebieskie :D

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Ja ;) Oczy to jedna z nielicznych rzeczy w wyglądzie, której bym nie zmieniła ;D Są ciut ciemniejsze. W świetle tak wyszło.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Mruu <3 Ale mogłabyś dać całą twarz, a nie :)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Stwierdziłam, że mam niesymetryczną twarz. Lewe oko ma inny kształt niż prawe, a jak się uśmiecham, to lewy kącik ust podnosi się wyżej. Toteż macie ładniejszą połowę mojej twarzy ;D

tears_in_heaven

jaki rozkład na czynniki pierwsze swojej twarzy xD jakoś nie chce mi się wierzyć w asymetryczność twojej twarzy zwłaszcza takich ładnych oczu ;p :>

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Okaaay, jak tam sobie chcesz :D W każdym razie ta połowa twarzy jest na prawdę ładna :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

<-------- A masz, specjalnie dla ciebie ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Dziękuję! Powiem Ci, że wyglądasz na starszą niż szalona szesnastka ;D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Przyjmę to za komplement ;D (jak to ktoś stwierdził - Kecia lubi komplementować ludzi) Mogę powiedzieć to samo o tobie ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

To nie przypadkiem ty to mówiłaś? Nieważne, takie hobby mam. Poza tym lubię reklamować ludzi ^^ Właśnie znalazłam nową ofiarę do reklamowania. Mam ją już na blogu, pod rozdziałej i ddałam jeszcze linka na filmwebie ^^ Spełniam się!

Oczywiście, że to komplement :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Byłabyś dobrą menadżerką xD Jeśli się nie mylę, a ja się nie mylę prawie nigdy, to były słowa twojego męża.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

A to również jest możliwe :) W końcu mój mąż mówi same mądre rzeczy ;P Między innymi dlatego wybrałam go sobie na towarzysza życia.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Ogólnie odzywki w serialach nigdy nie są do końca wiarygodne, co byś nie oglądała ;p

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

To serial disneya więc odzywki muszą być trochę jak w przedszkolu xd