Ostatnio tutaj się pusto zrobiło, więc postanowiłam taki temat założyć, abyśmy się podzielili swoimi gustami filmowymi. :P
Wielu z nas ma teraz ferie, a więc co można obejrzeć ciekawego ? Najlepiej horrory. Jakie polecacie ? :3
Haha, za mną w kolejce do tego Tygrysa stała jakaś matka z ok. cztero letnim dzieckiem, które normalnie się zachowywało. A my, taką głupawke miałyśmy, wygłupiałyśmy się i wgl. Oni na nas takie oczy xD
W czym cie pocieszyłam?
Oglądałam wszystkie poza "Bal Maturalny", włączyłam początek i od razu wyłączyłam. Dno :)
Dokładnie. W ogóle nie straszne, fabuła jest nudna, psychiczna i krwawa. Nic ciekawego.
A co ty byś mi poleciła? Jakieś naprawdę straszne i dobre horrory.
Aktualnie nie wiem od czego zacząć, bo dla mnie żaden nie jest straszny. Ale jeśli już ma być godny polecenia to Obecność. Jak mniemam, nie jestem pierwszą osobą która Ci to poleca. Również taki w miarę jest horror Shutter - widmo. Tylko ten z 2004 Tajlandzki, a nie z 2008 USA. :3 Hmm ... Sinister nie był zły, oglądałam go niedawno z przyjaciółką, bo uparła się go zobaczyć... Jak lubisz obrzydliwe i krwawe z lekka to polecam Droga bez powrotu. Sierociniec nie jest straszny, ale przykuł moją uwagę. Jak lubisz z egzorcyzmami to "Egzorcyzmy Emily Rose". W sumie to tyle ... Jak sobie jakiś przypomnę to dam znać :D
"Obecność" i "Egzorcyzmy Emily Rose" oglądałam, nawet napisałam Ci to u góry :)
Shutter hmm właśnie nad tym się zastanawiałam. Czytałam wiele pozytywnych komentarzy i myślę, że może być dobry.
Shutter: Widmo jest dobry, w niektórych momentach straszny. Ale jak już się bierzesz, to tylko Tajlandzki, bo ten z USA to dno C:
A no i w sobotę idę z koleżankami do kina na "Paranormal Activity Naznaczeni'' mogę później ci napisać czy warto :)
Nie wiem ja słyszałam że straszny ;D
Ty to już chyba wszystkie oglądałaś :D Ja tez lubię horrory , ale nie oglądałam ich aż tak strasznie dużo. Najlepszy jaki oglądałam to chyba obecność ;D ~ A
Dla jednych straszny, dla innych nie xD Obecność... Siedziałam murem i nic mnie tam nie przestraszyło, ale był ciekawy :3
Nom fabułę miał fajną ;d Parę sytuacji mnie wystraszyło , ale nie był jakoś super straszny . Zuzia to chyba ma inne zdanie , bo ona to jak ten demon w tą kobietę wstąpił to strasznie się bała i oznajmiła mi że więcej takich horrorów nie obejrzy XD Ale ja to się bardziej boję po horrorze niż w czasie jego ;D ~ A
Achh ... Ja się nie bałam, natomiast moja przyjaciółka darła się podczas tego. Mnie ogółem żaden horror jeszcze nie wystraszył, ale wciągnął - to tak... Czekam na 3 spin-offy dot. "Obecności" i drugą odsłonę tego sequel'a
Jaki był twój pierwszy horror? Bo ja pamiętam że kiedy miałam 6 lat , to z siostrą zaczęłam oglądać lustra , ale tylko 5 minut dotrwałam xD ~ A
Matko :O Nie pamiętam... Pierwszy horror obejrzałam jak miałam 4 lata w moje urodziny... To był chyba ... "Egzorcysta" ! :D Tak, to był ten :3
Ej, wyobraź sobie że jesteś sama w pokoju i nagle dostajesz sms od nieznanego numeru "Stoję za twoimi drzwiami". Co byś zrobiła? Bo ja to bym zadzwoniła do rodziców , żeby przyszli po mnie , bo ktoś stoi za moimi drzwiami XD ~ A
Annabelle mi się tutaj nasunęła xD Ja się nie boję. Jedyny strach odczułam, jak tata był w szpitalu C:
Ha! Ale chyba każdy by sie wtedy bał ;D Ja to się boje lalek , luster , szaf, klaunów, telewizorów , łazienek, i ogólnie wszystkiego xD ~ A
Zazdroszczę ;D Pamiętam jak wszyscy mi mówili że koszmar z ulicy wiązów jest taki straszy a gdy go oglądałam to czasami nie mogłam się powstrzymać od śmiechu "4,5,6 Freddie chce cie zjeść" xd ~ A
Każda by takiego chciała ;D Ale z takim wyglądem to już na sto jest zajęty :( ~ A
Och tak, szczególnie jak rozszarpywał tą dziewczynę na początku I części. Robił to z taką gracją <3
To było takie romantyczne<3 - Koszmar z ulicy wiązów -Komedia romantyczna
A moja mama mówi że Koszmar z ulicy wiązów i ring to najstraszniejsze horrory jakie oglądała xD ~ A
Ja oglądałam ringa japońską wersje , nie z samarą tylko z Sadako. Podobno dużo straszniejsza , ale już na sam widok japońskich twarzy chciało mi się śmiać :D Nawet nie wiem dlaczego gdy go pierwszy raz oglądałam , jak ona wychodziła z telewizora zakryłam sobie oczy, teraz jak ją widzę to wybucham śmiechem ;D Pokazałam mojemu siostrzeńcowi który ma 3 lata Samare a on " Jaka śmieszna dziewczynka" xD
To Zuzia sie bała na krzyku xD Po 5 minutach musieliśmy przełączyć bo ona się za bardzo bała xD ~ A