Ostatnio tutaj się pusto zrobiło, więc postanowiłam taki temat założyć, abyśmy się podzielili swoimi gustami filmowymi. :P
Wielu z nas ma teraz ferie, a więc co można obejrzeć ciekawego ? Najlepiej horrory. Jakie polecacie ? :3
Horrorów nie oglądam xD Ale obejrzyj sobie Zejście 1 i Zejście 2 jeżeli jeszcze nie widziałaś xD Byl jeszcze jeden fajny, ale nie pamiętaam tytułu, wybacz :D
Oglądałam... Większość horrorów oglądałam, ale może jest jakiś wart polecenia, którego jeszcze nie widziałam :D
Ach, horrory, moja miłość.
Sinister jest świetny ^^ a tak to może Zejście ( 2 części ) Ostatnie egzprcyzmy, Egzprcyzmy Emily Rose, Oczy Julii, Lustra, Ostatni dom po lewej, Nieproszeni Goście.. znam więcej, ale tytułów nie pamiętam xd
Podobno Hitchcocka są niezłe, zwłaszcza "Psychoza" i "Ptaki". I Polańskiego "Dziecko Rosemary". Nie widziałam, ale nasłuchałam się wielu zachwytów ;D
Oczywiście ''Zmierzch'', to takiego straszne. :D Tak na poważnie to mało oglądam horrorów, ale:
- ''Mama''
-''Egzorcyzmy Emily Rose''
- " The Ring 1/2''
-'' Paranormal Activity''
- ''Zmierzch''
- a taki a'la horror to ''Straszny film'' - podobno śmieszny, nie oglądałam ;))
A cała moja odpowiedź była ironiczna. ;) Zmierzch to najgorszy film jak dla nie. ;D
Zmierz, jako gatunek, jest zaliczany do horrorów ;) Ale sama nie wiem dlaczego.
Skoro oglądałaś 'Lustra' i 'Egzorcyzmy Emily Rose' to mogę Ci polecić jedynie 'Sierotę' (moim zdaniem to taka mieszanka - trochę horroru, trochę filmy psychologicznego ale naprawdę wart obejrzenia), 'Naznaczony' - to jest po prostu klasyka <3, oraz 'Przypadek 39', słabszy od wyżej wymienionych filmów ale też fajny ;D
Dobra ... Czyli ja już podchodzę pod maniaczkę horrorów, bo wszystkie z wymienionych oglądałam :D
Widziałaś sierotę :) tyle, że miałam wtedy z 10 lat... Masakra, pamiętam jak się bałam :D
Nie wiem... Nie oglądam horrorów :c
Ostatnio w kinie był taki film "Istnienie". Podobno straszny.
A moja koleżanka wczoraj cały dzień gadała mi o "Długi weekend" z 1978 i "Nieodebrane połączenie". Ja tam się na horrorach nie znam, boję się ich... xD
Oglądałam również wszystkie... Jejkuuu, nigdy nie znajdę horroru który mogę obejrzeć :D
Naznaczony.
Martwe zło.
Kostnica.
Mgła.
Lśnienie.
Dark Water.
Ju-On.
Klątwa.
Klątwa Ju.
Sanktuarium 3D.
Amityville.
The ring.
Coś.
Egzorcysta.
Egzorcyzmy Emily Rose.
Ostatni egzorcyzm
Klątwa
Wrota do piekieł
REC
Smakosz
Paranormal Activity
Ostatni Egzorcyzm
Egzorcyzmy Dorothy Mills
Smętarz dla zwierzaków
Egzorcysta
Oczy Julii
Opętani
Sierociniec
30 Dni Mroku
Laleczka Czaki
Lustra
Dom w głębi lasu
Ludzka Stonoga
Koszmar z ulicy Wiązów
Trzynastego w piątek
Krwiożercza Roślina
Śmierć się śmieje
Mogą się powtarzać, bo są z różnych źródeł :D
To ja nie wiem co z tobą począć. Nie wiem, idź sobie Kubusia Puchatka (xD) pooglądać, albo stare odcinki Violci, a nie kurde...
No właśnie dlatego założyłam ten temat, żeby znaleźć jakiś, którego nie oglądałam i jest wart moje uwagi :D
No i właśnie tego się obawiałam xD Czekam teraz na 3 spin-offy dot. "Obecności" i "Obecność 2" :D
Przykro mi :c Ja tam nie gustuje w horrorach, wole komedie, przygodówki czy fantastyke. Ale nie horrory. Boje sie ich i nie umiem spać przez hmm... Miesiąc?
A tak wogóle, to bierzesz udział w akcji VP dla Clary?
Dobra ... Najwidoczniej nie ma takiego horroru, którego bym nie oglądała -,-
Biorę ! :D To jedyna akcja, w której biorę udział :P
Ja bym tak nie umiała o.O
Ja też :D W sumie, u mnie podobnie ;)
Haha, zrobimy jej taką kartkę, że zapamięta nas na dłuuugo. Bo wiesz, już Tinka gadała o Polsce, Lodo, Mirta. Kto jeszcze? Więc czekamy na Clari <3
Właśnie mi przyjaciółka podesłała 124 tytułu horrorów... 6 tylko nie oglądałam O,O Horroromaniaczka ze mnie :D
Oczywiście ^^
I jak? Bo moja koleżanka zastanawia się nad obejrzeniem...
Wejdź w ten link niżej i zobacz, czy są jakieś co nie oglądałaś ;>
Wiesz... Dla mnie to nie jest straszne, a ta historia jest zmyślona przez mieszkańców. PODOBNO Warrenowie zajmowali się tą sprawą, ale okazało się to nieprawdą. Mniejsza: może być... :3
O,O Nie oglądałam 3 tylko z tamtej listy :O Nie ma horroru dla mnie -,-
Dobra, powiem jej, że "może być" :P
Przyjechałabym tam do ciebie cie pocieszyć, ale wiesz... A widziałaś ten filmik na YouTube z Samarą? Ma chyba z... 40 sekund?... Nie wiem, ale jest straszny :O
Wpisz sobie w YouTube "the ring". Tam będzie, on jest krótki z... nie wiem ile, ale mało sekund. Tak 40-60. Dawno go nie widziałam i nie zamierzam, więc nie karz mi dawać linka... Proszę T.T
Wiesz co? Przerażasz mnie. Ja krzyczałam jak nie wiem, jeszcze ta muzyczka. Brr... Jak ja to sobie przypomnę... Potem Smerfy (ten film) oglądałam, a mam nie ogarniała o co chodzi... xDD
Ja Ciebie przerażam ? Ja przerażam mamę... A raczej przerażałam, gdy to cały dzień oglądałam horrory xD
No, a teraz nie masz co oglądać. To jest pewnie straszne!
Ale powiedz, ty się nie boisz potem w nocy, czy zasypiać? Gdzieś chodzić?
Grałaś w gre z Slendermanem? :PP
No jest straszne ... Będę oglądała jutro "Obecność" z nudów pewnie :C
Nie boję xD Wiem, że to fikcja. Po cóż się bać ? C:
Grałam xD
Po raz?...
Nam też ostatnio baba na matmie cała lekcje gadała, ze horrory to fikcja. Ale ja nadal się boje (kurde, powtarzam to po raz pięćdziesiątny).
To ja już nie wiem. Kiedyś na gry.pl była taka gra o zombie, że trzeba je zabijać, było tak... ciemno i tajemniczo. Wyłączyłam po pięciu minutach xDD