Ostatnio tutaj się pusto zrobiło, więc postanowiłam taki temat założyć, abyśmy się podzielili swoimi gustami filmowymi. :P
Wielu z nas ma teraz ferie, a więc co można obejrzeć ciekawego ? Najlepiej horrory. Jakie polecacie ? :3
A się śmiałam jak głupia z Luster. :D Do dzisiaj jaram się, że Angie wyrwała sobie szczękę. Co z tego, że taka scena w bodajże Klątwie była. Kocham to. :D
Może i mdłe,ale to jedyne filmy,których się nie boje tylko ryczę czasami(no jeszcze komedii się nie boje oczywiście)
No,ta lalka tak mi się spodobała,że nick po niej wzięłam :D Na początku chciałam wziąść Angie albo Angeles,ale to by wtedy nie było już oryginalne xd
Ja to tak nie oglądam filmów. :c Zawsze śmiać mi się chce z Samary Morgan. Ale Potter w Kobiecie w czerni był niepojęty. XD "Sierkierom, siekierom..." Nie słuchaj mnie. :c
Ja jak zobaczyłam ten filmik z nią to mnie jakaś głupawka dopadła i nie mogę przestać. :D
Zobaczy się. A Ty? Ja może w wolnej chwili będę organizować coś prywatnie. Z B. planujemy filmik skręcić dla niej. Taki diffrent. xD Ale to się jeszcze zobaczy. :c
Planujemy napisać dla niej piosenkę. Pomysłów jest kilka, szczegółów na razie nie znam. :c
Piosenka ? Chętnie bym posłuchała, w szczególności znając waszą twórczość :D
Spójrz na to : https://mobile.twitter.com/ClaraTieneSwag/status/425296737247690752
Nie wiem czemu, ale się wzruszyłam...
Czas pokaże, czy w ogóle coś zrobimy. xD
Weź mi to objaśnij. Nie chodzi mi o tłumaczenie - tylko, czo to w ogóle jest. :o
Mam Ci to wytłumaczyć ? Postaram się.
Wiesz to było z maja czyli to chyba te ostatnie dni Clary na planie. I ogólnie chodzi mi o przekaz tych tweetów. "Wszystko ma swój początek i koniec" - przy tym się prawie rozbeczałam.
Co oni piszą, jaki koniec ?
"Te quiero con locura"- słodkie to
Sens to załapałam... Jak? Co? Nie no. Ludzie, wtf. Fajnie. Super. Świetnie. Genialnie. Już sobie nie usnę dzisiaj. ;_; A już naprawdę odzyskałam nadzieję. TO NIE MOŻE BYĆ KONIEC. :c - A to na pewno były ich prawdziwe tweety?
Rzeczywiście, słodkie. :c
Ja też. Przepraszam, że Ci to pokazałam. Głupia ja...
MASAKRA !!!
Raczej tak, bo ta dziewczyna co ma to konto daje raczej
autentyczne wiadomości ;/
Zawsze trzeba szukać pozytywów :D
Weź, kurde. :c Nic, trudno. Nic, trzeba to wziąć na klatę i myśleć pozytywnie.
Taa, tweeta Diego nawet odkopałam. U Clary mi się nie udało, ale to dlatego, że od 1 sierpnia już jest "Do góry".
Szukamy pozytywów. Dielari. :D
Dobra, idę "spać". Łączmy się w nadziei. Dobranoc... ♥
Wierzmy, nadzieja zawsze umiera ostatnia :D
Ja sobie jutro poszukam...
To dobrej nocy życze, miło spędzonych godzin w szkole i przede wszystkim dużo Angie <3
Cóż, Twoje życzenia się nie spełniły. :D Zapomniałam piórnika, pół mojej klasy w tym moja kumpela nie przyszło do szkoły. Test z Matematyki poszedł mi tak sobie. I nie mogłam wstać rano. Tyle tylko, że z biologii piątkę z odpowiedzi dostałam. Najlepsze było, że ona cały czas nawijała, a ja tylko potakiwałam. Przez dwadzieścia minut odpowiedzi może z pięć słów powiedziałam + opisałam jej, na czym polega świerzb. xD
A Tobie jak dzień minął? c:
Uuuuuu szału ni ma :D, ale piątke dostałaś.
Mi ? Tak byle jak... Wstałam po dziewiątej ( nie wiem po co tak wcześnie) i włączyłam sobie telewizor. I tak jakoś przez ok. 4 godziny oglądałam tenis. Te emocje..
Później sobie poleżałam i obejrzałam Violkę. "Tragiczny" upadek Violi mnie przestraszył, ale Dieguś przyszedł w porę.
Zdecydowanie za mało Angie, była ona w ogóle dzisiaj ?
I tak się nudze :D trzeba by się wziąź za Gegre, ale nie..., jednak nie
Nie było Angie wcale. >.< Jutro będzie przynajmniej.
Moja pierwsza myśl, jak się Violka wywaliła: "Złapie ją". Patrzę, a ona leży. :o Diegu podbiega. Druga myśl: "Gdyby był tu Tomasz, złapałbym ją w locie ". Cóż, Diego nie ma takiego refleksu. Albo V. mówiąca ojcaszkowi, że "wcześniej" była tylko on i Leon, a teraz on ma Larę, bla bla bla. A ja tak sobie myślę - A Tomasz to co?! Już zapomniała o Tomaszu, no co za...
(myślę, czyt. drę się do ekranu).
Ja jestem z siebie zadowolona. Odrobiłam wszystkie lekcje i zrobiłam prezentację na informatykę (która swoją drogą była na 3 miechy temu - taa, facet odkrył, że jednak mam kompa -,-).
Chociaż jutro :D Cieszmy się tymi chwialmi z Angie...
Dokładnie to samo pomyślałan. W ogóle w Violce kompletnie nie wspominają o bohaterach, którzy odeszli. A przecież to oni są najlepsi
Wczoraj miałam jakieś Deja Vu w scenie z Dielettą. " Mieszkaliśmy w tym samym mieście" i takie tam.
Co oni się tak na ten Madryt uwzieli.
Ja mam ferie. Nadal nie zrobiłam tego projektu. Za to lubie mojego pana od polaka, że ma za dużo na głowie żeby o tym pamiętać. Paradoksalnie w tym półroczu napisaliśmy, aż dwa wypracowania i aż dwa nie zostały sprawdzone. Ani jednego sprawdzianu, dyktanda, kartkówki. Jezu gdzie ja się ucze...
Cieszmy się ostatnimi chwilami z Angie. Kurde. :x Te plugawe bluźnierstwa.
No właśnie. Ja wtedy z jedną tylko myślą: "Tomasz powiedział to samo. A, nie. To Violka to powiedziała. Niemniej do Tomasza".
A, właśnie. Widziałaś? https://twitter.com/clarialonso_/favorites 3 tweet od góry. Clara dodała to ulubionych tweeta od dziewczyny z Polski! :o
Taa, ja też nie zrobiłam projektu. Cóż. :D
Właśnie co my piszemy ?
Tomuś jest obeny duchem. Zawsze będzie !
Taa, widziałam. Pisałam z nią kiedyś. Ja wcale nie zazdroszcze, nie...
Pare miesiecy temu nawet odpisała jakiejś Polce i rozumiesz ona nic sobie z tego nie robiła.
Nie rozumien jej...
Nie wolno. Nie można. To bardzo brzydko.
Of kors. Na zawsze w naszych korafonach.
Nie, nie zazdrościmy skądże znowu. Ale cóż, rozsławia Polskę, jest dobrze. ;D
Pfff, też sobie zrobię coś dla niej, zacznę spamować, wyślę jej to 300 razy i będzie musiała polubić/podać. >.< Taa, dawno już miałam to zrobić, ale jestem leniwa.
LOL. JA BYM SIĘ JARAŁA TYDZIEŃ. >.<
To jest grzechem. Chyba pójdę do spowiedzi...
A jak. Nasz mistrz <3
Ja jej ciągle spamuje i nic. Tłumacze to sobie że to przez moje Dielari itd...ona mnie kocha ja to wiem.
Mam like od Rodriego,Kelo,Valen. Zazdrość mi.
I odpowiedż od Valen.
U mnie by to trwało rok, a może i więcej.
Proszę. Patrz : https://mobile.twitter.com/clarialonso_/status/425693584336363521
Zaraz "toda le gente de Polonia" !!!!!
Czyli dla nas też. Radujmy się ! Weselmy się ! Jarajmy się !...
A co, można :D
Trza iść do spowiedzi. :c
Ano. :D Huh, muszę zacząć jej spamować. :D
Ona nas kocha. Nas wszystkich. Ona kocha cały świat. Ona może. :D
Będę CI zazdrościć, jak Cię Clara follownie/odpisze Ci/zulobuje posta. :D
Nooo trzeba, a to tak daleko ( całe 100 m).
Zacznij, zacznij zawsze jest szansa.
Ona jest wszystkim. Włoskiego się uczy bidulka. Jaka ambitna. Taka troche ja tylko, że ja ta leniwa.
No wiesz ty co ? Zazdrościć ? Grzechy główne sobie przypomnij. Oj nie ładnie...
Ale ja Ci pozwalam, w dobrym czynie :D
Ja biorę :D Nie chce mi się samej czegoś robić, więc... Tak jak mówiłam; trzeba jej pokazać Polonie ♥ Tinka, Lodo, Mirta, już wiedzą, więc fajnie by było gdyby Clari też :P
Do Clary będę spamować, a jakże. Dla Violetta PL też się postaram coś wysłać, tylko czasu mi ostatnio brak. :c
Nie lubię horrorów. Przy każdym piszczałam ja głupia, a potem spać nie mogłam. Jedyny horror jaki mi się spodobał to ,, Obecność", ale również się przy niej bałam.
Oglądam jedynie romansidła i fantasy...
Nie oglądam horrorów. Jak nie ma się nic miłego do powiedzenia, lepiej się nie odzywać.
Ja stawiam na komedie. I filmy Disneya. Jak tu połączyć te oba fakty?
Horror:28 dni później i 28 tygodni później(druga część 28 dni później) głównie są tam zombi, Oddział, Ring( nie jest jakiś tam straszny ale z nudów można obejrzeć są 2 części + jedna japońska część) , The Ring - Krąg 0. Narodziny, The Wicked(moim zdaniem nie jest bardzo straszny). Z wymienionych horrorów najbardziej mi sie podobał Oddział.
Jest jeszcze Oszukać przeznaczenie 5 części, Laleczka Chucky .(Widziałam tylko połowę 2 części, obecnie jest 6 części)
Cóż, musisz poczekać aż nakręcą coś nowego. A, właśnie. Propos filmów, chciałabym zobaczyć to. http://www.youtube.com/watch?v=_rQ4lk279a4 Wydaje się niezłe.
My ją dopiero będziemy mieć :3 Aczkolwiek już ją czytałam. W sumie jest fajna ;D
Fajna... Tylko tragiczna. Cóż. ;D Ja będę mieć w marcu Quo vadis. Przeczytałam jakieś osiemdziesiąt stron na razie. Cóż, rozkręca się. xD