No po prostu musiałam o to zapytać XD
Mimo iż jestem fanką Martiny i wiem,że powinnam akceptować tenże fakt i cieszyć się jej
szczęściem to tak nie jest. W tym gościu coś mi nie pasuje ( z resztą większa część osób tak
twierdzi). Mam takie wrażenie,że ten związek jest ustawiony ;d
Poza tym irytuje mnie fakt,że gadano,że nie mogła by być z Jorge bo za duża różnica wieku,
odmienne charaktery, a z Lazanią co? Jeszcze starszy od Jorge jest.
* I wiem,że Jorge jest w stałym związku ze Stephie i wgl. ale już jeśli chodzi o samą sprawę z
wiekiem,to serio..
A Wy co o tym sądzicie?
P.S - zanim niektórzy z Was zaczną komentować coś typu "faneczka Jortini się znalazla",to niech przeczyta do końca ,to co napisałam.
Ty tablico Mendelejewa z czarną dziurą, bez protonów, nie przeprowadzam dalszej konwersacji z Tobą, ponieważ kąpiesz się w zbyt płytkim brodziku intelektualnym.
A tak serio: nie boję się łań i reniferków <3
Jestem potulna przecież. xD Ja nie umiem pyskować, ja umiem prowadzić zaciętą konwersację i to tylko z babcią :D Jakie by tu zwierze ... Rekinku :*
Robaczku, nie rozkręcaj się :*
No a nie jestem potulna ?! ;_;
Taką obelgę zapamiętam sobie. Strzelę focha z przytupem.
Tinka Ci tego nie wybaczy.
Ein, zwei, drei. Foch z przytupem i klaśnięciem.
Ranisz me delikatne uczucia ...
Ekhm. Nagraj mi to i prześlij pocztą xD Nie wiem, co wyrażają te "puste" słowa. ;_; Muszę usłyszeć :D
Łaniu, nie zranisz mych uszu. Jak to się mówi #YOLO xD Przesyłaj szybciutko, grzybku :D
Hmm? Ona jest z kimś w związku? Szczerze mówiąc jakoś mnie to nie interesuję. Ciągle liczę na Dielari :D
Tinka to małolata i trochę zaczęło jej moim zdaniem odbijać że wdaje się w 'związek' z dorosłym gościem no ale niech im tam będzie xD ;D
Choć nie interesuje mnie zbytnio jej życie, to dziwi mnie fakt, że facet tyle starszy od niej, zainteresował się taką Martiną. No, ale..Amor, amor".. Być może to tylko dla rozgłosu. Kto ich tam wie.. Niech sobie żyją. :3