Oceniacie widzę postacie. Oceńmy i aktorów. ;p
Na początek - co myślicie o: Martina Stoessel?
Wymalowana tapeciara, wyje, wszędzie się chwali, TC był porażką bo szpanowała TV i komórką. Ogólnie ? Nie cierpię jej =)
Diego Ramos ?
Zdaje się być spoko... Ale nie wiem, nie interesowałam się nim więcej :D
Rugguś? XD
utalentowana, miła, bardzo ładna, wydaje się mega sympatyczna i ma cudny uśmiech *.*
Diego D?
Zajedwabista gra aktorska, bardzo ładna, ma łady uśmiech, utalentowana, ma charakterystyczny głos :)
Wydaje się miła. Świetna gra aktorska. Oryginalny głos. Przeurocze piegi.
Florencia?
Ładna, charakterystyczna barwa głosu, wydaje się sympatyczna, dobra gra aktorska :)
Florencia ! :D
Nie ogarniam już tej gry. Zagmatwało się. XD
Flor - doskonała gra aktorska. Świetna figura. Niesamowity talent komediowy. Śmieszy mnie jej operowe wycie. :D
Joaquim?
Genialna aktorka. Wydaje się sympatyczna. Polskie korzenie o.o Co się będę rozpisywać, równa babka.
Carla?
BOSKIE LOCZKI. Fajna barwa głosu. Jak dla mnie jest mega uroczy. A jaki jest z charakteru to nie wiem. Wydaje się spoko. :D
Jorge?
mega zabawny, z tymi swoimi vine, nie lubi Tinki za co ma mega plusa, koleguje się z Lodo, Albą, Xabim, Nico i Diego - kolejny plus, jest wiernym partnerem, spoko kolo ogólnie, mimo, że nie lubię Leóna :D
Nicolas?
Nico? Śmieszy mnie sam jego widok. xd Wydaje się spoko. Śmiesznie wyglądał z wąsami na urodzinach Xabiego. xD
Powoli się kończą... xD Lucia?
Nie, nie lubi... Na jednym nagraniu, jak ją czeszą i śpiewa ona z Horhem na koniec ona mu zarzuca ręce na ramiona a on się tak sztucznie uśmiechnął, że masakra xD
Muszę to zobaczyć. Ale nie dziwie się że jej nie lubi. Bo on dorosły facet a ona jeszcze takie dziecko i jeszcze chce na siłe zrobić z siebie dorosłą.,
Nie interesuję się nią szczególnie. Ma ładne włosy i całkiem fajny głos, chociaż nie jest to jeden z moich ulubionych głosów z obsady. No cóż.
Joaquim (Matias)?
Mądra, śliczna, utalentowana, wielbię ! ^^ Nie będę się rozpisywała, po prostu - cudowna :D
Ale syf się zrobił xD
Zdaje się byc mega sympatyczna, niczym Olga którą gra, poza tym docenia Polskę przez co ma iwlekiego plusa!
Xabi
Xabi! :D Jego głowa w torcie była genialna. Momentami wydaje się z lekka sztywny. Przystojny. :D
Espinosa?
Jedzenie tylko mięsa, crecer. Przez Ciebie mam tylko to w głowie. XD
Ja ci mówię, że tak to brzmi xD I będziesz miała do końca :P
No cóż, fajnie, fajnie. Nie jest zły kolo, aczkolwiek nigdy nie zwracałam na niego uwagi. Nie wiem tylko w jaki sposób chce robić muzyczną karierę z tym głosem, ale nie wnikam.
Tu przesuwam Nicolasa z góry xD
A więc, Nicolas?
Jestem skazana na jedzenie tylko mięsa do końca moich dni.
Napisałam na górze. xD Śmieszy mnie sam jego widok. xd Wydaje się spoko. Śmiesznie wyglądał z wąsami na urodzinach Xabiego. xD
Lucia?
Syf na syfie i syfem pogania.
Ładny głos. Ładna, chociaż lipnie charakteryzowana w Violce. Dobrze jej z oczu patrzy.
Valentina?
Prawda!
Nie wiem, prawdę mówiąc, odpychają mnie jej rysy twarzy, ale raczej wydaje się być miłą i pozytywną osobą :D
Samuel? ;>
Wyjaśnisz mi czemu wszyscy wydają nam się mili/pozytywny/sympatyczni? xD Prócz Tinki.
Chociaż nie lubię murzyńskiego wokalu, języka portugalskiego i jednostajnego rytmu podobało mi się jego "Te fazer feliz". Wydaje się sympatyczny, ale nie przepadam za jego postacią.
Alfredo (Ramaszko)?
Nie wiem... Może dlatego, że oni nie zachwoują się jak rozkapryszona gwiazdka i są na swój sposób ciekawi :) Każde z nich widzę oczami wyobraźni z olbrzymim bananem na twarzy i dlatego mi się tak kojarzą. A uśmiech Tinki? Mdli mnie!
Te fazer feliz było świetne!
Jego też nie za dobrze kojarzę, ale wydaje się być spokojny, nie szuka sławy itp. po prostu robi to, co robi i ważne, że dobrze mu to wychodzi :)
Alba?
Tak jak ich wszystkich widzę uśmiechniętych ją widzę z tym wiecznym dzióbem. Ostatnio przeczytałam na jakimś blogu, że ceni sobie prostotę i naturalność. No tak. Miss naturalności. Załączam zdjęcie. http://iv.pl/images/15053727394564698032.jpg Naturalna niczym hot dog.
Ma świetne włosy i ogólnie jest śliczna. Jak reszta wydaje się sympatyczna.
Rodrigo (Gregorio)?
uwielbiam jego grę aktorską! Cały czas przed oczami mam scenę, jak mówi do Tomasa: Zrób nam przysługę i wynieś się stąd - genialnie majtał rękoma, cudownie wręcz!
Tak, naturalność to jej drugie imię po prostu xD
Arrtur?
Ten, co Braco grał? Wydaje się miły. Lubiłam jego postać i te "ja nie znaju" "Violetta, ja lublu tjebie". :D Całkiem przystojny. W sumie nie wiem, nie śledzę każdego jego ruchu. :D
Pablo Espinosa?
Już pisałąm opinię na jego temat, więc pozwolę sobie skopiować: Nie jest zły kolo, aczkolwiek nigdy nie zwracałam na niego uwagi. Nie wiem tylko w jaki sposób chce robić muzyczną karierę z tym głosem, ale nie wnikam.
Teraz chcę znać Twą opinię na temat Luci xD
Ona nie odpowiada, więc ja to zrobię. :D
Bardzo ładna dziewczyna, doskonały głos. - Tak króciutko. xD
Hm... Może Carla?
Całkiem ładna, świetny głos, chociaż momentami mnie irytuje. Ale zła nie jest. ;p
Chcę znać Twoje zdanie na temat Lodo. :D
Baaaardzo pozytywna osoba :) Ma dobry głos i szanuje fanów za co na pewno ma plusa :P
Chyba kończą mi się pomysły... xd
Rodrigo (Napo)?
Trochę dziwny. Widziałam jego zdjęcia na twitterze czy tam instagramie i są mega dziwne. Platynowe włosy , manicure. itp. ;/
hmm... może Antonio. ;)