PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Oceniacie widzę postacie. Oceńmy i aktorów. ;p
Na początek - co myślicie o: Martina Stoessel?

ocenił(a) serial na 9
LindaChica

Wymalowana tapeciara, wyje, wszędzie się chwali, TC był porażką bo szpanowała TV i komórką. Ogólnie ? Nie cierpię jej =)

Diego Ramos ?

ocenił(a) serial na 3
Angie4Ever

Zdaje się być spoko... Ale nie wiem, nie interesowałam się nim więcej :D

Rugguś? XD

KeThA

Przystojny,fajnie śpiewa i chyba fajny xd

Pablo Sultani? :D

ocenił(a) serial na 9
Anabelll2

Mrrr ^^ Sam seks ! :D Ma zarąbisty głos =*

Jorguś ? ^^

ocenił(a) serial na 10
Anabelll2

Komiczny, wydaje się sympatyczny, genialny głos.

Clara? xd

ocenił(a) serial na 3
Skailes

utalentowana, miła, bardzo ładna, wydaje się mega sympatyczna i ma cudny uśmiech *.*

Diego D?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Uśmiecha się w uroczy sposób, świetny głos, bardzo przystojny.

Lodovica?

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Zajedwabista gra aktorska, bardzo ładna, ma łady uśmiech, utalentowana, ma charakterystyczny głos :)

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Dawaj następnego aktora/aktorkę. xD

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Zjedź na dół ! XD Jest Mirta :D

Skailes

Bardzo sympatyczna, ładna, ma fantastyczny jak dla mnie głos.

Mechi?

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Wydaje się miła. Świetna gra aktorska. Oryginalny głos. Przeurocze piegi.

Florencia?

ocenił(a) serial na 9
esteckiewicz1

Ładna, charakterystyczna barwa głosu, wydaje się sympatyczna, dobra gra aktorska :)

Florencia ! :D

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Nie ogarniam już tej gry. Zagmatwało się. XD

Flor - doskonała gra aktorska. Świetna figura. Niesamowity talent komediowy. Śmieszy mnie jej operowe wycie. :D

Joaquim?

Skailes

Śliczna,świetna barwa głosu i wydaje się być fajna i miła.

Hmm Mirta?

ocenił(a) serial na 10
Anabelll2

Genialna aktorka. Wydaje się sympatyczna. Polskie korzenie o.o Co się będę rozpisywać, równa babka.

Carla?

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Całkiem ładna, a poza tym nie wiem, nie obserwuję jej uważnie :D

Facu?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

BOSKIE LOCZKI. Fajna barwa głosu. Jak dla mnie jest mega uroczy. A jaki jest z charakteru to nie wiem. Wydaje się spoko. :D

Jorge?

ocenił(a) serial na 3
Skailes

mega zabawny, z tymi swoimi vine, nie lubi Tinki za co ma mega plusa, koleguje się z Lodo, Albą, Xabim, Nico i Diego - kolejny plus, jest wiernym partnerem, spoko kolo ogólnie, mimo, że nie lubię Leóna :D

Nicolas?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nico? Śmieszy mnie sam jego widok. xd Wydaje się spoko. Śmiesznie wyglądał z wąsami na urodzinach Xabiego. xD

Powoli się kończą... xD Lucia?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Naprawde Jorge nie lubi Tini. Myślałam że ją lubi.

ocenił(a) serial na 3
sara637

Nie, nie lubi... Na jednym nagraniu, jak ją czeszą i śpiewa ona z Horhem na koniec ona mu zarzuca ręce na ramiona a on się tak sztucznie uśmiechnął, że masakra xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Muszę to zobaczyć. Ale nie dziwie się że jej nie lubi. Bo on dorosły facet a ona jeszcze takie dziecko i jeszcze chce na siłe zrobić z siebie dorosłą.,

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Przystojny i wydaje się być fajny.

Cande?

ocenił(a) serial na 10
TaCzekoladowa

Nie interesuję się nią szczególnie. Ma ładne włosy i całkiem fajny głos, chociaż nie jest to jeden z moich ulubionych głosów z obsady. No cóż.

Joaquim (Matias)?

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Uwielbiam,kocham,uwielbiam! :D xd

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Mądra, śliczna, utalentowana, wielbię ! ^^ Nie będę się rozpisywała, po prostu - cudowna :D

ocenił(a) serial na 9
Angie4Ever

No to co sądzicie o... Yy... XD

Mircie ! :D

ocenił(a) serial na 3
Angie4Ever

Ale syf się zrobił xD

Zdaje się byc mega sympatyczna, niczym Olga którą gra, poza tym docenia Polskę przez co ma iwlekiego plusa!

Xabi

ocenił(a) serial na 9
KeThA

No syf się zrobił.. Racja :)

ocenił(a) serial na 3
Angie4Ever

Jak zawsze xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Xabi! :D Jego głowa w torcie była genialna. Momentami wydaje się z lekka sztywny. Przystojny. :D

Espinosa?

Jedzenie tylko mięsa, crecer. Przez Ciebie mam tylko to w głowie. XD

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Ja ci mówię, że tak to brzmi xD I będziesz miała do końca :P

No cóż, fajnie, fajnie. Nie jest zły kolo, aczkolwiek nigdy nie zwracałam na niego uwagi. Nie wiem tylko w jaki sposób chce robić muzyczną karierę z tym głosem, ale nie wnikam.

Tu przesuwam Nicolasa z góry xD
A więc, Nicolas?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jestem skazana na jedzenie tylko mięsa do końca moich dni.

Napisałam na górze. xD Śmieszy mnie sam jego widok. xd Wydaje się spoko. Śmiesznie wyglądał z wąsami na urodzinach Xabiego. xD

Lucia?

Syf na syfie i syfem pogania.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Wydaje się być sympatyczna,genialny głos?

Valeria?

ocenił(a) serial na 10
TaCzekoladowa

Ładny głos. Ładna, chociaż lipnie charakteryzowana w Violce. Dobrze jej z oczu patrzy.

Valentina?

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Która to Valentina? xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jackie. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Prawda!

Nie wiem, prawdę mówiąc, odpychają mnie jej rysy twarzy, ale raczej wydaje się być miłą i pozytywną osobą :D

Samuel? ;>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wyjaśnisz mi czemu wszyscy wydają nam się mili/pozytywny/sympatyczni? xD Prócz Tinki.

Chociaż nie lubię murzyńskiego wokalu, języka portugalskiego i jednostajnego rytmu podobało mi się jego "Te fazer feliz". Wydaje się sympatyczny, ale nie przepadam za jego postacią.

Alfredo (Ramaszko)?

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Nie wiem... Może dlatego, że oni nie zachwoują się jak rozkapryszona gwiazdka i są na swój sposób ciekawi :) Każde z nich widzę oczami wyobraźni z olbrzymim bananem na twarzy i dlatego mi się tak kojarzą. A uśmiech Tinki? Mdli mnie!

Te fazer feliz było świetne!

Jego też nie za dobrze kojarzę, ale wydaje się być spokojny, nie szuka sławy itp. po prostu robi to, co robi i ważne, że dobrze mu to wychodzi :)

Alba?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak jak ich wszystkich widzę uśmiechniętych ją widzę z tym wiecznym dzióbem. Ostatnio przeczytałam na jakimś blogu, że ceni sobie prostotę i naturalność. No tak. Miss naturalności. Załączam zdjęcie. http://iv.pl/images/15053727394564698032.jpg Naturalna niczym hot dog.

Ma świetne włosy i ogólnie jest śliczna. Jak reszta wydaje się sympatyczna.

Rodrigo (Gregorio)?

ocenił(a) serial na 3
Skailes

uwielbiam jego grę aktorską! Cały czas przed oczami mam scenę, jak mówi do Tomasa: Zrób nam przysługę i wynieś się stąd - genialnie majtał rękoma, cudownie wręcz!

Tak, naturalność to jej drugie imię po prostu xD

Arrtur?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ten, co Braco grał? Wydaje się miły. Lubiłam jego postać i te "ja nie znaju" "Violetta, ja lublu tjebie". :D Całkiem przystojny. W sumie nie wiem, nie śledzę każdego jego ruchu. :D

Pablo Espinosa?

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Już pisałąm opinię na jego temat, więc pozwolę sobie skopiować: Nie jest zły kolo, aczkolwiek nigdy nie zwracałam na niego uwagi. Nie wiem tylko w jaki sposób chce robić muzyczną karierę z tym głosem, ale nie wnikam.

Teraz chcę znać Twą opinię na temat Luci xD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Ona nie odpowiada, więc ja to zrobię. :D
Bardzo ładna dziewczyna, doskonały głos. - Tak króciutko. xD

Hm... Może Carla?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Całkiem ładna, świetny głos, chociaż momentami mnie irytuje. Ale zła nie jest. ;p

Chcę znać Twoje zdanie na temat Lodo. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Baaaardzo pozytywna osoba :) Ma dobry głos i szanuje fanów za co na pewno ma plusa :P

Chyba kończą mi się pomysły... xd
Rodrigo (Napo)?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Trochę dziwny. Widziałam jego zdjęcia na twitterze czy tam instagramie i są mega dziwne. Platynowe włosy , manicure. itp. ;/

hmm... może Antonio. ;)

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Przystojniak ^^ Uwielbiam :D